CO2 ASSESSMENT

Hvor meget CO2 udleder jeres IT?

Med en CO2 Assessment får du og dine kollegaer en rapport, der dokumenterer jeres IT’s miljøpåvirkning – og fungerer som et strategisk fundament for konkrete bæredygtige optimeringer.

Lette ændringer vejer tungt i CO2-regnskabet

IT udgør en stor del af mange virksomheders CO2-udledning. Hvordan ser det ud i din virksomhed? Vores CO2 Assessment giver dig svaret.

Sammen danner vi et overblik over præcist hvilket udstyr, I anvender. Helt enkelt. 

Med konkrete værktøjer udregner vi, hvor meget jeres IT udleder. Vi kigger på jeres hardware i form af servere, storage, netværk, og vi kan endda også medtage klientudstyr. Ganske enkelt det hele.

Jeres nuværende CO2 forbrug bliver præsenteret i jeres egen rapport, og den viser hvor meget CO2 I kan spare ved at optimere jeres IT-setup.

“Vi ser allerede stigende krav hos virksomheder, hvor de efterspørger dokumentation for Co2-udledning hos deres leverandører. Lige nu er det en stærk konkurrenceparameter, men i de kommende år bliver det ganske enkelt et krav. Med en Co2 assessment får du en stærk dokumentation, men du får også selv et overblik over, hvor grøn din IT er og muligheder for optimeringer.”

Thomas Østergaard, Development Executive

3 grunde til at få en CO2 Assessment

Resultatet af vores arbejde er en energi- og miljørapport, som du kan bruge som udgangspunkt for jeres arbejde med CO2 beregning.

01

Få overblik over jeres IT’s energieffektivt og miljømæssige aftryk

02

Få et faktuelt fundament for at opfylde jeres strategisk grønne målsætninger

03

Få et godt overblik over optimeringsmuligheder

Hvor ligger du på skalaen? Din CO2 Assessment indeholder et energihjul, hvor du kan se din IT’s energieffektivitet på den anerkendte A til G-skala.

Sådan kan I reducere jeres CO2-forbrug

Der er mange måder at reducere sit CO2-forbrug på. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Eksempelvis opnår mange virksomheder både et engergioptimeret IT setup, men også besparelser i IT-budgettet, ved at:

Skifte fra lokale servere til stordrift i skyen

Bruge data til at energioptimere virksomhed

Omstille til cirkulære aftaler på IT-udstyr

Købe brugt IT i stedet for nyt og sælge gammel IT
 

En service tilpasset dine behov

Vi anbefaler at få gennemført en CO2 Assessment årligt. De fleste virksomheder vælger at gøre det op til aflevering af årsregnskab, men det er helt op til jer. Vi tilpasser os. Prisen tilpasser vi også efter analysens omfang, så du opnår det bedste og billigst mulige resultat.

Vil du sætte strøm til grønnere IT?

Vi er klar til at hjælpe dig og dine kollegaer med at reducere jeres IT’s CO2-forbrug. Udfyld formularen, så hører du fra os.

Thomas Østergaard

Development Executive

+45 23 68 81 09

thost@itrelation.dk thost@itrelation.dk

Thomas Østergaard

 
keyboard_arrow_up