Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Er din virksomhed klar til den nye persondataforordning? 

Den kommende forordning stiller høje krav til danske SMV-virksomheder. Virksomheder som ikke overholder de nye regler kan forvente bekostelige bøder. 

IT Relation giver dig i samarbejde med DAHL Advokatfirma det fulde overblik over de konkrete opgaver, din virksomhed mangler at implementere, inden persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018.

Konceptet er udviklet til danske SMV-virksomheder, som ønsker at komme i mål inden den nye lovgivning træder i kraft. Det er skræddersyet som en smidig og forenklet proces, der er tilpasset den daglige drift i virksomheden.

Virksomhedsvurderingen sikrer dig, at både jura, forretning og IT bliver dækket i vores omfattende metodeværktøj, som indeholder seks kategorier og 30+ spørgsmål. 

Mulighed for tilkøb af standardværktøjer

Med virksomhedsvurderingen og en prioriteret to-do liste i hånden, har du alle forudsætninger for at blive klar til ikræfttrædelsen. Ydermere får du mulighed for at tilkøbe dig adgang til standardværktøjer, som for eksempel procedurebeskrivelser, politikker, databehandleraftaler m.v.

Lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os og hør mere om en GDPR-virksomhedsvurdering.

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up