Guides til dig, der vil have mere ud af din IT

Vi har samlet alle vores guides til, hvordan du kan skabe mest muligt værdi af din IT og øge sikkerheden, uden det nødvendigvis behøver at indebære større budgetter.

Hent lige præcis den guide, du har brug for herunder.

Guide - Reducér din virksomheds elforbrug

Elpriserne er højere end nogensinde. Hvordan styrer du din virksomhed igennem forsyningskrisen? Bliv klogere på nogle af de områder, hvor der kan være potentiale for energibesparelser.
Se mere

Guide - Læg IT-driften ud af huset

Hvordan sikrer du egentlig, at du har de rigtige folk på de rigtige stole, så der altid er styr på IT-sikkerheden? Og har du overvejet, hvad du gør, hvis din eneste ekspert på et område forlader virksomheden?
Se mere

Guide - Guide til Grøn IT

Kan du gøre din IT – og dermed din virksomhed – lidt grønnere? Få inspiration til netop det i denne guide. Få 5 anbefalinger til, hvordan du kan gøre din virksomheds IT grønnere. Bliv inspireret til, hvordan du selv kan begynde rejsen mod grønnere IT.
Se mere

Guide - Bliv klar til Cloud-rejsen

Det betaler sig at være grundigt forberedt, før du begynder rejsen mod skyen. Start med at hente vores guide, der er fyldt med tips til at komme vellykket frem.
Se mere

Guide - Hvorfor opgradere til Microsoft 365?

Nej, Microsoft 365 er ikke det samme som Office 365. Og faktisk er der mange gode grunde til at opgradere til Microsoft 365.
Se mere

Guide - Få overblik over din virksomheds IT-sikkerhed

Alle er enige om vigtigheden af IT-sikkerhed. Men hvordan bruger du dit sikkerhedsbudget mest effektivt? Bliv klogere i denne e-bog.
Se mere

Guide - CEO’ens guide til IT-sikkerhed

Som CEO har du i sidste ende ansvaret for alt – også IT-sikkerheden. Men der er også mange andre ting på din agenda. Derfor får du her en kort guide til IT-sikkerheden.
Se mere

keyboard_arrow_up