Grøn IT

Energioptimér med data og intelligente teknologier

Der er et stort potentiale i at udnytte data og intelligente teknologier til at reducere CO2-udslippet. Flere danske virksomheder er allerede godt i gang.
Er I også?

Energioptimér med data og intelligente teknologier

Der er et stort potentiale i at udnytte data og intelligente teknologier til at reducere CO2-udslippet. Flere danske virksomheder er allerede godt i gang med løsninger, der bl.a. hjælper til at forudsige, styre, overvåge, beregne og regulere processer, der sænker energiforbruget.

Det kan lyde stort og forkromet, men det behøver det ikke at være. Du har formentlig allerede de data, du har brug for at kunne energioptimere, hvis du kobler dem med Business Intelligence- (BI), Artificial Intelligence- (AI) og Internet of Things- (IoT) løsninger.

Business Intelligence

BI-løsninger kan du bruge til at transformere dine data til intelligente, letforståelige visualiseringer, som du viser dér, hvor beslutningerne træffes. Det vil gøre det nemmere at træffe de rigtige grønne beslutninger.

Du kan blandt andet bruge BI til at opsætte specifikke data warehouses, som kan opsamle data om din virksomheds forbrug af f.eks. energi, vand og papir. Det er ofte effektivt at synliggøre ressourceforbruget for medarbejderne i de forskellige afdelinger på skærme. Alene det at synliggøre forbruget vil skabe øget fokus på energispild.

Internet of Things

Med IoT kan du analysere og træffe smarte beslutninger. Du kan få effektiv indsigt i realtid. Det sænker omkostningerne bl.a. gennem reduktion af tab eller spild, forbedring af driftsmæssige og mekaniske processer og udarbejdelse af nye forretningsområder, der bliver mulige med adgang til pålidelige data i realtid.

AI & Machine Learning

Ved brug af AI kan du for eksempel skabe overblik og se mønstre og sammenhænge, som tidligere har været uoverskuelige. Det giver dig indsigter, der kan (energi)optimere processer og skabe værdi for din virksomhed.

Skal vi snakke om, hvordan du kan drive din IT smartere og grønnere?

Lad os tage en status og hjælpe dig videre på vejen mod et grønnere IT-setup og en konkurrencedygtig forretning.

René Jeppesen

Vice President, Solutions

+45 2962 6416

rj@itrelation.dk rj@itrelation.dk

René Jeppesen

 
keyboard_arrow_up