Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Fusion skaber ny IT-outsourcing-koncern

Med den stærke nordiske kapitalfond Adelis Equity Partners i ryggen konsoliderer tre af markedets absolut førende outsourcing-selskaber, IT Relation, Front-data samt udviklings- og applikationsvirksomheden DSI-NEXT, sig i en ny og ambitiøs fusion.

Formålet med det nye selskab, IT Relation Front-data, er at skabe en endnu mere attraktiv spiller på it-outsourcingmarkedet.

- Ud af tre succesfulde og veldrevne virksomheder skaber vi et endnu stærkere fundament med synergier og stordriftsfordele og dermed endnu større value for money for kunderne, siger Henrik Kastbjerg – grundlægger af og hovedaktionær i IT Relation. Han fortsætter som CEO i det nye selskab, som får en stærk daglig ledelse med Front-datas Kurt Rodtborg og Danny Stoker samt IT Relations Stig Bundgaard. Ledelsen i DSI-NEXT fortsætter uforandret med Holger Foss som adm. direktør.

IT Relation Front-data kommer til at beskæftige 200 medarbejdere fra afdelingerne i Herning, Aarhus, Odense og København og omsætte for omkring 300 mio. kr. I den nye konstellation bliver IT Relations og Front-datas kernekompetencer inden for ikke mindst it-sourcing og ekstremt skarpt fokus på sikkerhed og service kombineret med DSI-NEXTs forcer inden for områderne sharepoint, .net-udvikling samt business intelligence.

Kapitalfonden Adelis Equity Partners bliver hovedaktionær, mens ejerkredsen bag de nuværende danske outsourcingselskaber medinvesterer i den nye virksomhed.

- Vi investerer et betydeligt beløb i det nye selskab for at skabe kontinuitet og sende et klart signal om vores vilje til at forsætte. Ambitionen er, at vi i løbet af de kommende år skal vinde betydelige markedsandele, siger Henrik Kastbjerg.

- Vi kommer forsat til at servicere samme type kunder – lige fra mindre til store virksomheder. Alle tre selskaber kommer fra en kultur med høj grad af fokus på kundeservice, kvalitet og teknologisk knowhow. Fremadrettet vil vores kunder mærke, at vi får en større produktportefølje og endnu mere robusthed i leverancerne, siger Henrik Kastbjerg.

- Vi har hver for sig opbygget succesfulde virksomheder, og jeg er tilfreds med at vi er lykkedes med at etablere den nødvendige konsolidering i markedet, så vi fortsat kan levere førsteklasses service til vores kunder og tiltrække de bedste medarbejdere i et marked, hvor kompleksiteten stiger hastigt, siger grundlægger af Front-data og DSI-NEXT, Jens Søgaard, som indtræder i det nye selskabs bestyrelse, der får forhenværende administrerende direktør i KMD, Lars Monrad-Gylling, som formand.

For yderligere information kontakt:

Henrik Kastbjerg
Administrerende direktør
IT Relation Front-data

  • phone+45 20 69 67 00

Jens Søgaard
Bestyrelsesmedlem
IT Relation Front-data

  • phone+45 27 63 85 00

Yderligere markant konsolidering på markedet for it-outsourcing

IT Relation Front-data forsætter konsolideringen med opkøb af Softcom Solutions, som efter markant vækst de seneste år er blevet en væsentlig aktør på it-outsourcingmarkedet i Københavnsområdet og på Sjælland

Netop Softcom Solutions’ geografiske stærke positionering har medvirket til at bane vejen for konsolideringen:
- Væsentligst er, at vores virksomhed og Softcom Solutions forretningsmæssigt hviler på samme fundament: Højt serviceniveau, høj kvalitet i leverancer og langvarige succesfulde kunderelationer, siger Henrik Kastbjerg, CEO i IT Relation.

- Med vores foreløbige udbygning i hovedstadsområdet og på Sjælland vil opkøbet af Softcom Solutions gøre vores platform i den del af landet særdeles markant, siger Henrik Kastbjerg.
Med kontorer i Herning, Aarhus og København omsætter IT Relation Front-data for godt 300 mio. kr. Og for Softcom Solutions er konsolideringen med en af landets største aktører det naturlige skridt:

- Både Softcom Solutions og en del af vores kunder er blevet større. Det stiller krav til kompetencer og services, og med sammenlægningen med IT Relation Front-data får vi nye og særdeles perspektivrige muligheder for vores kunder – alle typer af kunder, både større og mindre, siger Jakob Knutssøn, administrerende direktør i Softcom Solutions.
I hovedstadsområdet bevares begge nuværende afdelinger – IT Relation Front-datas kontor i Hellerup og Softcom Solutions’ på Artillerivej på Amager.

- Vi har efterhånden opbygget stor erfaring med opkøb og konsolidering, som er så vigtig på markedet for it-outsourcing, der konstant er i udvikling og ikke mindst vækst. Derfor glæder vi os efter perioden med forhandling nu til at komme i drift med samarbejdet, som begge parter ser stort potentiale i. For vores virksomheder og i høj grad for vores kunder, siger Henrik Kastbjerg.

For yderligere information kontakt:

Henrik Kastbjerg
Administrerende direktør
IT Relation Front-data

  • phone+45 20 69 67 00

Stig Bundgaard
CSO
IT Relation Front-data

  • phone+45 25 60 06 67
keyboard_arrow_up