READY-TO-USE

Få et køreklart IT-setup. Med det samme. Ingen sniksnak.

Straks på sagen. Altid med eksekvering som afsæt

Er du træt af, at dine IT-udfordringer ikke bliver løst? Det er ikke nogens skyld. For få timer i døgnet eller for mange opgaver? Vi har ekstraordinært fokus på at få tingene til at ske. I praksis og i hverdagen. Vi handler på dine IT-udfordringer. Nu-og-her.

Har du brug for en Ready-to-use-løsning?

Det kan vi hjælpe dig med at afklare. Med en Ready-to-use løsning får du:

 • IT-infrastruktur as a service – pay as you go
 • Et skalerbart IT-setup din forretning kan vokse i
 • Adgang til IT-specialister, der kan svare dig nu-og-her
 • En skarp pris, fordi vi udnytter stordriftsfordele
 • Hurtig eksekvering frem for teoretisering

Vores IT-specialister kan hjælpe dig med

 • IT-support 24/7
 • Hosting
 • Hardware og software
 • Sikkerhed og antivirus
 • Backup-aftale
 • Office 365
 • Opsætning af IT-udstyr og netværksudstyr
 • Dokumentbibliotek i Cloud
 • Trådløst netværk

Smil. Det er os.

Vi er et stærkt kollektiv af individualister med forskellige kompetencer. Men vi dyrker alle den samme No Problem kultur, hvor evnen til at sætte handling efter tanke er omdrejningspunktet. Det er ikke det, der står på papiret. Men de faktiske forandringer og forbedringer, vi gør i hverdagen, der gør forskellen.  Og får os til at smile.

5 fordele ved en Ready-to-use løsning

01

Hurtig igangsættelse – indenfor 1-2 uger

Vores tilgang er kort proces. Til sagen og opsætning med det samme. Mindre opgaver løser vi nu-og-her. I telefonen eller i din virksomhed. Målet er altid inden for 1-2 uger.

02

Sov trygt – IT-ansvaret er vores

Hvad nu hvis? Og virker det mon? IT-bekymringer skal ikke bremse din forretning. Når du sætter os på IT-opgaven. Så er det vores ansvar, at alt fungerer. Også efter kl. 16.

03

Få de tunge IT-drenge med på råd

Du behøver ikke at være en stor fisk for at få adgang til tunge IT-konsulenter. Vores  erfaringer og kompetencer fra komplekse opgaver kommer alle til gode. Også dig.

04

Respekt for din forretning – altid

Vi er her for at skabe en forretningsmæssigt effekt med IT. Det starter altid med at udvise respekt for din forretning. Dine IT-behov først. Og IT-løsning bagefter. Altid.

05

Budgettérbar IT-økonomi – måned for måned

IT-budgetter har det med at overraske. Negativt. Derfor laver vi en ”all inclusive”-aftale, der passer til din forretning. Du bliver faktureret måned for måned. Og du kan altid skrue op eller ned på månedsbasis.

“Når jeg ringer til IT Relation, så bliver jeg automatisk stillet ind til den helt rigtige medarbejder og får næsten altid løst problemet med det samme.”

May Britt Dyvelkov, CFO og CIO i ViroGates

Se hele casen

Simpel proces: En, to, tre, sæt i gang

01

Vi snakker om din forretnings IT-behov

Selv om IT-behovet er nu-og-her, tager vi først en (hurtig) snak om din forretning. Vi vil gerne sikre os, at løsningen også forbedrer din forretning.

02

Vi sammensætter en effektiv løsning

Her er der ikke langt fra snak til handling. Vi omsætter straks ordene til en skalérbar IT-løsning, der hverken begrænser eller bondefanger dig.

03

Vi leverer og implementerer hurtigt

Hastighed er også et måleparameter for os. Vi løser alle her-og-nu-problemer med det samme. Og bestræber os altid på en leverancetid på maksimalt 2 uger.

3 spørgsmål, som vi får. Igen og igen

Hvor hurtigt kan vi være oppe at køre?

Normalt kan du være oppe at køre indenfor nogle få uger. Helt enkle opgaver løser vi oftest med det samme eller på dagen. Måske i telefonen.

Hvor ligger mine data og hvordan får jeg dem tilbage?

Det afhænger af opgavens karakter. Typisk ligger dine data enten i vores danske datacentre eller i Microsoft Azure-skyen. Du ejer altid selv dine egne data. Og det er reguleret ved lov, hvordan og hvornår du har krav på at få dine data udleveret. Det er et væsentligt punkt i vores samarbejdsaftale.

Hvad koster det os at få ekstra hjælp?

Vores timepris er 1425 kr. Men vi laver ofte rammeaftaler eller klippekortsordninger, der sikrer dig en konkurrencedygtig pris. Også selvom det er tunge IT-konsulenter der er på opgaven.

Har du behov for et enkelt IT-setup, som din virksomhed kan vokse i?

Lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang. Hurtigt og effektivt.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up