Det kræver den rette Partner at identificere, hvor din forretning er mest udsat

Jeppe Kruse Jørgensen

Client Manager, IT Relation

Thomas Klausen

Adm. Direktør, Dansk Mode & Tekstil

Truslen fra hackere og kriminelle i Danmark er større end nogensinde. Men opdager du, hvis I har haft IT-kriminelle på besøg? Og hvad sker der, hvis du opdager det? Har I de redskaber og beredskaber, der skal til?

Det er vigtigt at forebygge angreb – og afgørende at have en gennemtestet detection & response-plan. Det er med andre ord tvingende nødvendigt at lægge en strategi for din forretnings IT-sikkerhed. Det har vi både værktøjerne, ekspertisen og erfaringen til at hjælpe jer med.

Styrk jeres IT-sikkerhed, og forebyg angreb uden at lægge forretningen i benlås

Hvis IT-sikkerhed først fylder noget den dag, der tikker et ransomware-krav ind i indbakken, er det allerede dyrt – og måske endda for sent at dæmme op for. Så hvad gør man?

Det kræver en holistisk plan at sikre din virksomhed mod cybertruslen. Desværre er der ikke et magisk trick, der holder problemerne på sikker afstand – til gengæld er der mange gode spørgsmål at tage stilling til. 

I bør vurdere, hvor det rigtige sikkerhedsniveau er for jer. Og hvordan I bliver sikre nok uden at forhindre medarbejderne i at skabe værdi for kunderne. Høj sikkerhed er ikke et mål i sig selv. Målet er at drive og udvikle jeres forretning. Hver dag. 

Læs e-bog om IT-sikkerhed

Sikkerhedshjul fra IT Relation beskriver en holistisk tilgang til at sikre virksomheder mod cybertrusler

Byg dit cyberforsvar med stærke sikkerhedsservices

IT-sikkerhed handler ikke bare om passwords i en passende længde og backup på de rigtige tidspunkter. Det handler det også om. Men fordi hele din forretning er understøttet af IT-systemer, skaber ændringer i forretningen også hele tiden nye sikkerhedsudfordringer.

Det kan du lige så godt indstille dig på. Den virkelighed kan vi hjælpe dig med at navigere i – og komme på forkant med. 

Se alle vores sikkerhedsservices

Har I en IT-beredskabsplan for ubudne gæster?

Den rigtige IT-sikkerhedsstrategi kræver adgang til både værktøjer, kompetencer og en samlet plan, der gør, at systemer, processer og mennesker taler sammen og arbejder i samme retning.  

Med IT Relation får du en partner, der kan levere hele rammen om en effektiv IT-sikkerhed. Lige fra risikovurderinger, avanceret logning, 24/7 beredskab og Security Operations Center til ISO 27001 certificering i informationssikkerhed og veldokumenterede processer.

Vi sikrer, at din virksomheds sikkerhedsniveau er tilpasset det aktuelle trusselsbillede. På den måde kan dig og dine kollegaer reagere hurtigt og rigtigt, når skaden sker.

Prøv vores IT-sikkerhedskursus gratis

En kvinde og en mand set forfra kommer gående ved siden af hinanden i et kontormiljø

Har du kontrol over hvilke IT-investeringer, de enkelte afdelinger i din forretning foretager? Hvis svaret er nej, risikerer I hurtigt, at al central sikring og governance forsvinder op i den blå luft.

Hvor stor er risikoen for, at hackere angriber?

Risikoen er desværre stor. Cyberkriminelle angriber virksomheder hver dag. Både de store og de små. Sandheden er, at det også kan ske for din virksomhed. Spørgsmålet er derfor, om du kender konsekvensen, hvis I bliver mål for ransomware eller bliver nedlagt af et DDoS-angreb? Hvor udsatte er I egentlig?

Indrømmet, det er svære spørgsmål at besvare. Men det er altid der, vi begynder, når vi skal snakke IT-sikkerhed med dig. For det afgørende er ikke den teknologi, du vælger, men at jeres forretning, kunder og medarbejdere er beskyttet rigtigt.

Kan IT-sikkerheden følge med?

Det er ingen nyhed, at kravene til virksomheders IT-afdeling og platforme vokser. Men det er nyt, at de vokser så hurtigt, som de gør lige nu. Det stiller store krav til dig – og ikke mindst til din forretnings IT-sikkerhed, som skal følge med det aktuelle trusselsbillede.  

Sænk risikoen allerede i dag

To mænd sidder på hver sin side af et mødebord

Her hjælper vi med sikkerheden

IT-infrastruktur med højt sikkerhedsniveau

Som bank har Trusted Novus Bank brug for en stærk IT-infrastruktur med et højt sikkerhedsniveau og certificeringer som ISA- og ISO-frameworks. Samarbejdet med IT Relation indebærer derfor blandt andet Baseline Security Plus, som sikrer, at Microsofts nyeste opdateringer bliver taget i brug og sørger for, at banken altid har et højt sikkerhedsniveau. 

Læs hele casen

Ny IT-løsning styrker drift og sikkerhed

Alabu Bolig flyttede sine lokale servere og vedligehold – foruden sikkerhed, support og hosting – til IT Relation. Det gav hurtigere responstid samt styrket mobilitet, support og brugeroplevelse. Målet var dog ikke kun at strømline drift og support, men også at optimere sikkerheden omkring de mange personfølsomme informationer, som boligforeningen opbevarer og behandler.

Læs hele casen

Fire veje til bedre IT-sikkerhed

01

Begynd med baseline

Der er ikke én enkeltstående handling, der løser alle IT-sikkerhedsudfordringer, men med en god baseline er du langt. Med Baseline Security Plus konfigurerer vores IT-sikkerhedseksperter din virksomheds produkter og services, så I kan opretholde IT-sikkerheden på tværs af brugere, enheder og data. Et klogt første skridt.

02

Hold øje med alt det, der er svært at se

Overvågning er en af nøglerne til bedre IT-sikkerhed. Derfor overvåger vi servere på mere end 30 parametre. Vi kan kontrollere hændelser i netværket 24/7 for at reagere på den mindste mistanke – og vores Security Operation Center (SOC) vurderer og reagerer specifikt på identificerede sårbarheder, sikkerhedstrusler og hændelser.

03

Vi ved, hvem der kommer og går

Den digitale sikkerhed skal støttes af fysiske tiltag. Vores procedurer for informationssikkerhed er ISO 27001 certificerede og bliver jævnligt evalueret. Derudover er vores datacenter certificeret i henhold til sikkerhedserklæringen ISAE 3402. Alt sammen for at give dig og din virksomhed størst mulig sikkerhed.

 

04

Sikkerhedspolitikker, der virker

Dine kollegaer er den største kilde til sikkerhedsbrud. Personlige fejl er nemlig ofte skyld i nedbrud. Derfor er det afgørende at informere medarbejdere om din organisations sikkerhedsinitiativer, så alle ved, hvordan de bør efterleve procedurer.

Compliance kommer fra både proces og teknik

Cloud-løsninger og innovation presser virksomheders IT-sikkerhed. Derfor er det vigtigt, at de overordnede rammer er på plads.

Vores dedikerede IT-sikkerhedsafdeling tager udgangspunkt i anerkendte ISO 27001-procedurer og vælger de rigtige tekniske løsninger til din virksomheds udfordringer. Det betyder, at du altid får en holistisk løsning, der tager alle sikkerhedsudfordringer alvorligt på flere niveauer. 

Se vores certificeringer

Fire personer set fra oven sidder rundt om et lille bord og holder møde

Din forretnings IT-sikkerhed handler om meget mere end tekniske løsninger og strenge krav til passwords. For at sikre systemer og data i et komplekst landskab, har du brug for en holistisk tilgang, der kombinerer teknik, processer og menneskelig adfærd. Det hjælper vi allerede en lang række store virksomheder med. Vi kan også hjælpe dig.

En mand holder beskyttende armen bag ryggen på en anden mand

Beskyt brugere, bogholderi og bestyrelse med en IT-sikkerhedsstrategi

Cyberkriminelle bliver hele tiden klogere og mere udspekulerede. Ofte prøver de at komme ind i virksomheders systemer gennem brugerne – eksempelvis via Phishing. Nogle Phishing-mails er lette at gennemskue; andre nærmest umulige. 

Vi kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod angreb. Eksempelvis får I hjælp til at styrke adgangskoder og scanne e-mails for svindel. Hvordan lyder det? Lad os sammen lægge den bedste IT-sikkerhedsstrategi for jeres virksomhed.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig

Gå på opdagelse i vores vidensunivers og bliv klogere på IT-sikkerhed

E-bøger

Få overblik over din virksomheds IT-sikkerhed

Alle er enige om vigtigheden af IT-sikkerhed. Men hvordan bruger du dit sikkerhedsbudget mest effektivt? Bliv klogere i denne e-bog.

CEO'ens guide til IT-sikkerhed 

Som CEO har du i sidste ende ansvaret for alt – også IT-sikkerheden. Men der er også mange andre ting på din agenda. Derfor får du her en kort guide til IT-sikkerheden. 

10 solide sikkerhedstips, der straks styrker cyberforsvaret

Hent e-bogen og få 10 konkrete sikkerhedstips, som du kan implementere allerede i dag for at afvise hackerne og forsvare forretningen.

Skal vi gøre livet surt for hackere?

Vores specialister er klar til at tale om, hvordan vi kan styrke din virksomheds IT-sikkerhed. Udfyld formularen, så hører I fra os.

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up