Baseline Workplace

Tal (bedre) sammen i Microsoft 365

Baseline Workplace er en “kom-godt-i-gang”-pakke, der hjælper virksomheder til at samarbejde bedre om dokumenter i Microsoft 365. 

Hvad er Baseline Workplace?

Baseline Workplace er et koncept til at hjælpe virksomheder med at arbejde mere effektivt i Microsoft 365.    

Helt konkret er Baseline Workplace en skalerbar konfiguration af Microsoft 365, som samler virksomheders arbejde i skyen. Det er altså ikke endnu et (forvirrende) system, du og dine kollegaer skal forholde sig til, men en forbedring af det miljø, hvor I allerede arbejder.

Udgangspunktet er 1 startside og 5 afdelingssider, hvortil vi (blandt andet) migrerer informationer og dokumenter. Resultatet er en lang række fordele for dig. Eksempelvis giver det sikker dokumenthåndtering og mere effektive arbejdsgange, hvor mennesker, systemer og afdelinger kan tale (bedre) sammen på tværs af enheder

Kan du genkende det her? Så er Baseline Workplace noget for dig

  • Du (og dine kollegaer) har svært ved at få adgang til virksomhedens server(e) ved remote work.
  • Du ønsker at arbejde mere i skyen, men du ved ikke helt, hvordan I skal tage det næste skridt.
  • Du er bange for et kaos af forskellige systemer og indgange.
  • Du har allerede investeret (meget) i digitalisering, så det sidste du ønsker, er et stort og besværligt IT-projekt.

Få mere ud af det du har

Baseline Workplace er et klart defineret koncept, som hjælper dig med at få mere ud af det, du allerede har. Det er et samlingspunkt, hvor du og dine kollegaer kan finde det, I skal bruge. 

I får som udgangspunkt en startside og 5 afdelingssider, som samler og fordeler dokumenter alt efter behov. Og hvis I har brug for flere sider, sørger vi for det. 

På den måde er Baseline Workplace et digitalt billede af din virksomheds organisation. Et sted, hvor man logger ind for at tage på arbejde. Hvor du bruger mange forskellige tjenester i Microsoft 365. Et sted, hvor du taler med kunder og kollegaer. Og hvor forretningskritiske systemer taler sammen. Det er dét sted, hvor dit arbejde starter og slutter. 

Det får du med Baseline Workplace

1 fælles adgang

Medarbejdere får én adgang til alt, de har brug for. 

Sikker dokumenthåndtering

Saml dokumenter i skyen i et kontrolleret miljø med rettighedsstyring.

Effektive arbejdsgange

Find let dokumenter med søgemuligheder i skyen – og slip for at fare vild på serveren.

Overblik over Microsoft 365 (option)

Få ny indsigt i jeres Microsoft 365-indhold med afrapportering i Power BI.

Vi tilpasser løsningen til jeres behov

Baseline Workplace er et koncept, som er udviklet på baggrund af vores (store) kendskab til virksomheders digitale behov. Det betyder, at vi som standard opsætter 1 startside og 5 afdelingssider med fokus på de enkelte siders filhåndtering, struktur og rettigheder. 

Virksomheder er dog (meget) forskellige. Så måske har du behov for 7, 10 eller 15 afdelingssider? No problem. Konceptet er skalerbart, så vi tilpasser den til at matche jeres unikke behov.

Tal (bedre) sammen. Hvis du vil rykke din forretning

I dag afhænger virksomheders succes af evnen til at tale sammen. Mennesker skal tale sammen med systemer. Skyen med arbejdet på jorden. Afdelinger på tværs. Og fortidens vaner skal tale sammen med nutidens behov. På farten. På kontoret. Derhjemme. Problemet er bare, at det kan være ret svært.     

Din virksomhed har (formentlig) allerede implementeret en række gode systemer. Men I taler (formentlig) stadig af og til forbi hinanden. Derfor har vi udviklet Baseline Workplace. Konceptet er en konfiguration af Microsoft 365 og hjælper virksomheder med at tale bedre sammen online ved at strømline og effektivisere arbejdet i clouden.

5 fordele der giver dig et godt udgangspunkt

01

1 startside og 5 afdelingssider

02

Et kontrolleret miljø via rettighedsstyring

03

Et gennemtestet migreringsforløb af dine dokumenter fra filserveren til clouden

04

Uddannelse

05

Tilgængelighed til information og dokumenter, også på farten - arbejd overalt!

Har du 30 minutter? Få en gratis demo af konceptet

En ting er at læse om Baseline Workplace. Noget andet er at se det med egne øjne. Derfor kan du nu få en gennemgang af konceptet, så du kan se, hvordan det ser ud, hvordan det fungerer, og hvad det kan gøre for dig. Turen er gratis og din guide er en af vores cloud-specialister.

Forudsætning for Baseline Workplace

Baseline Workplace er en konfiguration af Microsoft 365. Helt lavpraktisk betyder det, at når du logger ind i Microsoft 365, logger du samtidig ind i din virksomheds Baseline Workplace. Konceptet er derfor relevant for dig, der allerede arbejder med Microsoft 365 – eller planlægger at gøre det. Hvis du ikke har softwaren i dag, kan du læse mere om, hvordan Microsoft 365 kan hjælpe dig

Du kan få gavn af Baseline Workplace, uanset om du har Microsoft 365 gennem os eller et andet IT-hus.

“En god start er afgørende. Og det er netop, hvad konceptet giver dig. Her får du en god start, en baseline, som du altid kan bygge ovenpå, når du er klar til det.”

Lars Nielsen, Cloud Transformation Manager

Hvad koster det?

Nogle digitale løsninger har det med at løbe løbsk. Baseline Workplace er ikke en af dem. Takket være det fast definerede koncept er du sikret en fast pris og en afprøvet proces. 

Kom-i-gang-pris fra:

Fra 49.500,-

Vil du have mere ud af Microsoft 365? Lad os tage en snak.

Jeg og resten af mit team af specialister er klar til at hjælpe dig godt i gang. Før vi kan begynde, skal du dog lige udfylde formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up