Et strategisk Microsoft-partnerskab på øverste hylde

I 20 år har vi sammen med Microsoft hjulpet virksomheder med at løse komplekse og presserende forretningsproblemer med moderne Business Applications. Nu er vi bare stærkere og dygtigere til det end nogensinde før.

Vores nære partnerskab med Microsoft betyder, at vi forstår bedre end de fleste, hvordan din forretning finder fordelene i Azure, Office 365 og Dynamics – og udnytter dem til at skabe ny vækst.

Flyt forretningen med cloud

Danmarks stærkeste Microsoft cloud-partner

Vi har altid haft et nært partnerskab med Microsoft. Det har vi stadig – faktisk er det er tættere end nogensinde. For vi er certificeret inden for samtlige seks løsningsområder, som Microsofts cloud-partnerprogram omfatter - noget der er ganske få danske virksomheder forundt.  

Det betyder, at vi kan kalde os Microsoft Cloud Solutions Partner, og at vi har både dyb og bred viden om alle de cloudløsninger, der kan gøre en forskel for din virksomhed. Vi ved, hvordan løsningerne skal bygges, drives og integreres for at effektivisere jeres arbejdsgange, forsvare og beskytte data og geare forretningen til ny vækst. 

Faktisk har vi flere end 300 Microsoft Cloud-certificeringer. Måske kan nogle af vores eksperter hjælpe din forretning med at arbejde smartere og mere sikkert?

Certificeret inden for cloud-områder

Vi er certificerede indenfor samtlige seks Cloud Partner løsningsområder. Derfor kan vi hjælpe jer med alt fra migrering af databaser og servere til udvikling af Business Apps og digitalisering af forretningen med modern workplace.

Azure Data & AI

Hvis du skal træffe datadrevne beslutninger, kræver det, at du har adgang til valide tal og masser af fakta. Men, når dine vigtige data er spredt på tværs af systemer og platforme, skal de kombineres intelligent for at skabe relevante sammenhænge og danne basis for valide beslutninger. Vi bygger bro mellem systemer og beslutninger via vores certificerede kompetencer i at administrere og regulere data på tværs af platforme og ved at bygge analyse- og AI løsninger.  

Azure Digital & App Innovation

Teknologisk gæld spænder ben for innovationen og for forretningens evne til at rykke lige så hurtigt som konkurrenter og nye markeder. Vores certificerede specialister er eksperter i at modernisere eksisterende applikationer og bygge cloud-native apps. Vi designer, udvikler, bygger, tester og administrerer applikationer på tværs af clouds og integrerer apps og data med legacy-systemer for at øge jeres effektivitet.

Azure Infrastructure

Digital transformation sker i cloudløsninger, hvor nye værktøjer lanceres først, og mulighederne for at skalere sprænger skalaen. Vi er eksperter i at accellere migreringen af den centrale infrastruktur til Azure, hvor vi designer, bygger, lancerer og vedligeholder sikre, skalerbare og pålidelige platforme, der lever op til kravene fra den moderne forretning. 


Security

Når data flyder på tværs af platforme og bliver delt mellem en myriade af systemer og brugere gennem integrationer er kontrollen med forretningens informationer og viden også helt central. Som certificeret sikkerhedspartner har vi demonstreret, hvordan vi beskytter hele organisationen med integrerede sikkerhedsløsninger, indbygget compliance og sikre identitetsløsninger. 

Modern Work

Måden, vi arbejder på, forandrer sig. Og de steder, vi er mest produktive, flytter sig også. Det stiller nye krav til arbejdsmiljøet og til de værktøjer, vi bruger for at lykkes. Men det giver også helt nye muligheder for at styrke produktiviteten. Vores certificerede eksperter har særlig erfaring i at designe og lancere løsninger, der faciliterer overgangen til en effektiv, hybrid arbejdsdag med Microsoft 365. 

Business Applications

Kompleksiteten i den moderne forretning stiger, og det kan spænde ben for at få en effektiv organisation. Men med forbundne forretningssystemer fra Dynamics 365 og Microsofts Powerplatform kan du stadig lykkes med at øge effektiviteten. Vi bygger hyperforbundne løsninger, der kæder personer, data og processer i hele organisationen sammen, så alle teams kan få de indsigter, de behøver, for at tilpasse sig hurtigt og forblive innovative.

Særlige Microsoft Cloud specialiseringer

Microsoft stiller særlige krav til partnere, der vil specialisere sig indenfor bestemte områder af Azure-platformen. Det kræver både beviselige løsningsreferencer, særlige certificeringer og gennemførte tredjeparts audits at blive specialist. Men det har vi selvfølgelig også gennemført – for din forretnings skyld.

Identity og Access Management 

Din forretning bruger allerede en masse forskellige apps, devices og services – både på og uden for jeres eget netværk. Og det bliver kun sværere at administrere og sikre identiteten på de brugere, partnere og leverandører, der alle sammen interagerer med jeres systemer og data. I kraft af vores specialisering kan vi hjælpe med proaktivt at beskytte og overvåge adgange og rettigheder via Azure og derigennem forsvare din forretning. 

Infrastructure & Database migrering til Microsoft Azure

Masser af Windows-servere, databaser og flere Linux-miljøer kan høste store fordele i Azure, hvor de kan trække på de mange nye services og muligheder for skalering. Vi er specialiserede i at migrere forretningsløsninger og platforme, der er i produktion til Azure. Det gælder både Windows-, SQL, Red Hat Enterprise Linux og virtuelle SUSE maskiner.

Kan du bruge vores cloud-kompetencer til at flytte forretningen? 

Uanset om du vil migrere forretningssystemer til Azure for at få fordelene af distribuerede datacentre og uendelig skalering, eller om du vil ensrette sikkerheden på tværs af brugere, kan vi hjælpe med at designe, bygge og drive den rigtige løsning til jeres situation.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up