Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Baseline Security Plus

Hold cyberkriminelle på sikker afstand med en opdateret sikkerhedsløsning

Baseline Security Plus dækker din virksomheds grundlæggende IT-sikkerhedsbehov. Og lidt til. Konceptet bygger ovenpå Baseline Security Standard og giver dig adgang til udvalgte sikkerhedsprodukter fra Microsoft 365. Derudover har vi tilføjet sikkerhedsfunktioner fra Microsoft E5-pakken, så du kan sove roligt om natten.

Hvad er Baseline Security Plus?

Baseline Security Plus er en samling af udvalgte produkter og services. Mange virksomheder har allerede adgang til disse produkter og services via Microsoft 365-licenser, men udnytter dem sjældent optimalt. 

Med Baseline Security Plus konfigurerer vores IT-sikkerhedseksperter dine produkter og services, så I kan opretholde jeres virksomheds IT-sikkerhed på tværs af brugere, enheder og data. 

Grundtanken bag Baseline Security Plus er at benytte de rigtige produkter på den rigtige måde for at sikre og opretholde IT-sikkerheden i din virksomhed. 

Trusselsbilledet ændrer sig konstant.
Har du tid til at følge med?

Cyberkriminelle sover aldrig. De udvikler nemlig hele tiden nye måder at finde sprækker i din digitale borgmur – og lad os bare være ærlige: cyberkriminelle er (irriterende) dygtige. 

Det er derfor et enormt arbejde at holde sig opdateret med de nyeste sikkerhedsløsninger, der matcher et evigt skiftende trusselsbillede. Med Baseline Security Plus kan du lade vores sikkerhedseksperter om det hårde arbejde. 

Vi har håndplukket en række af de produkter og services, som er nødvendige i det aktuelle landskab. Det betyder også, at indholdet af Baseline Security Plus vil udvikle sig over tid.  

Hør om Baseline Security Plus er noget for dig 

Med Baseline Security Plus opnår du både central og decentral beskyttelse i dit IT-landskab inden for følgende områder:

Identiteter

Bruger-id

Slutbruger-enheder

PC og mobile

Data

Dokumenter og filer

Det får du med Baseline Security Plus

Baseline Security Plus er opbygget af sikkerhedsprofessionelle, som også vedligeholder løsningen i takt med det aktuelle trusselsbillede. Du skal derfor ikke tænke på, om I bør skifte systemer – det har I os til. 

Match truslen
Løbende udvikling og optimering baseret på ændringer i produkter og det generelle trusselsbillede.

Månedlig dokumentation
Rapportering og rådgivning baseret på aktuel data.

Forbliv sikker. 24/7
Fokus på at brugere, enheder og data ikke blot lever op til, men også bibeholder, det ønskede sikkerhedsniveau.

Valuta for pengene
Rådgivning af IT Relations sikkerhedseksperter for at sikre, at I får mest ud af produkterne. 

Fortæl mig mere om Baseline Security Plus

Baseline Security fås både som Standard og Plus. På den måde kan I få en løsning, der matcher de sikkerhedsbehov, I har lige nu.

Hvad er forskellen på Standard og Plus? 

Baseline Security er baseret på Microsoft 365 produkter og services og fås som både Standard og Plus. Begge løsninger hjælper virksomheder ved at bibeholde det ønskede sikkerhedsniveau på tværs af brugere, enheder og data. Spørgsmålet er så, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker. 

Få Plus på sikkerhedskontoen

Baseline Security Plus er en videreudvikling og opgradering af standard-versionen af Baseline Security. Helt konkret har vi tilføjet et ekstra lag af funktioner, som forbedrer virksomheders IT-sikkerhed ved i endnu højere grad at identificere og tracke trusler.

Eksempelvis indeholder Baseline Security Plus helt unikt Microsoft Defender for Identity, Microsoft Defender for Endpoint og Cloud App Security. Produkterne giver dig en lang række fordele – for eksempel opnår du et holistisk billede over klienter, så du kan overvåge jeres sikkerhed på tværs af enheder og rapportere identificerede risici og trusler. Den indsigt giver dig mulighed for at blokere udvalgte URL’er og applikationer helt ned på klientniveau, hvis I ser, at særlige medarbejdere er ekstra udsatte. 

Baseline Security Plus er baseret på Microsofts anbefalede praksis, Center for Internetsikkerhed Benchmark (CIS) og IT Relations viden og erfaring med IT-sikkerhed.

Hvem bør vælge Baseline Security Plus? 

Det bør de virksomheder, som ikke har råd til at blive lagt ned af cyberkriminelle i op til flere uger. 

Vi kan derfor ikke pege på specifikke brancher eller virksomhedsstørrelser, som bør skrue ekstra op for IT-sikkerheden. Sandheden er nemlig, at alle virksomheder kan blive hacket. Store som små. Og når det sker, er det for sent at gøre noget ved det. 

‘Men hackere vil jo ikke angribe os’, hører vi sommetider. På den måde er cyberangreb lidt ligesom cykeluheld og lottogevinster – de sker altid for andre end en selv. Eller gør de? 

Vi håber, du vil passe godt på dig selv og din virksomhed. Så se at få den digitale (og fysiske) cykelhjelm på. 

Hør, om Baseline Security Plus er for dig

Hos IT Relation får I ikke kun de rigtige produkter og services. I får også direkte adgang til vores sikkerhedseksperter, som altid er klar til at hjælpe.

— Johnni Meldgård Rude, Cloud Security Architect

Hvad koster det? 

Baseline Security Plus er en skalerbar service, hvor du betaler en fast pris pr. bruger pr. måned. Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne brugere for at tilpasse til aktuelle behov.

Saml dine produkter og spar penge

Når du implementerer Baseline Security Plus – med hjælp fra vores eksperter – kan du typisk undvære en række af dine eksisterende sikkerhedsprodukter. På den måde kan du reducere eksisterende omkostninger og samtidig sikre, at dine produkter og services passer perfekt sammen. 

Hør mere om, hvordan du beskytter din virksomhed med Baseline Security

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Johnni Meldgård Rude

Cloud Security Architect

+45 3132 9006

jorud@itrelation.dk E-mail

Johnni Meldgård Rude

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up