IT-drift

Du kan ikke klare alt selv – og det bør du heller ikke. Din hverdag er sikkert fyldt op med opgaver, som er vigtige for, at din virksomhed får succes. Hvad enten du har fokus på salg, økonomi, ledelse eller noget helt andet, er det helt sikkert opgaver, som du er bedst til at udføre.

Er drift af din virksomheds IT en af de opgaver, som I er bedst til? Eller vil det give mere mening at overlade det til specialister, der ved, hvad de gør? Ved sidste scenarie skulle du måske overveje at lade IT Relation stå for at drive din virksomheds IT.

Sikkerhedsnet

Med IT Relations Sikkerhedsnet overvåger vores IT-konsulenter din virksomheds servere i den tidsperiode, som du selv bestemmer.

Læs mere om sikkerhedsnet

Serverdrift

Med en overvågningsaftale fra IT Relation beholder du servere og IT-systemer på din egen adresse, men du overlader ansvaret for at de kører til os. Vi overvåger jeres systemer 24/7 og er klar til at håndtere alle situationer med kort varsel.

Læs mere om serverdrift

Remote backup

Med en backup- og recovery-aftale hos IT Relation får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

Læs mere om Backup

Brug for IT-drift?

Lad os snakke om, hvordan IT-drift kan skabe værdi for din forretning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up