Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

7 (virkelig) gode grunde til IT-outsourcing hos os

IT-outsourcing handler om forretningsforståelse

Er din indbakke fyldt med opfordringer til at gøre noget ved IT? Du ved, du skal agere – bare ikke hvordan? Ved IT-outsourcing af din virksomheds IT til os, analyserer vi først din virksomheds IT ud fra to perspektiver: forretningsmæssigt og teknisk. Vi identificerer, hvor det betaler sig at optimere og sætte ind. Altid afstemt med en løsningsarkitekt, der sikrer, at løsningen også er teknisk holdbar.

Agile og hurtige til at reagere

Hvor hurtig er din virksomhed til at reagere, når nye teknologier og markeder med forretningsmæssig potentiale dukker op? Vores tilgang til IT-outsourcing er agil. Du får en ”time-to-market"-løsning, hvor vi kan skrue op og ned for dine IT-services på månedsbasis. Ny teknologi kan hurtigt implementeres, og vi kan tilføje nye ressourcer i peak-perioder. Det gør din virksomhed omstillingsparat.

Få mere ud af din virksomheds IT med outsourcing

Bruger din IT-afdeling mest tid på at sikre stabil IT-drift? Dine ressourcer er (ofte) bedre brugt på innovation og IT-udvikling på områder, der tilfører din forretning værdi. Overlader du IT-driften og IT-infrastrukturen til os, frigiver du ressourcer. Ressourcer, som vi gerne hjælper dig med at omsætte til værdifuld IT-udvikling.

Thomas Møller Jensen

Sales Manager

Thomas Møller Jensen

IT-sikkerhed der understøtter din forretning

Er du i tvivl, om din virksomhed er beskyttet optimalt mod nye IT-trusler? Vores tilgang til IT-sikkerhed er strategisk. Vi analyserer og risikovurderer gerne din forretning først. Vores specialister afdækker konstant markedet for de bedste sikkerhedsløsninger og tilfører dem skalérbarhed. Sådan sikrer vi, at du får en IT-sikkerhedsløsning, der beskytter din forretning optimalt. Mere om IT-sikkerhed

Her er 3 grunde mere til, at IT-outsourcing er en fordel hos os

Faste, lave IT-udgifter. Også om 24 måneder

Har din virksomheds IT-budget det med at overraske? Når du indgår en aftale med os, laver vi en ”all inclusive”-aftale, der passer til din forretningsmodel. Vi laver et grundigt analysearbejde, så vi kan garantere dig en månedsfaktura, der holder det aftalte budget. Hver måned. Det giver forudsigelighed og gør det nemmere at økonomisere med dine IT-ressourcer.

Få IT-support 24/7 – også når IT-chefen har ferie

Holder din IT-chef (nogensinde) ferie uden at blive forstyrret? Servernedbrud, computere der ikke fungerer og sikkerhedstrusler. Det løser vi for dig, når du outsourcer din virksomheds IT til os. Du og dine medarbejdere kan få adgang til IT-support 24/7. Hver dag. Året rundt. Det gør din virksomhed mindre sårbar og giver din IT-chef mulighed for at holde ferie. Mere om IT-support 24/7

Smertefri flytning uden nedetid

Går dine overvejelser om IT-outsourcing på overflytningen? For os er smertefri migrering også et succeskriterium. Derfor beskriver vi alt, hvad vi har aftalt ned til mindste detalje. Vi holder planlægningsmøde(r) med dig og opbygger IT-miljøet trinvist. Undervejs tager vi backup af alle dine data og tester på udvalgte brugere. Det endelige ”cut-over” sker typisk i en weekend, hvor du kan regne med minimal nedetid.

Altid for din forretnings skyld

Spørger du os, handler IT-outsourcing om mere end serverkapacitet og ny teknologi. Det handler om, hvordan vi kan optimere din forretning.

Store nok til at være konkurrencedygtige.
Små nok til at være nærværende.

Når du er kunde hos os, bliver du ikke bare et sagsnummer i en stor koncern. Uanset hvem du er, får du adgang til forretningsorienterede IT-specialister. Vi forholder os altid til IT ud fra et forretningskritisk perspektiv og sikrer, at din virksomhed aldrig bliver taget som gidsler af teknikken.

Vi er her også næste år

Søger du en løsning, der holder i længden? Siden 1990 har vi optimeret hundredevis af virksomheder med IT. Det har gjort os til 4x Gazellevirksomhed.

Fantastisk support

Få altid adgang til IT-support. 24 timer i døgnet. Hver dag. Året rundt. "No Problem" er vores svar til dig og dine medarbejders IT-udfordringer.

Forretning før løsning

Vi analyserer altid din forretning, før vi snakker løsning. Det giver os det bedste grundlag for at gøre en forskel for din forretning.


700+

IT Superhelte

75

lande supporteres 

27

Års erfaring

11

lokationer

En del af det gode selskab

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Mere om vores certificeringer og tildelinger

Vi følte, at der var god kemi. IT Relation forstod vores virksomhed og kunne sætte sig ind i de problemstillinger vi havde. Derfor valgte vi dem. 

— Jesper Brix, Administrerende direktør hos Bramming Plast-Industri

Se hele casen

 

Forstå (på 1 min) hvordan IT-outsourcing kan skabe værdi. For dig og din forretning

7 spørgsmål om IT-outsourcing, vi har hørt før

Hvordan undgår vi konflikter med 3. parts leverandører?

Vi er vant til at samarbejde med ERP-huse, IT-produktionsspecialister og andre systemleverandører. Ofte afholder vi samarbejdsworkshops med 3. parts leverandører. På den måde sikrer vi, at alle altid arbejder for at skabe værdi for din forretning.

Hvordan kommer vi ud af kontrakten, hvis vi ikke er tilfredse?

Du kan altid komme ud af kontrakten, hvis vi mod forventning ikke overholder aftalen. Lever vi fx ikke op til SLA (Service Level Agreement), kan du komme ud af aftalen omkostningsfrit. Er årsagen omstændigheder i din virksomhed, er vi løsningsorienterede, så du kan komme smertefrit videre.

Hvad gør vi, hvis vores virksomhed er 50 % mindre om 2 år?

Du kan altid skalere IT-aftalen op eller ned, når der sker ændringer i din forretning. Du får en fleksibel løsning, hvor det er muligt at opgradere og nedjustere din kapacitet – og udvide eller indskrænke din IT-infrastruktur. Alt i vores aftale kan tilpasses til din virksomheds varierende behov. Det er mest smidigt for din forretning.

Vi er i tvivl, om I kan løfte outsourcing-opgaven?

Du kan altid stole på vores 27 års erfaring. Det er nemt at sige for os. Derfor giver vi dig mulighed for at prøve os af, inden du beslutter dig. Du kan fx starte med at give os ansvaret for driften af din virksomheds servere i 12 måneder – enten i vores hostingcenter eller hos jer. Så ved du, hvad du går ind til. Mere om hosting

Mister vi overblik, når vi afgiver suverænitet?

Vi giver dig altid overblik. Alt er transparent. Du og dine IT-ansvarlige får login til vores kundeportal. Her kan du få det fulde overblik over alt, hvad din aftale indebærer – lige fra åbne og lukkede sager til fakturaer og månedsstatistikker. Viden som du kan bruge til at optimere din IT-infrastruktur.

Hvem løser vores IT-problemer, når vi ikke selv har IT-supportere?

Du har altid mulighed for at få IT-support. I den første tid efter migreringen er vores IT-supportere fysisk tilstede i din virksomhed (også kaldet On Site Service). Her sikrer vi, at alt forløber, som det skal – og at hverken du eller dine medarbejdere har IT-problemer.

Du har samtidig mulighed for at lave en Service Desk aftale, hvor du og dine medarbejdere kan få IT-support 24/7 – året rundt. Via fjernsupport kan din virksomhed få hjælp til alt lige fra klargøring af en ny arbejdsplads til konfiguration af Firewall. Det kan spare din forretning for mange IT-ressourcer. Mere om Service Desk 24/7

Hvordan sikrer vi, at I er de rigtige til at løfte opgaven?

For os er det afgørende for et udbytterigt samarbejde, at der altid er tillid. Derfor starter et outsourcing-samarbejde med en tæt dialog, hvor vi lærer hinanden at kende. Vi forholder os altid forretningskritisk til IT og løser kun opgaven, hvis den også tilfører din virksomhed værdi.

Du har også mulighed for at prøve os af i praksis, inden du beslutter dig for en større løsning. Vi kan fx lave en IT-audit eller IT-foranalyse i din virksomhed. Det giver dig en status på din virksomheds IT-situation. Samtidig giver det dig indblik i, hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning med IT.

Overvejer du at outsource din virksomheds IT?

Lad os snakke om, hvordan IT-outsourcing kan skabe værdi for din forretning.

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up