Cloud Readiness Analyse

En komplet rejseplan til skyen

Skyen byder på mange muligheder, der kan skabe værdi for din virksomhed. Effektivitet, mobilitet og øget sikkerhed er bare nogle af de fordele I kan høste. Men hvor skal du starte? Hvad er næste skridt derefter? Og hvordan undgår du faldgruberne? Det får du svar på med en Cloud Readiness Analyse.

Træf dine beslutninger på baggrund af viden. Ikke på mavefornemmelser

Med vores Cloud Readiness analyse kan du som beslutningstager tage dit næste skridt på rejsen ud i skyen på et velinformeret grundlag.

Gennem analysen får du svaret på, hvordan din virksomheds rejse fra jeres nuværende IT-miljø ud i en cloud computing platform kan forme sig. Og du får en anbefaling til en køreplan for rejsen, der bygger på din virksomheds aktuelle forretningsmæssige behov. Analysen er udarbejdet på baggrund af grundige interviews med den IT-ansvarlige i din virksomhed og analyseret direkte på din virksomheds IT-systemer.

Få en køreplan til flere cloud-fordele

Cloud Readiness Analysen er en skræddersyet køreplan, der beskriver, hvordan du gradvist kan flytte dine data og udnytte fordelene ved cloud-teknologien. Køreplanen guider dig sikkert mod skyen step-by-step, så overgangen bliver så gnidningsfri som mulig

Med en Cloud Readiness analyse får du:

  • En gennemgang af din virksomheds nuværende udnyttelse af cloud-computing.
  • En opsummering af potentielle gevinster ved at flytte.
  • En anbefaling til næste skridt på rejsen og en opsummering af mål og delmål

Hør mere om vores Cloud Readiness Analyse i nedenstående video

En letforståelig rapport

På baggrund af analysen får du en rapport i hånden med en anbefalet køreplan for rejsen ud i skyen. Rapporten indeholder et ledelsesresumé med overblik over virksomhedens mulige gevinster og en vurdering af, hvor klar din virksomhed er til rejsen. Og ikke mindst kommer vi med en anbefaling til de skridt du kan tage for at indfri gevinsterne ved cloud computing i en kontrolleret udflytning.

Et værktøj til IT-ansvarlige og ledere

Med en Cloud Readiness Analyse får du et et stærkt værktøj, der kan bruges både på ledelsesniveau og operationelt af den IT-ansvarlige.Du får det fulde overblik over, hvordan cloud-teknologi kan understøtte din forretning og stadig leve op til nutidens krav om IT-sikkerhed.Det er naturligvis helt op til jer, om I ønsker at følge anbefalingerne efterfølgende og i hvilket omfang.

Er du klar på at høre mere om analysen?

Lad os tage en snak om, hvordan du kan få fordel af cloud readiness analysen. Få et godt grundlag som beslutningstager, så du kan tage de første sikre skridt.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up