Det kræver en god Relation at forstå, hvor forretningsværdien bliver skabt

Henrik Abildtrup Thisgaard

Client Manager, IT Relation

Søren Kejlhof

Underdirektør, Leasing Fyn Bank

Når kravene til jeres forretning flytter sig, skal IT-leverancerne følge med. Nogle gange skal de endda være foran. Det er svært, hvis I er bundet til legacy-systemer, mangler specialister og ser ind i et stadig mere komplekst cloud-landskab.

Med IT-outsourcing kan I reagere hurtigere, når nye teknologier viser sig, og vækstmuligheder opstår. Kom af med ansvaret for de gamle platforme og træd ind i en verden af nye muligheder, der matcher det behov, I har lige nu.

Hvor længe har I råd til at være nede?

Forretningsgangene bliver digitale – og det sker hurtigt.  Derfor bliver I også hele tiden mere afhængige af, at de centrale systemer svarer, når I spørger dem. For hvad koster det, når kundernes varer ikke kommer afsted til tiden? Hvor mange ordrer misser en langsom webshop? Hvordan får I penge ind på kontoen, hvis faktureringssystemet fejler og undlader at sende de rigtige regninger ud af døren? Svaret står både på bundlinjen og i kundernes tilfredshed. 

Få en mere modstandsdygtig forretning med IT-outsourcing

Når I lader IT Relation tage ansvaret for de kritiske løsninger, minimerer I jeres risici, fordi I bliver opgraderet til et højt sikkerhedsniveau, får adgang til vores gennemtestede processer og skyder genvej til en efterprøvet driftsstandard, der dækker de allerfleste virksomheders behov. Det betyder, at I er klar til at reagere, når kunderne kræver det. Og det betyder, at I får en langt mere stabil og modstandsdygtig forretning.

To kolleger sidder ved et bord og holder et møde

IT-outsourcing og managed services – det bedste fra flere verdener

Hybrid Cloud åbner flere døre

I skal placere jeres forretningskritiske løsninger på de platforme, der giver mest mening for jeres forretningsmål. Det kan I med hybrid cloud, som giver jer de bedste muligheder for at kontrollere jeres investeringer, skalere op og ned efter behov og rykke hurtigere.

Skyd genvej til et beredskab, der aldrig går hjem

Det er et fuldtidsarbejde at finde, fastholde og uddanne interne IT-specialister – men er de ressourcer givet godt ud? Måske er tiden bedre brugt på forretningsudvikling end på at lave vagtplaner? Når I overlader ansvaret til specialisterne i vores beredskab, er vi altid klar til at reagere. 24 timer i døgnet. Også om søndagen.

Tæm den teknologiske gæld

Gamle systemer, der er ude af support, kræver lappeløsninger for at forblive relevante. Udfordringen med lappeløsninger er, at de har det med at blive noget rod i det lange løb. Og intet af den tid, I bruger på lappe huller, går til at udvikle ny forretning. Lad os sammen lægge planen for, hvordan I bygger platforme til fremtidens forretning.

Få fundamentet til digital transformation

Kunder flytter sig. Forretningen flytter sig. Medarbejdere og arbejdspladser flytter sig. Hele tiden. Det kan I kun imødekomme, hvis jeres fundamentale systemer er forankret rigtigt. Adgangen til sparring, ny viden og de rigtige platforme er afgørende for, at I kan følge med alle dem, der regner med jer.

Konstant compliance er kompliceret

Strenge krav til governance og kontrol af compliance er ikke længere forbeholdt finansielle institutioner. Både jeres kunder og myndighederne kræver dokumentation for, at procedurer, datasikkerhed og integrationer er i orden.

Men uanset om de compliance-krav, I skal leve op til, kommer fra lovgivning, fra jeres kunder eller jeres egne politikker, så kan I ikke leve op til dem uden at kunne dokumentere opfølgning og efterlevelse af reglerne over for eksempelvis myndigheder og revision. 

Læn jer op ad vores certificeringer og procedurer, så vi sammen kan løfte jeres standardniveau for dokumentation og rapportering. Dermed får I kontrol over hver enkelt af jeres løsninger, og den tryghed kan I sende videre til jeres kunder og partnere.

Se vores certificeringer

Fire kolleger sidder rundt om et bord og holder møde om outsourcing af IT

Forretningsorienteret leverancemodel

Outsourcing af IT handler om at give jer en mere stabil og sikker leverance. For foreningens skyld. Men det handler også om, hvordan vi udvikler os sammen. Om, at vi forstår hinanden godt nok til, at vi kan hjælpe jer med at nå jeres mål og matche jeres udfordringer med nye løsninger.

Vi skal nok levere rapporter, solid dokumentation og adgang til de rigtige specialister og beslutningstagere, som kan gøre en forskel for jer. Men vi vil også gerne hjælpe jer med svare på, hvordan I bedst beskytter jeres forretning. Og på, hvordan I effektivt integrerer containere, microservices eller DevOps i jeres arkitektur. 

To kvindelige kolleger sidder ved siden af hinanden i en sofa og holder et uformelt møde

“Vi følte, at der var god kemi. IT Relation forstod vores virksomhed og kunne sætte sig ind i de problemstillinger vi havde. Derfor valgte vi dem.”

Michael Bo Andersen, IT-projektleder hos Bramming Plast-Industri

Se hele casen

Overvejer du at outsource din virksomheds IT?

Lad os snakke om, hvordan IT-outsourcing kan skabe værdi for din forretning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up