Cloud Teams og IT Relation fusionerer

Få den samme skarpe cloud-rådgivning som altid – samt adgang til endnu flere cloud-kompetencer. 

Få (endnu) flere cloud-kompetencer

Nu får du adgang til flere cloud-kompetencer og mulighed for at trække på endnu flere Azure-specialister. Det gør du, fordi Cloud Teams og IT Relation, der begge er en del af itm8-økosystemet, fusionerer.  

Det betyder, at du fremover kan trække på de dygtige cloud-konsulenter, du kender fra Cloud Teams, samt de mange andre drifts- og servicekompetencer, der findes i IT Relations Cloud Powerhouse. Til sammen kan vi levere endnu stærkere Azure-løsninger til din forretning.

 

To cloud-konsulenter sidder i en sofa, og snakker sammen om Azure.

Find den rigtige vej til skyen

Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige vej i skyen. Cloud Teams blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter.

Vi er eksperter i at implementere Cloud-løsninger og hjælpe virksomheder fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering.

Vi støtter alle aspekter af organisationen fra topledelse til teknikere. 

Skal vi også hjælpe dig med din cloud-rejse?

Cirklen der visuelt viser ydelser inden for Cloud.

Intelligente løsninger på forretningens udfordringer

Serverne rykkede ud af ZOO og op i skyen

For at løse migreringen fra on-premise-servere til Cloud-servere bedst muligt, allierede ZOO sig med Cloud Teams. Cloud Teams har fungeret som sparringspartner for Jørgen Zangenberg og resten af ZOO, og sammen er der lagt en plan for, hvad de vil opnå, og hvordan de kan nå derhen. 

“Det er nemt bare at sætte noget op. Men hvis ikke det er tænkt rigtigt fra starten, risikerer man at skulle lave noget om senere – og det kan både være dyrt og besværligt. Med Cloud Teams har vi de rigtige kompetencer og mange erfaringer inde fra starten, og sammen kan vi gennem dialog nå frem til den bedste løsning.” 

- Jørgen Zangenberg, Head of IT, ZOO 

Cloud, hvor det giver mening

I Lederne er det en klar del af strategien at flytte IT op i skyen, hvor det er muligt, og hvor det giver mening. En af de ting, John Schmidt fremhæver ved Cloud Teams, er deres tilgang til opgaven. I stedet for at lægge en stor forkromet 360-graders plan først, så sætter de sig ind i kundens behov og lægger derefter en detaljeret plan for, hvordan opgaven skal løses. 

“Når du begynder sådan en transition her, så tror jeg ikke, at man kan rumme og forudse alle scenarier på én gang. Der dukker jo ting op. Og der er Cloud Teams gode til at hjælpe os med at tage ét skridt ad gangen – men stadig vide, hvad vi så skal være opmærksomme på fremadrettet.” 

- John Schmidt, IT-Chef, Lederne 

Wrist Group sejler med på Cloud-bølgen 

Verdens største Ship Supplier, Wrist Ship Supply, ligger i Nørresundby. Wrist Ship Supply driver en global forretning, og de havde brug for at digitalisere deres forretning og dermed forbedre deres services ud mod slutkunderne. Derfor søgte de hjælp hos Cloud Teams for at sikre dele af denne rejse. 

“Det krævede lidt mental tilvænning. Her var Cloud Teams virkelig kompetente og dygtige til at forklare og hjælpe os med at få en dybere indsigt i, at Azure Cloud kan tilbyde en mere fremtidssikret løsning for både vores ansatte og for vores kunder.” 

- Martin Hell, IT-direktør, Wrist Group

Kan vi også hjælpe dig med at udvikle forretningen i skyen?

Vores specialister er klar til at tale om, hvordan vi kan styrke din virksomheds cloudrejse. Udfyld formularen, så hører du fra os.

Niels Gradman

Senior Consultant, Cloud Teams

+45 2367 1630

nigra@cloudteams.dk nigra@cloudteams.dk

Niels Gradman

 
keyboard_arrow_up