Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Få én samlet kommunikationsløsning med Flexfone

Intelligent telefoni med Flexfone

Flexfone er IT Relations partner på erhvervstelefoni. Flexfone tilbyder brugervenlige og innovative telefoniløsninger, der letter arbejdet i din virksomhed, så dine medarbejdere kan yde optimalt. Nedenfor kan du læse om løsningens forskellige facetter - alle er frit tilgængelige for alle medarbejdere i en telefoniløsning fra Flexfone.
 

Styr jeres egen telefoni

I internetbrowseren styrer du jeres egen telefoni på Myfone.dk – og det kan gøres på en hvilken som helst computer. Myfone.dk indeholder blandt andet oversigt over kolleger, visuel telefonsvarer, køtilmelding, medarbejdernoter, softphone og meget mere. Myfone.dk er fuldt integreret med Skype for Business.

Bliv ringet op og hør mere om telefoni

Styr jeres erhvervstelefoni online via browser

Fuld kontrol via mobil app

Myfone fås også som App til både Android og iOS. Her får du samme funktionalitet som på Myfone.dk bare i lommeformat. I app’en kan du ligesom på Myfone.dk omstille opkald, ændre ringeprofiler, se kollegers kalender og meget mere. Ligeledes arbejder Myfone app’en sammen med Skype for Business app’en.

Bliv ringet op og hør mere

Fuld kontrol via Myfone mobil app

Den moderne bordtelefon

Bordtelefonen er en integreret del af hele løsningen. Bordtelefoner fra Yealink fås i forskellige prisniveauer og med forskellig mængde funktionalitet. Fælles for dem alle er, at de fungerer gnidningsfrit med resten af dine telefoner og kan både ringe til og modtage opkald fra Skype for Business.

Bliv ringet op og hør mere

Moderne bordtelefon der kan ringe til og modtage opkald fra Skype for Business

Går hånd i hånd med Office 365

Telefoniløsningen fra Flexfone er udarbejdet til at skabe værdi i samarbejdet med Office 365. Udveksling sker automatisk mellem din Myfone-bruger og din Office-konto. Det vil sige, at du kan dele din Exchange kalender med dine kolleger, så de kan se den i deres Myfone App og i browseren. Samtidig udveksles din status med Skype for Business, så dine kolleger kan se om du er optaget - uanset hvilken telefon du bruger.

Exchange

Flexfone telefoniløsninger kan samarbejde med Office 365

Myfone

Myfone erhvervstelefoni

Skype for Business

Flexfone udveksler status med Skype for Business

Skype for Business er med Flexfone blevet en telefon på lige fod med alle andre. Bestem selv, hvilken af dine enheder, du vil besvare opkald på – ring til alle telefonnumre, til andre Skype brugere, deltag i telefonmøder og meget mere.

Skype for Business er sikkert allerede en del af jeres Office 365 licens - måske I bare mangler at blive sat ind i egenskaberne, som kan styrke jer både internt og eksternt i virksomheden. Det hjælper vi gerne med.

Funktionalitet - en æressag

 • check Telefonkøer
   

 • check Velkomsthilsen

 • check Åbningstider
   

 • check Tastemenuer

 • check Omstilling
   

 • check Statistik

 • check Landekodestyring
   

 • check Optag opkald

... og mange mange flere

Vil du høre mere om Flexfone og Office 365?

Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål og kommer gerne ud og demonstrerer den kraftfulde pakke, som Office 365 og Flexfone udgør.

Kontakt os

RIcky Hansen

Manager, Product Sales

smartphone +45 2138 7273

rihan@itrelation.dk mailE-mail

RIcky Hansen

Bliv ringet op om Flexfone erhvervstelefoni

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up