Hvornår er det rigtigt at flytte i skyen?
5 tegn på, at det er nu

Der er næppe nogen tvivl om, at Cloud er en vigtig driver for digitalisering af virksomheder. Spørgsmålet er, om det er nu, du skal blive digital kampklar? Er du i tvivl, er her 5 tegn på, at det er tid til at flytte i skyen.

Hvis du bruger (for) mange ressourcer på at vedligeholde din virksomheds hardware

Det kan være tidskrævende at holde alt hardware up-to-date og sikre, at det fungerer optimalt. Ikke mindst fordi det teknologiske landskab hele tiden forandrer sig. Flytter du din IT-infrastruktur i skyen, sparer du bl.a. tid på vedligeholdelse, og du slipper for løbende overvågning.

Hvis dine IT-systemer begynder at føles sløve og outdatede

Er din virksomheds software og serversystem mere end 5 år, er det ikke unormalt, at alderdomstegnene begynder at melde sig. Med alderen (+3-5 år) bliver serveren og softwaren væsentlig langsommere – og ikke nok med det, bliver det mere komplekst at understøtte og servicere. Kan du genkende udfordringerne, er det på tide at overveje, om du kan flytte i skyen.

Hvis IT-sikkerhed holder dig vågen om natten

Fylder det i dit hoved, hvad der sker, hvis din virksomhed  bliver udsat for cyberattack eller ransomware-angreb? Eller hvis strømmen pludselig går? Er det bekymringer, du genkender, så er cloud en overvejelse værd. Med en Cloud-løsning overlader du IT-sikkerhedsansvaret til os. Vi sikrer dig automatiserede  overvågningsprocesser og et team af IT-specialister, der fjerner ansvaret fra dit skrivebord.

Hvis du har store vækstambitioner – men ikke nødvendigvis et stort budget

Dit IT-budget er (typisk) baseret på gårsdagens IT-behov – og ikke på morgendagens. Sådan er det for mange virksomheder. Men det er svært at vækste, hvis du hele tiden skal have penge op ad lommen og bygge på, før du kan vokse. Med en cloud-løsning får du en fleksibel og skalerbar IT-infrastruktur, som du lynhurtigt kan skrue op og ned for.

Hvis dine medarbejdere sætter dig under pres for at leve op til den moderne virksomhed

  • check Medarbejdere, der arbejder eksternt eller hjemmefra og klager over, at de ikke har adgang til systemer og synkronisering
  • check Medarbejdere, der samarbejder på tværs af afdelinger, men siger de mangler de rigtige værktøjer
  • check Medarbejdere, der brokker sig over overfyldte indbakker, hvor ting går tabt
  • check Medarbejdere, der klager over, at de ikke har adgang til alle data og arbejdsdokumenter fra mobilen
  • check Medarbejdere der er begyndt at downloade deres egne Cloud-apps og -tjenester for at opfylde deres mobile-behov

Kan du nikke genkendende til nogle af disse situationer, skal du kraftigt overveje Cloud. Ellers risikerer du at ende med ”skygge-IT” – og her udsætter du din virksomhed for alvorlige IT-sikkerhedsrisici.

Er du Cloud-klar, er Microsoft Azure vores anbefaling

Microsoft Azure er en moderne cloudplatform, hvor du nemt kan bygge, administrere og udrulle applikationer og tjenester på et massivt og globalt netværk af datacentre. Med Azure får du stabil og sikker drift af dine data, applikationer og tjenester.

Se mere om Azure

Lad os snakke om, hvor Cloud-klar din virksomhed er

Få gode råd og vores vurdering af, om det er nu, du skal flytte i skyen.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up