Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Hvorfor du med fordel kan overlade din IT-sikkerhed til os

IT-sikkerhed på forretningsniveau

Understøtter IT-sikkerheden i din virksomhed dine forretningsmål? Når du samarbejder med os om IT-sikkerhed, er tilgangen strategisk. Vi starter altid med at afdække niveauet af forretningskritiske data og applikationer. Når vi kender niveauet, udvikler vi en IT-sikkerhedsløsning, der er optimal for din forretning. For os handler det altid om at skabe den rigtige balance mellem forretningsmål og risikoniveau.

Optimal overvågning 24/7

Bliver din virksomheds IT-systemer og servere overvåget godt nok? Overlader du ansvaret for din it-sikkerhed til os, får du proaktiv overvågning på +30 parametre pr. server. På baggrund af tendenser i vores overvågning kan vi fx forudsige, hvornår der opstår ressourceproblemer. Vi holder også gerne øje med dit netværk 24/7 og sikrer, at du altid har optimal adgang til data. Og vi reagerer altid med det samme på selv den mindste mistanke.

Certificerede i IT-sikkerhed

Er dine IT-medarbejdere mere generalister end specialister? Hos os får du adgang til en hær af certificerede IT-sikkerhedsspecialister, der udelukkende beskæftiger sig med at optimere IT-sikkerhed. Hver dag. Året rundt. IT-specialister, der stiller dig alle de forretningskritiske spørgsmål. Og som opbygger det nødvendige sikkerhedsniveau, der sikrer, at dit IT-miljø altid er tilgængeligt, når du har brug for det – og at dine data er i sikre hænder.

Flere fordele ved at overlade IT-sikkerheden til os

Kom på forkant med IT-kriminalitet

Er du i tvivl, om din virksomheds IT-sikkerhed står mål med morgendagens IT-trusler? Spørger du os, hjælper vi gerne med at beskytte din virksomhed mod hastigt foranderlige cyberangreb. Vores vigtigste opgave er være på forkant og fortælle dig om nye sikkerhedsløsninger, der modsvarer trusselsbilledet. Altid med udgangspunkt i at beskytte din virksomhed optimalt.

IT-sikkerhedspolitik der bliver brugt

Ligger din virksomheds IT-sikkerhedspolitik begravet på fællesdrevet? Du er lige vidt med en IT-sikkerhedspolitik, der ikke er integreret i dine medarbejders hverdag. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde en IT-sikkerhedspolitik, der tager højde for, at medarbejderne skal kunne bruge den i praksis. Det handler bl.a. om at gøre opmærksom på faresignaler, og hvordan medarbejderne skal reagere. 

IT-sikkerhed med fokus på forretningen

Vi arbejder med IT-sikkerhed ud fra et forretningsmæssigt perspektiv. Vores erfaring er, at du med effektive IT-sikkerhedsløsninger ikke alene slipper for frygten for IT-kriminalitet – men også får frigjort forretningsmæssige potentialer. 

Garanti for sikker IT

Vi er certificerede til at bruge Hostingmærket. Det er din garanti for, at vi lever op til strenge IT-sikkerhedskrav.

Fantastisk support 

Få altid adgang til IT-support. 24 timer i døgnet. Hver dag. Året rundt. Vi er der for dig, hvis du får brug for os.

Forretning før løsning

Vi snakker altid forretning, før vi snakker IT-sikkerhedsløsning. Det sikrer dig en optimal beskyttelse af din forretning. 


700+

IT Superhelte

75

lande supporteres 

27

Års erfaring

11

lokationer

En del af det gode selskab

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Mere om vores certificeringer og tildelinger

Gratis e-bog

Start med at få overblik over din virksomheds IT-sikkerhed

Alle er enige om vigtigheden af IT-sikkerhed. Men hvordan bruger du dit sikkerhedsbudget mest effektivt? I vores e-bog har vi samlet en oversigt over de forskellige trusler – og ikke mindst hvordan du kan sikre dig mod dem. Det giver dig overblik over, hvilke IT-trusler din virksomhed står overfor her og nu.

Hent e-bogen her

Gratis e-bog

Start med at få overblik over din virksomheds IT-sikkerhed

Alle er enige om vigtigheden af IT-sikkerhed. Men hvordan bruger du dit sikkerhedsbudget mest effektivt? I vores e-bog har vi samlet en oversigt over de forskellige trusler – og ikke mindst hvordan du kan sikre dig mod dem. Det giver dig overblik over, hvilke IT-trusler din virksomhed står overfor her og nu.

Hent e-bogen her

Effektive IT-sikkerhedsløsninger

Når du samarbejder med os som sikkerhedspartner, får du adgang til certificerede IT-sikkerhedsspecialister, der kan anvende markedets bedste sikkerhedsprodukter effektivt til fordel for din forretning.

Secure DNS

Et IT-sikkerhedsværktøj, der fungerer som trafikfilter på din virksomheds netværk.

SMS Passcode multifaktorvalidering

Brugervalidering ved hjælp af mobiltelefon.

Stay Secure e-mailbeskyttelse

Tjeneste i skyen, som beskytter e-mails mod spam og virus.

F-Secure

Effektiv antivirus-løsning mod virus, spyware og spam.

Keepit

Backup til Office 365 – uafhængig backup- og restoreløsning, som giver et ekstra lag af sikkerhed.

Netværksovervågning

I dag kan antivirus og firewall ikke længere stå alene, idet de fleste cyberangreb opstår ved, at IT-kriminelle tiltvinger sig adgang til virksomhedens netværk. Kom hackerne i forkøbet med en Muninn netværkssensor med indbygget machine learning.

Jeg har fået svar på, hvor det kan betale sig at sætte ind i forhold til vores risici – og hvor det kan vente.

— Kenneth Bach Pedersen, Spectre

Se hele casen

Workshop: Få overblik med en IT-sikkerhedsanalyse

Brug 4 timer sammen med vores sikkerhedseksperter, og få en status på din virksomheds IT-sikkerhed. Prisen er rimelig, og efter workshoppen får du en sikkerhedsvurdering med anbefalinger, der opsummerer risici og konsekvenser.

Agenda for workshoppen

checkBackup og restore

checkBeredskabsplan

checkDokumenthåndtering

checkEkstern adgang

checkFysisk sikkerhed, udstyr og lokationer

checkMedarbejder awareness

checkMobil sikkerhed

checkNetværk

checkPassword-politik

3 spørgsmål vi har hørt før

Er min virksomhed for lille og uinteressant i forhold til IT-trusler?

Nej, der findes ikke en sikkerhedszone for mindre virksomheder. Det er ikke længere kun de største og mest magtfulde virksomheder, der bliver udsat for cyberangreb. Vi hjælper dig gerne med at udvikle en optimal IT-sikkerhedspolitik, der beskytter din virksomhed og dit forretningsområde.

Hvordan kan jeg være sikker på, at I har styr på IT-sikkerheden?

Vores datacenter er certificeret i henhold til sikkerhedserklæringen ISAE 3402, og vi er godkendte til at bruge Hostingmærket. Det er din garanti for, at vi altid lever op til brancheforeningens (BFIH) skrappe krav. Du kan blandt andet være sikker på, at vi er økonomisk stabile og godt dækket forsikringsmæssigt.  

Hvordan ved jeg, om I beskytter min virksomheds IT optimalt?

Overlader du IT-sikkerheden til os, foretager vi altid en grundig risikovurdering. Vi identificerer trusler og sårbarheder i din virksomhed og vurderer, hvor det giver mening at sætte ind i forhold til din forretning. Du kan (desværre) aldrig få 100 % sikkerhed – det er altid en risikoafvejning. Mere om Hostingmærket

Overvejer du at outsource din virksomheds IT-sikkerhed til os?

Lad os snakke om, hvordan IT-sikkerhed kan beskytte din forretning.

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up