BASELINE PRODUCTIVITY BUNDLE

Leder du efter én samlet løsning til kontrol af enheder, adgange og sikkerhed?

Dine medarbejdere skal have IT-udstyr, der virker, adgang til de rigtige systemer og services, og så skal der være styr på sikkerheden. Baseline Productivity Bundle dækker alle tre områder i én samlet løsning.

Hvad er Baseline Productivity Bundle?

Baseline Productivity Bundle er en samling af flere løsninger, der forenkler administrationen og forstærker brugeroplevelsen på tre helt centrale områder: 

  1. IT-udstyr, der virker og er klar til arbejde
  2. Adgange til de rette systemer
  3. Styr på sikkerheden

Jo flere enheder, systemer og adgange dine medarbejdere har for at løse deres opgaver, desto større bliver kompleksiteten i din administration af systemlandskabet. 

Det betyder, at risikoen stiger, for at medarbejderen bruger arbejdstiden på at vente på systemopdateringer, tildeling af de rette adgange og sikkerhedsscanninger. I al den tid kunne medarbejderen have været produktiv og serviceret jeres kunder.

Tre løsninger i én

​Baseline Device Management sikrer, at alle jeres computere og smartphones er opdateret, sikret og klar til brug – helt fra medarbejderens første til sidste arbejdsdag.

Baseline Identity Management strømliner tildeling af rettigheder, adgange og licenser, så medarbejderne altid har adgang til det nødvendige - hverken mere eller mindre. 

Baseline Security skruer op for sikkerhedsniveauet i de services og værktøjer, I allerede bruger, for at forsvare platforme, brugere og enheder mod ubudne gæster og tab af data.

Med Baseline Productivity Bundle kan du skrue op for medarbejdernes produktivitet og forretningens sikkerhedsniveau og samtidig skrue ned for kompleksitet og administration.

Baseline Productivity Bundle har flere fordele. Her er fire vigtige

Øget produktivitet

I kan levere en arbejdsplads, der gør medarbejderne mere effektive. Det betyder øget produktivitet og mindre spildtid, hvor de venter på IT-hjælp eller godkendelser. 

Skru op for sikkerhedsniveauet

Få dækket hele virksomhedens fundamentale IT-sikkerhed. Løsningen sikrer et højt sikkerhedsniveau, der beskytter mod blandt andet datalæk og virusangreb.

Bedre brugeroplevelse

Opgradér brugeroplevelsen for alle parter. En intuitiv selvbetjeningsløsning, hurtig godkendelsesflow og rapportering til at træffe bedre beslutninger.

Mindre administration

Minimér manuelle arbejdsgange og menneskelige fejl. I stedet får du en automatisk og struktureret proces, du kan stole på.

Dækker 360 grader af din virksomhed

Det er ingen hemmelighed, at du med alle tre løsninger samlet kan dække 360 grader af din virksomheds IT-behov: Adgange, sikkerhed og IT-udstyr. Men mindre kan selvfølgelig også gøre det.

Det er nemlig et spørgsmål om prioritering og behov. Hvad har din virksomhed mest brug for hjælp til? Hvor har I mindst styr på det? Vi tilbyder altid en skræddersyet løsning, der er tilpasset lige netop dine behov. 

Lad mig høre mere

Det får du med løsningen

  • Konfiguration, klargøring samt afinstallation af devices
  • Løbende administration, vedligeholdelse, opdatering og fejlforebyggelse
  • Mulighed for at kontrollere og administrere adgange og rettigheder via selvbetjeningsportal
  • Månedlig dokumentation, rapportering og rådgivning baseret på aktuel data
  • Beskyttelse og optimering af løsningen, så den matcher det aktuelle trusselsbillede

Kombinér flere Baseline services og spar penge

Productivity Bundle 1

Baseline Security + Baseline Identity Management: Spar op til 25 % på den samlede pris

Productivity Bundle 2

Baseline Security + Baseline Device Management: Spar op til 25 % på den samlede pris

Productivity Bundle 3

Baseline Security + Baseline Device Management + Baseline Identity Management: Spar op til 30 % på den samlede pris

Hvad koster det?

Priserne på Baseline-løsningerne afhænger af antallet af brugere. Og hvilke features du har behov for. Lad os tage en snak om dine ønsker – så præsenterer vi dig for en pris.

Kontakt os for at få en pris

Vil du gerne forenkle din administration og have styr på sikkerheden?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad der giver mening for din virksomhed. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up