Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Tag næste skridt mod skyen

Skyen byder på et hav af muligheder, der kan skabe værdi for din virksomhed. Øget effektivitet, mobilitet og sikkerhed er bare nogle af dem. Men hvordan flytter du (bedst) din virksomhed i skyen? Hvad bør næste skridt være? Og ikke mindst, hvad koster det? Det får du svar på med en Azure Migrate Assessment. Den koster 14.975 kr.

Få en Azure Migrate Assessment

Tag næste skridt mod skyen

Skyen byder på et hav af muligheder, der kan skabe værdi for din virksomhed. Øget effektivitet, mobilitet og sikkerhed er bare nogle af dem. Men hvordan flytter du (bedst) din virksomhed i skyen? Hvad bør næste skridt være? Og ikke mindst, hvad koster det? Det får du svar på med en Azure Migrate Assessment. Den koster 14.975 kr.

Få en Azure Migrate Assessment

Træf beslutninger på baggrund af viden. Ikke på mavefornemmelser

Med en Azure Migrate Assessment får du en analyse af, hvor langt din virksomhed er på rejsen mod skyen lige nu – og hvad der skal til for at fortsætte den rejse.

Vi gennemgår din virksomheds nuværende IT-miljø. Vi tager en snak med den IT-ansvarlige. Og vi måler, hvornår dine servere og applikationer er på hårdt arbejde, og om der er perioder, de ikke er i brug.

Vi lægger alle tallene sammen med vores indsigter og giver dig resultatet sort på hvidt i en rapport. En rapport, der også kommer med anbefalinger til din videre færd op i skyen ud fra den virkelighed, din virksomhed står i lige nu. Alt i alt et velinformeret grundlag, der gør det nemmere for dig at tage den rigtige beslutning for din virksomhed.

Spring mellemregningerne over. Start med konklusionen

En Azure Migrate Assessment er et beslutningsdokument. Det baserer sig på grundige analyser og tager højde for praktiske detaljer.

Men du får ikke en rapport, der drukner i de mange tekniske detaljer om bits og bytes, du skal tage stilling til, hvis du vil op i skyen. Du får i stedet en rapport, der springer direkte til konklusion og anbefalinger. En rapport, der gør det nemt at se fordele, udfordringer, omkostninger og den værdi, hver vej skaber for din virksomhed.

Når kursen er sat, dykker vi selvfølgelig nærmere ned i de mange detaljer, der ligger til grund for vores konklusioner og vores anbefalinger. Men i første omgang gælder det om at udstikke en retning.

Det får du med en Azure Migrate Assessment

En gennemgang af din virksomheds nuværende udnyttelse af cloud-computing.

En opsummering af potentielle gevinster ved at flytte.

En anbefaling til næste skridt på rejsen og et overslag på, hvad det vil koste.

CASE

Fremtidssikret IT-platform og bedre IT-support

COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling, havde et ældre IT-setup, der efterhånden trængte til udskiftning. Derfor gik de til IT Relation med ønsket om en ny løsning, med større frihed og bedre udnyttelse af de tekniske muligheder. 

Læs hele casen

En simpel 1:1 flytning eller et spørgsmål om transformation?

Der er flere veje at gå, hvis du vil flytte din virksomhed i skyen: en 1:1 migrering af dit nuværende IT-setup, som du kender det, eller forskellige muligheder for transformation til nye moderne, skalerbare as-a-Service-løsninger.

I en Azure Migrate Assessment kommer vi omkring fordele og udfordringer ved de forskellige muligheder. Og vi giver dig også et prisoverslag, så du ved, hvad det koster her og nu, og på sigt.

 

En letforståelig rapport

Resultatet af en Azure Migrate Assessment bliver en rapport til dig med en anbefaling for dig og din virksomheds rejse ud i skyen. Rapporten tager udgangspunkt i din virksomheds aktuelle situation, præsenterer forskellige veje at gå og fremhæver fordele, udfordringer og ikke mindst prisen ved hvert skridt på vejen.

Rapporten er bygget op som et beslutningsdokument, der kort og præcist belyser alt, du skal vide for at kunne træffe en beslutning på et velinformeret grundlag.

 

Et værktøj til IT-ansvarlige og ledere

Med en Azure Migrate Assessment får du et et stærkt værktøj, der kan bruges på ledelsesniveau. Når beslutningen er taget, assisterer vi selvfølgelig den IT-ansvarlige med tal og indsigter fra analysen og hjælper med at løse de praktiske detaljer og opgaver på vejen mod målet.

Du får det fulde overblik over, hvordan cloud-teknologi kan understøtte din forretning og stadig leve op til nutidens krav om IT-sikkerhed. Det er naturligvis helt op til jer, om I ønsker at følge anbefalingerne efterfølgende og i hvilket omfang.

 

CASE

Fra klassisk IT infrastruktur til moderne Cloud Only platform

Rådet for Sikker Trafik har været fremsynede, når det handler om at gå Cloud. Allerede tilbage i 2015 indledte Rådet sammen med IT Relation forberedelserne til Cloud-rejsen. En rejse, der er modnet over flere år – og hvor Rådet skridt for skridt er gået fra egen on-premise VMware servere til Microsoft Cloud Only.

Læs hele casen

Hvad koster en Azure Migrate Assessment?

Den koster 14.975 kr. + moms.

Prisen inkluderer et heldagsbesøg af vores Cloud-eksperter, der i samarbejde med den IT-ansvarlige gennemgår jeres IT-setup. I tiden efter besøget overvåger og måler vi jeres servere og applikationer. Og når vi har data nok analyserer og konkluderer vi en kort og præcis rapport. Er du interesseret i de tal, indsigter og anden data, vi har indsamlet, kan du selvfølgelig få det sammen med rapporten.

Vælger I senere at lade IT Relation udføre en migrering til Azure, giver vi jer en rabat på 14.975 kr. på denne opgave (modsvarende prisen på analysen).

Er du klar på at høre mere om analysen?

Lad os tage en snak om, hvordan du kan få fordel af en Azure Migrate Assessment. Få et godt grundlag som beslutningstager, så du kan tage de første sikre skridt.

 
keyboard_arrow_up