Cloud hosting

Med cloud hosting skal du ikke bekymre dig om din virksomheds data. Det er vores ansvar. 

Fordelene ved en cloud hosting-løsning er til at få øje på. Øget produktivitet, højere sikkerhed og lavere omkostninger er blot tre eksempler på, hvad din virksomhed får ud af at gå med en cloud-løsning. Cloud hosting er ikke længere kun for store virksomheder. Det er for stort set alle typer af virksomheder – uanset størrelse og branche.

Hvad er cloud hosting?

Lad os starte med at afmystificere cloud hosting. Det er nemlig ikke så kompliceret, som du måske tror. Cloud hosting (hosting i skyen eller cloud computing, som det også kaldes) er virtuelle datacentre, hvor du køber og opbevarer alle din virksomheds IT-services – alt lige fra programmer til datakraft og lagerkapacitet.

Cloud hosting er altså en form for IT-outsourcing, hvor du lægger din virksomheds IT ”ud af huset” og får en ekstern partner til at tage sig af det. IT-outsourcing fratager dig ansvar og frigiver ressourcer til virksomheden.

Vores cloud service har fokus på at gøre løsningen så tilpasset den enkelte virksomhed som overhovedet muligt. Det er med til at give vores kunder både frihed og sikkerhed.

Hvorfor cloud hosting?

Du kan spare din virksomhed mange omkostninger med cloud hosting. Med en hostet cloud-løsning betaler din virksomhed nemlig udelukkende for den serverplads, I bruger (cloud storage) – hverken mere eller mindre. Og får I pludselig brug for flere eller færre IT-services, giver cloud hosting mulighed for at skalere løsningen op og ned efter virksomhedens behov.

De helt unikke fordele ligger i den fleksibilitet og skalerbarhed, du opnår med cloud hosting i forhold til et traditionelt datacenter med fysiske servere, lager m.m. Din virksomhed bestemmer selv, hvilken mængde cloud storage (serverplads) der passer til lige netop jeres virksomhed. Med cloud hosting slipper din virksomhed også for at vedligeholde servere og for at udskifte dele, der går i stykker. Alt i alt er en cloud-løsning en fordel for de fleste virksomheder. Den unikke fleksibilitet hvad angår cloud storage, gør det muligt at skræddersy en perfekt cloud-løsning til din virksomhed.

Kort sagt giver cloud hosting nye muligheder for at drive virksomhed.

5 fordele ved cloud hosting

  1. Få skalerbarhed og skru op og ned for dine cloud services efter behov. Så undgår du at betale for ressourcer, du ikke bruger.
  2. Få altid adgang til dine IT-services (data, dokumenter og applikationer) – uanset tid og sted – fra hvilken som helst enhed med internet. Det er god cloud service.
  3. Få adgang til det nyeste IT (nyeste programmer og systemer) – alle cloud services er altid opdaterede og vedligeholdt i skyen.
  4. Få stabilitet med cloud hosting, og slip for at bekymre dig om nedetid, og kom lynhurtigt tilbage, hvis uheldet er ude.
  5. Få IT-sikkerhed garanteret af en certificeret leverandør, der er både BFIH- og ISAE 3402 Type 2-certificeret.

Hvorfor vælge Hverdagens IT Superhelte til cloud hosting?

Du er i sikre hænder, når du vælger en hostet cloud-løsning hos os. Det er ikke bare noget, vi siger. Vi er certificeret til at bruge Hostingmærket. Det er et kvalitetsmærke, der betyder, at vi har dokumenteret styr på forretningen. Vi lever op til brancheforeningens BFIH’s skrappe krav til bl.a. drift, sikkerhed, kompetencer og økonomi.

Du får ikke alene sikkerhed hos os. Du får også en skræddersyet cloud-løsning med mulighed for at skalere op og ned på mængden af cloud storage. En løsning, der er skabt ud fra, hvilke cloud-baserede fordele der giver mest værdi for din virksomhed.

Lyst til en uforpligtende snak?

Kontakt os

Thomas Møller Jensen

Market Director

mailE-mail

Thomas Møller Jensen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up