Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Digitalisering er din virksomheds (gen)vej til vækst

Værdifuld digitalisering kan effektivisere din virksomhed og skabe et større potentiale for vækst og udvikling. Du ved sikkert allerede, at digitalisering er koden til fremtiden. I alle processer. Men hvor starter du, så det giver mest værdi for din forretning? Det kan du blive klogere på her.

Hvad er digitalisering?

Rent teknisk handler digitalisering om at oversætte informationer til 1’er og 0’er. Det lyder simpelt. Men skal det skabe værdi for virksomheden, skal der mere til. Der skal lægges en digitaliseringsstrategi for, hvilke værktøjer I vil benytte, og ikke mindst, hvordan I vil bruge dem. Ellers kan det ende i et kuldsejlet IT-projekt, der koster tid og penge uden den store effekt.

 

Det handler om forretningsforståelse 

For os handler værdifuld digitalisering om forretningsforståelse. Om at granske i forretningsmæssige potentialer. Det hjælper vi dig gerne med, inden du søsætter et nyt digitalt projekt.

Skal vi sammen lægge en god digitaliseringsstrategi for din virksomhed? Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for en uforpligtende snak om digitalisering.

Sådan kommer du i gang med at indfri dine digitale ambitioner

Datadrevet forretningsudvikling, digitalisering af din arbejdsplads og effektivisering af arbejdsprocesser. Vi hjælper med at indfri din virksomheds fulde potentiale:

Intranet og portaler

Få skræddersyet et intranet, der fungerer som dine medarbejderes digitale arbejdsplads, der stiller alle de rigtige værktøjer til rådighed til opgaven – uafhængig af tid og sted.

Se mere

Business Intelligence

Med den rigtige BI-løsning kan du og dine medarbejdere træffe bedre beslutninger, der baserer sig på forretningsindsigt – og ikke mavefornemmelser.

Se mere

CRM

Få den rette CRM-løsning til din virksomheds reelle behov. Og undgå at ende i et forkromet projekt, der ikke skaber værdi for dig og dine medarbejdere. Vi kan altid bygge på.

Se mere

Erhvervstelefoni

Få én samlet kommunikationsløsning med Flexfone, der letter arbejdet i din virksomhed. Og som går hånd i hånd med Office 365. Til stor værdi for dine medarbejdere.

Se mere

Udvikling og integration

Vi udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger baseret på Microsofts teknologier. Den forretningsmæssige værdi skaber vi gennem nyudvikling og tilpasning af eksisterende standardapplikationer.

Se mere

 

Hvor giver det (mest) værdi at digitalisere?

Digitalisering af din virksomhed, kan hurtigt lyde som en stor omlægning af hele organisationen. Men det behøver det ikke være. En digitaliseringsstrategi kan både være simpel og konkret.

I dag findes der mange (gode) standardløsninger, så du slipper for at udvikle egne systemer – og langt de fleste kan snakke sammen på kryds og tværs. Det gør de første mange skridt i digitaliseringsprocessen relativt nemme.

Her kan du se nogle af de områder, hvor digitalisering har potentiale for at skabe stor effekt:

Office 365

Kender du til alle de mange muligheder i dit Office 365? Få vores bud på hvilke værktøjer, der kan styrke din forretning mest.

Se mere


SharePoint

Styrk din virksomheds dokumenthåndtering med SharePoint. Og gør det nemmere at samarbejde – uafhængigt af sted og system.

Se mere


Azure

Azure er et topmoderne datacenter i skyen, som giver dig fuld fleksibilitet. Du kan hele tiden skrue op og ned efter kapaciteten.

Se mere


Remote Backup

Med Remote Backup (online) får du en sikkerhedskopi af alle virksomhedens data. Hver dag. Du skal ikke bekymre dig. Og heller ikke bruge tid på det.

Se mere


 

Skal vi hjælpe dig med digitalisering?

Hos IT Relation har vi en hel hær af IT-konsulenter, der ikke lavet end at hjælpe med digitalisering. Året rundt. Og de kan også hjælpe din digitale transformation i gang eller godt videre.

Vi kan levere både værktøjerne og strategien alt afhængig af, om du er en gør det selv-mand, eller om du vil have en totalentreprise? Hvor meget vi skal klare, og hvor meget du selv vil stå for, er helt op til dig.

Har du digitale ambitioner?

Lad os tage en uforpligtende snak, og hør om dine muligheder for digitalisering.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director, New Business

thjen@itrelation.dk mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Bliv ringet op 

 

 
keyboard_arrow_up