Skype for Business erstattes af Microsoft Teams

Under corona er vi mange, der er blevet hjemmevant i programmer som Skype for Business. De mange e-mails og fysiske møder er blevet skiftet ud med hurtige chatbeskeder og effektive videomøder ifm. hjemmearbejde. Efter at vi så småt er begyndt at vende tilbage til vores normale arbejdspladser, holder mange af os stadig fat i den nye måde at kommunikere med kollegaer og kunder på. Det er nemlig hurtigt og ret effektivt.

Hvis du er en af dem, der holdt særligt meget af Skype for Business, er du nok allerede opmærksom på, at Microsoft lukkede ned for Skype for Business i udgangen af juli 2021. Men Skype for Business erstattes af et endnu bedre alternativ, Microsoft Teams, det seneste skud på stammen fra Microsoft, som er mindst lige så godt og effektivt. Faktisk er det endnu bedre. Microsoft Teams er den helt store all-in-one kommunikationsløsning for brugere af Office 365.

Hvad er forskellen på Skype for Business og Microsoft Teams?

Skype for Business er primært blevet brugt til chat og videomøder, hvor Microsoft Teams har hele pakken. Lige som på Skype for Business, kan du også chatte og holde videomøder samt foretage opkald med kollegerne og eksterne samarbejdspartnere, over Microsoft Teams. Derudover kan du nemt dele dokumenter og eksempelvis synkronisere Microsoft Teams med SharePoint eller andre cloud-løsninger, således at du har alle virksomhedens dokumenter samlet ét sted, hvor hele organisationen nemt kan tilgå dem. Det gør samarbejdet på tværs af kollegaer eller personer uden for organisationen nemmere, da man på sikker vis kan redigere i dokumenter på samme tid. Dette gælder både Word-dokumenter, Excel ark, PowerPoint præsentationer eller noget helt fjerde.

I Microsoft Teams er det også muligt at like opslag og beskeder samt @omtale personer eller teams. Har I et udviklings-team, et marketingteam eller et andet team, som bør samle kommunikationen i én kanal, er det også muligt.

Mulighederne er mange! Lad os hjælpe dig med at sætte Microsoft Teams op i din organisation og gør hverdagen nemmere samt mere overskuelig.

Læs mere om Microsoft Teams 

keyboard_arrow_up