Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Grøn IT

Skift fra lokal server til Cloud
og spar CO2

Undersøgelser viser, at en virksomhed, der vælger at bruge Cloud-baserede tjenester, kan reducere deres CO2-udslip med mindst 30% og helt op til 90%.

Skift fra lokal server til Cloud og spar CO2

Har du ikke allerede flyttet din virksomheds data og workloads til Cloud-tjenester, kan der være god – og ikke mindst grøn – grund til at gøre det. Undersøgelser (udført af Accenture) viser, at en virksomhed, der vælger at bruge Cloud-baserede tjenester, kan reducere CO2-udslippet med mindst 30% og helt op til 90%.

Det traditionelle serverrum er ofte lidt af en energisluger. Mange on-premise servere klargøres til en for stor kapacitet og har kun en udnyttelsesgrad på under 20%. Faktisk udgør CO2-udledningen for on-premise servere i Danmark ca. 355.000 tons CO2 om året. Det svarer til ca. 24.300 danskers årlige CO2-forbrug.*

Til sammenligning er målet i enhver Cloud-model at opnå en udnyttelsesgrad på mindst 90%.

Vi anbefaler, at du går Microsoft Cloud-vejen. Det gør vi, fordi du med Microsoft Cloud kan opnå CO2-besparelser inden for 4 hovedområder.

4 områder du kan opnå CO2-besparelser på med Microsoft Cloud

1. Operationel effektivitet

Stordriftsfordelene ved Cloud betyder, at Cloud-løsninger generelt kan operere med en meget højere IT-driftssikkerhed end mindre, lokale servere kan.

2. IT-udstyrseffektivitet

Undersøgelser viser, at specialiseret og effektivt IT-udstyr kan reducere elektricitetsforbruget med minimum 10%.

3. Datacenter infrastruktureffektivitet

Hyperskala datacentre, som forsyner den Cloud-baserede løsning, har mulighed for at opnå̊ en bedre PUE (Power Usage Effectiveness) end de traditionelle entreprise datacentre.

4. Bæredygtig energi

Ved at konsolidere elektricitetsbehovet fra on-premise datacentre til Cloud bliver det muligt at storindkøbe grøn energi, som dermed bringer mere vedvarende energi til det samlede energimiks.

*Microsoft Danmark – Tech Action

Skal vi snakke om, hvordan du kan drive din IT smartere og grønnere?

Lad os tage en status og hjælpe dig videre på vejen mod et grønnere IT-setup og en konkurrencedygtig forretning.

Kontakt os

René Jeppesen

Solution Director

+45 2962 6416

rj@itrelation.dk E-mail

René Jeppesen

Bliv ringet op

 
 
keyboard_arrow_up