Baseline Security Plus

Hold cyberkriminelle på sikker afstand med en opdateret sikkerhedsløsning

Baseline Security Plus dækker din virksomheds grundlæggende IT-sikkerhedsbehov. Og lidt til. Konceptet bygger ovenpå Baseline Security Standard og giver dig adgang til udvalgte sikkerhedsprodukter fra Microsoft 365. Derudover har vi tilføjet sikkerhedsfunktioner fra Microsoft E5-pakken, så du kan sove roligt om natten.

Hvad er Baseline Security Plus?

Baseline Security Plus er en samling af udvalgte produkter og services. Mange virksomheder har allerede adgang til disse produkter og services via Microsoft 365-licenser, men udnytter dem sjældent optimalt. 

Med Baseline Security Plus konfigurerer vores IT-sikkerhedseksperter dine produkter og services, så I kan opretholde jeres virksomheds IT-sikkerhed på tværs af brugere, enheder og data. 

Derudover sidder IT Relation Security Operation Center (SOC) og overvåger, vurderer og reagerer på identificerede sårbarheder, trusler og hændelser baseret på data indsamlet af de forskellige sikkerhedsfunktioner og analyseværktøjer i Microsoft 365.

Trusselsbilledet ændrer sig konstant. Har du tid til at følge med?

Cyberkriminelle sover aldrig. De udvikler nemlig hele tiden nye måder at finde sprækker i din digitale borgmur – og lad os bare være ærlige: cyberkriminelle er (irriterende) dygtige. 

Det er derfor et enormt arbejde at holde sig opdateret med de nyeste sikkerhedsløsninger, der matcher et evigt skiftende trusselsbillede. Med Baseline Security Plus kan du lade vores sikkerhedseksperter om det hårde arbejde. 

Baseline Security Plus giver dig mulighed for at beskytte din virksomhed mod avancerede angreb ved at benytte adaptiv, indbygget intelligens. Det sker ved hjælp af tjenester fra Microsoft 365 E5 Security-pakken, der tilsammen beskytter virksomheden mod avancerede trusler, kompromitterede identiteter og ondsindede handlinger i både ren cloud og hybride landskaber.

Grundtanken bag Baseline Security Plus er at benytte de rigtige produkter på den rigtige måde for at sikre og opretholde IT-sikkerheden i din virksomhed.

Det får du med Baseline Security Plus

Baseline Security Plus er opbygget af sikkerhedsprofessionelle, som også vedligeholder løsningen i takt med det aktuelle trusselsbillede. Du skal derfor ikke tænke på, om I bør skifte systemer – det har I os til.

Match truslen

Løbende udvikling og optimering baseret på ændringer i produkter og det generelle trusselsbillede.

Månedlig dokumentation

Rapportering og rådgivning baseret på aktuel data.

Forbliv sikker. 24/7

Fokus på at brugere, enheder og data ikke blot lever op til, men også bibeholder, det ønskede sikkerhedsniveau.

Valuta for pengene

Rådgivning af IT Relations sikkerhedseksperter for at sikre, at I får mest ud af produkterne. 

Overvågning og respons

Security Operation Center (SOC) overvåger, vurderer og reagerer på identificerede sårbarheder, trusler og hændelser.

Baseline Security fås både som Business, Standard og Plus. På den måde kan I få en løsning, der matcher de sikkerhedsbehov, I har lige nu.

Hvad er forskellen på Business, Standard og Plus? 

Baseline Security er baseret på Microsoft 365 produkter og services og fås som både Business, Standard og Plus. Alle tre løsninger hjælper virksomheder ved at bibeholde det ønskede sikkerhedsniveau på tværs af brugere, enheder og data. Spørgsmålet er så, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker. 

Få Plus på sikkerhedskontoen

Baseline Security Plus er en videreudvikling og opgradering af standard-versionen af Baseline Security. Helt konkret har vi tilføjet et ekstra lag af funktioner, som forbedrer virksomheders IT-sikkerhed ved i endnu højere grad at identificere og tracke trusler.

Eksempelvis indeholder Baseline Security Plus helt unikt Microsoft Defender for Identity, Microsoft Defender for Endpoint og Cloud App Security. Produkterne giver dig en lang række fordele – for eksempel opnår du et holistisk billede over klienter, så du kan overvåge jeres sikkerhed på tværs af enheder og rapportere identificerede risici og trusler. Den indsigt giver dig mulighed for at blokere udvalgte URL’er og applikationer helt ned på klientniveau, hvis I ser, at særlige medarbejdere er ekstra udsatte. 

Baseline Security Plus er baseret på Microsofts anbefalede praksis, Center for Internetsikkerhed Benchmark (CIS) og IT Relations viden og erfaring med IT-sikkerhed.

Overvågning af trusler på din virksomhed

Som en del af Baseline Security Plus sidder IT Relation Security Operation Center (SOC) og overvåger, vurderer og reagerer på identificerede sårbarheder, trusler og hændelser baseret på data indsamlet af de forskellige sikkerhedsfunktioner og analyseværktøjer i servicen Baseline Security Plus.

I praksis fungerer det ved, at de sikkerhedshændelser, som identificeres af Microsoft 365-adfærdsanalyse og Threat Intelligence, sender en alarm til IT Relations SOC, der vil efterforske og reagere i forhold til truslen og den aftalte procedure for alarmeringen.

Baseline Security Plus SOC inkluderer:

  • Overvågning, administration og prioritering af alarmer.
  • Håndtering af alarmer og hændelser ud fra aftalt proces.
  • Analysering af årsagen for en hændelse (root-cause analysis)
  • Igangsættelse (ikke udførsel) af korrigerende handlinger.

IT Relations SOC indsamler data og sårbarheder fra bl.a. nedenstående services:

  • Microsoft Defender for Endpoint.
  • Microsoft Defender for Identity.
  • Microsoft Defender for Cloud Apps.
  • Azure AD Premium P2.

Hos IT Relation får I ikke kun de rigtige produkter og services. I får også direkte adgang til vores sikkerhedseksperter, som altid er klar til at hjælpe.

Johnni Meldgård Rude, Security Director

Hvem bør vælge Baseline Security Plus? 

Det bør de virksomheder, som ikke har råd til at blive lagt ned af cyberkriminelle i op til flere uger. 

Vi kan derfor ikke pege på specifikke brancher eller virksomhedsstørrelser, som bør skrue ekstra op for IT-sikkerheden. Sandheden er nemlig, at alle virksomheder kan blive hacket. Store som små. Og når det sker, er det for sent at gøre noget ved det. 

‘Men hackere vil jo ikke angribe os’, hører vi sommetider. På den måde er cyberangreb lidt ligesom cykeluheld og lottogevinster – de sker altid for andre end en selv. Eller gør de? 

Vi håber, du vil passe godt på dig selv og din virksomhed. Så se at få den digitale (og fysiske) cykelhjelm på.

Hvad koster det?

Baseline Security Plus er en skalerbar service, hvor du betaler en fast pris pr. bruger pr. måned. Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne brugere for at tilpasse til aktuelle behov.

Saml dine produkter og spar penge

Når du implementerer Baseline Security Plus – med hjælp fra vores eksperter – kan du typisk undvære en række af dine eksisterende sikkerhedsprodukter. På den måde kan du reducere eksisterende omkostninger og samtidig sikre, at dine produkter og services passer perfekt sammen. 

Hør mere om, hvordan du beskytter din virksomhed med Baseline Security

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up