Styrk dine resultater med en stærkere Relation mellem IT og forretning

Lise Kvistgaard Bloch

HR Business Partner, IT Relation

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager, IT Relation

Closer to Customers

Vi tror på, at stærke relationer skaber stærkere resultater. Det har vi altid gjort. Nu siger vi det højt. Closer to Customers er vores løfte til dig – og vores egen ledestjerne.

I dag handler succes nemlig ikke om at vælge den rigtige software. Det handler om at koble IT og digitalisering med dine forretningsmål. Det kan vi kun, når vi kender hinanden. Når vi stoler på hinanden. Derfor betyder gode relationer alt for os. Måske har du det på samme måde? 

Se, hvad Closer to Customers er

Få hjælp til dét, der betyder mest

Med mere end 750 specialister spænder vores kompetencer bredt. Vi kan hjælpe med mange ting. Eksempelvis IT Outsourcing og Cloud Services. 

Alle virksomheder er forskellige, men vi begynder altid det samme sted: I forretningen. Hvad er jeres udfordringer? Jeres mål og ambitioner? Når det er på plads, kan vi tale om, hvordan vi bedst forløser din forretnings vækstpotentiale.

Lad os tale om jeres muligheder

To mænd står ved et trappegelænder og taler om IT outsourcing og cloud services

Der findes et hav af virksomheder, der kan udvikle IT-løsninger. Så hvorfor bør du vælge os? Hvis vi skal tro vores tilfredse kunder, er det fordi, vi virkelig vil din forretning. Fordi vi har tyngden til at tænke os grundigt om – og farten til at rykke hurtigt, når du har brug for det. Ja, kunderne vælger os, fordi vi tror på langvarige relationer i en omskiftelig verden. Gør du?

Fire af de services, virksomheder sætter størst pris på

Hæv bundniveauet for IT-sikkerhed

Baseline Security er en IT-sikkerhedsløsning, der dækker virksomhedens fundamentale IT-sikkerhed. Du får en række grundlæggende sikkerhedsservices, som sikrer, at din virksomheds sikkerhedsniveau følger internationale sikkerhedsanbefalinger.

Styrk din IT-sikkerhed med Baseline Security

Få et beredskab, der aldrig går hjem

Hos os får du og dine kollegaer adgang til et dedikeret support-team, som I kan kontakte 24/7. Vi tager altid telefonen første gang og løser jeres IT-udfordringer. Så kan I komme hurtigt videre med jeres arbejde.

Se, hvordan Service Desk kan hjælpe

Ved du, hvor døren står åben for hackere?

Ved du egentlig, hvor godt din virksomhed er beskyttet mod cybertruslen? Få svaret med med en IT-sikkerhedsanalyse, der er baseret på en opdateret version af det anerkendte CIS-rammeværktøj.

Beskyt din virksomhed med en IT-sikkerhedsanalyse

Skab en agil forretning med skalerbare platforme

Dit IT-setup skal understøtte forretningen. Ikke omvendt. Derfor vælger ambitiøse virksomheder en fleksibel Cloud Hosting-løsning, som kan skalere efter forretningens behov.

Støt din forretning med Cloud Hosting

Er der noget bedre end langvarige relationer?

Vi er talstærke

750

Specialister

Vi er store nok til at løfte dine opgaver – og små nok til at arbejde hurtigere end dem, du brugte sidste gang.

8

Lokationer

Vi er tæt på dig og din forretning – uanset hvor I bor. Bare giv os et kald, så kigger vi forbi.

1

Stor familie – en del af itm8

Vi kan det meste selv. Af og til har vi dog brug for hjælp fra vores specialiserede søstervirksomheder i itm8. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan rykke din forretning.

To mænd i jakkesæt gående set bagfra

Vores mere end 750 specialister insisterer på at forstå dig og din forretning. For kun på den måde kan vi udvikle digitale løsninger, der skaber værdi på den lange bane – og rykke hurtigt, når det kræves.

Vi digitaliserer det offentlige Danmark

Hver dag hjælper vi offentlige institutioner med at forbedre livet for medarbejdere og borgere gennem digitalisering. Det er vi stolte af.

Vi har stor erfaring med offentlige projekter. Du får en partner, der kender spillereglerne og løfter dine løsninger inden for de aftalte rammer.

Apropos rammer: Vi er en del af den seneste SKI-rammeaftale 02.22, der handler om IT-drift. Sammen med os kan du derfor få en lettere og mere effektiv indkøbsproces.

Vi hjælper det offentlige

Mand står ved en tavle og giver en præsentation for to tilhørere

Nyheder og den nyeste viden

IT Relation støtter Danske Hospitalsklovne med stort Klovnesponsorat

Vi er glade for at kunne støtte en af Danmarks mest værdifulde velgørenhedsorganisationer, Danske Hospitalsklovne, med et sponsorat på 6.000 kr. Med vores donation ønsker vi at bidrage til en mere positiv og opmuntrende oplevelse for de børn, der kæmper med sygdom og indlæggelse på landets hospitaler.
Læs mere

IT Relation udpeget som Microsoft Solutions Partner indenfor sikkerhed

Det er med stor stolthed, at IT Relation nu kan tilføje det prestigefyldte Security-badge til listen over Microsoft Solutions Partner designations ⭐ Det betyder, at vi nu har opnået fem ud af seks designations - en utrolig flot præstation, som kun få virksomheder har opnået indtil videre.
Læs mere

IT Relation opnår Microsoft Solutions Partner Designations

Vi er stolte af at være certificeret i Microsofts nye Partner Program og ikke mindst af at have opnået fire ud af seks Solutions Partner designations, hvilket fortsat placerer IT Relation i den absolutte elite.
Læs mere

Bliv en del af IT Relation

Vi sværger til stærke relationer. Til vores kunder, men i dén grad også til vores kolleger. Vil du være en del af vores stærke team? Vi søger sympatiske og dygtige folk i hele landet.

Fortsæt din karriere med os

En kvindelig og en mandlig kollega sidder smilende foran en bærbar computer

Tror du også på Relationen?

Lise Kvistgaard Bloch

HR Business Partner, IT Relation

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager, IT Relation

keyboard_arrow_up