Eksperternes bedste råd til din IT

Vil du vide mere om IT-sikkerhed, IT-outsourcing eller få endnu mere ud af de systemer du allerede betaler for? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet alle vores events. Fælles for dem alle er, at de handler om, hvordan din IT skaber mest mulig værdi for din virksomhed.

Se eller gense vores webinarer herunder.

Tidligere events

Dato: 31. maj 2023
Varighed: Kl. 09-10
Lokation: Online

Webinar - Flexfone

Sammen med Flexfone inviterer IT Relation til webinar, hvor vi tager et kig på, hvordan den rigtige kommunikationsløsning kan effektivisere og lette arbejdet i en travl hverdag.
Se mere

Dato: 20. april 2023
Varighed: Kl. 09-10
Lokation: Online

Webinar - Lenovo nyhedspræsentation

På webinaret vil du modtage nyheder om opdaterede udgaver af bl.a. Lenovos populære ThinkPads og ThinkBooks samt indblik i Lenovos trendanalyse inden for teknologi og markedet generelt.
Se mere

Dato: 30. marts 2023
Varighed: Kl. 9-13.30
Lokation: FÆNGSLET, Fussingvej 8, 8700 Horsens

Seminar - Se din IT-sikkerhed i øjnene

På seminaret bliver du klogere på, hvordan cyberkriminalitet tager sig ud anno 2023, og hvordan virksomheder kan og bør beskytte sig.
Se mere

Dato: 26. januar 2023
Varighed: Kl. 9-13.30
Lokation: Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

Seminar - Network-as-a-Service

Bliv klogere på de nyeste trends og tendenser indenfor sikkerhed og netværksteknologi. og få inspiration til, hvordan du styrker din netværksinfrastruktur.
Se mere

Dato: 10. november 2022
Varighed: Kl. 9-13.30
Lokation: FÆNGSLET, Fussingvej 8, 8700 Horsens

Seminar - Network-as-a-Service

Bliv klogere på de nyeste trends og tendenser indenfor sikkerhed og netværksteknologi. og få inspiration til, hvordan du styrker din netværksinfrastruktur.
Se mere

Dato: 21. september 2022
Varighed: Kl. 10-11
Lokation: Online

Webinar - Få styr på økonomien i Public Cloud - FinOps

Dette webinar sætter spot på de 3 hyppigste grunde til, at din Azure investering kan løbe løbsk. Eventet er en del af en webinarrække om Microsofts Azure-cloud.
Se mere

Dato: 15. september 2022
Varighed: Kl. 13-14
Lokation: Online

Webinar - Få op til 250.000 støttekroner til dit næste CRM eller ERP-projekt

Gennem erhvervshusene i SMV:Digital bliver det muligt​ at søge op til 250.000 støttekroner til et CRM eller ERP-projekt. På webinaret skaber vi overblik over ansøgningsmulighederne, hvad du skal være særligt opmærksom på og hvilke løsninger, du kan bruge midlerne på, som kan være en gevinst for din forretning.
Se mere

Dato: 07. september 2022
Varighed: Kl. 10-11
Lokation: Online

Webinar - Sikkerhed i Microsoft Cloud

Webinaret introducerer en enkel måde at kontrollere de forskellige tools, så sikkerheden kan øges i M365 og Azure. Eventet er en del af en webinarrække om Microsofts Azure-cloud.
Se mere

Dato: 24. august 2022
Varighed: Kl. 10-11
Lokation: Online

Webinar - Spring cloud-forhindringerne over

Dette webinar giver dig fem oplagte fordele for din forretning, som venter på dig i Azure – og en guide til, hvordan du udnytter dem. Eventet er en del af en webinarrække om Microsofts Azure-cloud.
Se mere

Webinar - Alt hvad du skal vide om Windows 11

Hør direkte fra Microsoft Danmarks specialist, Kim Kaae, hvad du kan forvente i Windows 11. Webinaret blev afholdt i samarbejdes med vores moderselskab itm8 og Microsoft.
Se mere

Webinar - Bliv klogere på IT-sikkerhed m. Troels Ørting

Troels Ørting, Cybersikkerhedsrådgiver for World Economic Forum, giver med sine 20 års erfaring i baggagen de bedste anbefalinger til en optimal IT-sikkerhed.
Se mere

Webinar - Hvad gør du, når du bliver ramt af et hackerangreb?

Det giver Claus Vesthammer, COO og Security Advisor, fra Improsec – et af landets førende IT-sikkerhedshuse – svar på i dette webinar.
Se mere

Webinar - Bliv (endnu) bedre til Microsoft Teams

Du ved allerede, hvordan man chatter og holder videomøder i Teams. Men hvad med alle de andre fantastiske muligheder? Dem viser vi et udpluk af i dette webinar.
Se mere

Webinar - Opnå økonomiske fordele med IT-outsourcing

Få indblik i, hvordan du kommer hurtigere i gang med IT-outsourcing med en SKI-rammeaftale for offentlige virksomheder.
Se mere

Webinar - Læg et ekstra lag på din IT-sikkerhed

Se med, når Michael Gulløv, Security Lead hos Entrust Datacard, serverer gode råd til at beskytte din virksomhed digitalt.
Se mere

Webinar - Samarbejde og fildeling i Microsoft 365 (tidligere Office 365)

De seneste år har sat skub på hjemmearbejdet. Du har sikkert hørt om Office 365, men har du helt styr på, hvad platformen kan?
Se mere

Webinar - Styrk IT-sikkerheden på hjemmearbejdspladsen

Det kan være farligt at arbejde hjemme. Ikke fordi sofaen kalder, men fordi arbejdet væk fra kollegaer og kontor medfører vaner og arbejdsmønstre, der får cyberkriminelle til at gnide deres hænder.
Se mere

Webinar - Integrér telefoni i Teams

Få endnu mere ud af Microsoft Teams med en integration til din virksomheds telefoni. Eksperter fra IT Relation og Flexfone giver dig, eksempler, hands-on tips og tricks til at komme i gang.
Se mere

Webinar - Intro til Microsoft Teams

Her er ingen spørgsmål dumme. Mange har hørt om Microsoft Teams, men ikke alle mestrer det. I dette webinar giver vi en introduktion til arbejdet, så du får forståelse for, hvad Microsoft Teams er og konkrete tips til et bedre samarbejde.
Se mere

Webinar - Hvordan er du juridisk stillet ved cyberangreb?

Det gør eksperter fra Topdanmark og DAHL Advokatpartnerselskab dig klogere på. Du får blandt andet svar på, hvad kan du gøre for at forebygge cyberangreb og hvordan du kan minimere din tab, hvis skaden er sket.
Se mere

keyboard_arrow_up