Det kræver den rette Partner at lægge den rigtige cloudstrategi

Jeppe Kruse Jørgensen

Client Manager, IT Relation

Thomas Klausen

Adm. Direktør, Dansk Mode & Tekstil

Cloudløsninger kan være en genvej til vækst, effektivisering og nye markeder. Men det er ikke alle løsninger, der klarer sig bedst i en cloud. Slet ikke i den samme cloud. 

Det kræver solid forretningsforståelse og teknisk indsigt at vælge de platforme, der bedst hjælper jer med at sætte strøm til gamle processer, komme tættere på kunderne og flytte forretningen.

Kom ind i en helt særlig cloud-liga

Det er kun ganske få virksomheder i Danmark, der kan kalde sig Microsoft Cloud Partner. Vi er en af dem. For dig betyder det, at vores specialister er exceptionelt certificerede og erfarne i at udnytte Microsofts cloudplatforme optimalt til fordel for din forretning. Hele vejen fra infrastruktur til sikkerhed.

Vi er certificeret indenfor samtlige seks løsningsområder; Azure Infrastructure, Data & AI, Digital & App Innovation, Modern Work, Security og Business Applications. Titlen som Microsoft Cloud Partner en blåstempling af vores samlede ekspertise på tværs af Microsofts cloud-porteføjle

Skal vores stærke cloud-specialister også hjælpe din forretning fremad?

IT Relation er Microsoft Cloud Parnter

Digital transformation sker i cloud

At have en Azure-strategi svarer til at have en Føtex-strategi. Det er bare et sted, I køber nogle af de services, I skal bruge. Spørgsmålet er, hvad det er for en opgave, I gerne vil lykkes med? 

De globale clouds er attraktive, fordi time-to-market er kort, og det er her, de nyeste services bliver lanceret først. Derfor er det også her, du finder det største potentiale for at transformere forretningen.

Hvis I skal lykkes med at effektivisere, nå mere med de samme ressourcer og flytte forretningsgangene, må IT ikke spænde ben. IT skal bane vejen. Lad os hjælpe med at kortlægge jeres optimale cloud-muligheder, så nye services kommer til at arbejde for jeres digitale omstilling frem for at forsinke den.

Specialister fra IT Relation i mødesituation

Får I alle cloud-fordelene – eller tror I bare, I gør?

Det kan være sværere end ventet at sikre, drive og optimere løsningerne i Azure, AWS og Google-cloud. Du kan hurtigt miste overblikket over forbruget, og det kan være vanskeligt at gennemskue de lange regninger. For ikke at tale om forberedelsen af tvungne patch-vinduer i de globale clouds.

Med IT Relation får I en partner, der administrerer jeres cloud-kapacitet, så den matcher jeres forretningsbehov. Derudover klarer vi opdateringer og ændringer, der er nødvendige, for at løsningerne lever op til jeres krav om sikkerhed og stabilitet.

Vores best-in-class driftskoncept – baseret på 30 års erfaring med datacenter og private cloud management – omfatter alle de clouds og cloud-løsninger, som jeres forretning foretrækker.

Mand set bagfra sidder foran en bærbar computer

Flyt forretningen med cloud

Skru op – og ned

Cloud kommer med indbygget skalerbarhed. Gå fra 10 til 1000 brugere på få minutter, når det er vigtigt for jeres forretning.

Altid opdateret

Slip for at fokusere på opdateringer og opgraderinger. Når I vælger de rigtige services til de rigtige opgaver, kan I effektivisere.

Det sker først i skyen

Nye og innovative services ses først i cloud. Når I vil overhale konkurrenterne og trække på nye muligheder, er det her, I kan finde inspiration og konkrete løsninger.

Sikkerheden er solid

De største cloud-platforme er formentligt bedre certificeret og mere solidt sikret end jeres eget datacenter.

Go global

Hvis jeres forretning rykker uden for Danmarks grænser, kan cloud flytte med. Få services leveret tæt på brugerne – uanset hvor de er.

Hele tiden hurtigere

Slip for at vente på hardware og langsigtede opgraderingsprojekter. Cloud kræver ofte kun enkelte klik for at accelerere.

Krav til compliance forsvinder ikke i skyen

Cloud kræver også kontrol

De compliance-krav, der gælder for jeres dedikerede og private cloud-løsninger, følger med, når I kaster jer over public cloud. Derfor skal I være bevidste om, hvor lovgivning som EU’s Persondataforordning slår igennem i jeres virksomhed, og hvordan I skal håndtere kravene.

Det betyder, at I også skal overvåge, logge, dokumentere og risiko-analysere for at drive effektive cloudløsninger.

AI og IoT skubber til status quo

Når I begynder at udnytte cloud-løsninger, skubber det til jeres model for at levere værdi til jeres kunder og de regler, I har etableret om, hvilke applikationer en forretningsenhed må bruge. Derfor kan det også blive nødvendigt at udvikle ny governance, hvis cloud skal gøre en forskel.

Når du skal samle data op i et data warehouse, skal du både være sikker på, at platformen kan håndtere dine data, så du får glæde af dem, og at du beskytter dem i overensstemmelse med gældende regler. Det kan vi hjælpe jer med.

Vi kender allerede kravene

Vi har allerede identificeret de centrale områder og best practice, som jeres IT-infrastruktur bør leve op til. Derfor kan vi også hjælpe jer med at implementere og drive cloudløsninger, som både lever op til udefrakommende krav og jeres interne mål.

Lever I op til kravene?

Mørkt landskab med dramatiske, orangefarvede skyer

Hybrid Cloud er ikke fremtiden – det er nu

Hybrid cloud er en holistisk tilgang til at finde den rigtige cloud-platform til den konkrete forretningsopgave. For to clouds er aldrig ens, og det er i kombinationen af dem, I forløser potentialet.

Hybrid cloud er jeres mulighed for at kombinere præcis de platforme, der passer bedst til jeres forretning. I undgår at skulle slække på kravene til sikkerhed, tilpasning, SLA og tilgængelighed på de systemer, hvor I ikke har råd til at gå på kompromis. 

Samtidig kan I rykke hurtigt på standardløsninger, når de passer ind i jeres strategi. Derfor skal I vælge en partner, der kan give jer alle platformene og ikke er bundet til en enkelt.

DevOps og containere gør jer mere agile

Agil udvikling og container-platforme hænger tæt sammen. Vi ved, at I skaber værdi for jeres kunder og brugere ved kontinuerligt at levere nye services og flere funktioner. DevOps er nøglen til at holde fokus på brugerne og levere konstante forbedringer.

Orkestrering af containere bliver lynhurtigt en kompleks og tidskrævende opgave, der stjæler tid fra udviklingerne. Med Kubernetes as a Service kombinerer vi både en effektiv container-platform og DevOps-tilgangen til samarbejdet med jeres specialister. 

I tager jer af udviklingen af de vigtige applikationer. Vi sørger for drift af platformen og sikrer plads, patch, overvågning, backup, sikkerhed og alt det andet.

Lad os snakke om, hvilken cloud-løsning der passer bedst til dig

Er du klar til at påbegynde rejsen til skyen? Vi kigger på dine muligheder sammen til en uforpligtende snak.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up