EMS – Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security (også kaldet EMS) er navnet på Microsofts platform til håndtering af mobilitetsudfordringer, som mange virksomheder oplever i dag.

Dine medarbejdere forventer i dag at kunne arbejde på tværs af forskellige enheder. Samtidig har de behov for at arbejde når som helst og hvor som helst.

Mobilitet og begreber som "Consumerization of IT" og "Bring Your Own Device" (BYOD) er blevet gængse i erhvervslivet. Men de fordrer også en række forholdsregler.

Medarbejdernes krav og behov for konstant at kunne arbejde mobilt medfører udfordringer for virksomheder. Det bliver mere nødvendigt at have kontrol med medarbejdernes adgang til virksomhedens data.

Samtidig bliver det mere komplekst at beskytte sine data, da medarbejderne logger på fremmede netværk og arbejder uden for virksomhedens fire vægge. Den mobile udvikling kræver derfor en strategi for adgangskontrol og databeskyttelse.  

Enterprise Mobility + Security (EMS)

Enterprise Mobility + Security (også kaldet EMS) er navnet på Microsofts platform til håndtering af de ovenstående mobilitetsudfordringer, som mange virksomheder i dag oplever.

EMS indeholder værktøjer til at understøtte medarbejderens behov og til at administrere og beskytte brugere, enheder, apps og data. EMS giver medarbejderne fleksibilitet til sikkert at kunne tilgå data og applikationer, uanset hvor de er, og uanset hvilke devices de bruger. Det er en kosteffektiv måde at beskytte sine data og består overordnet af følgende tre produkter:

01

Microsoft Azure Active Directory Premium

Dette produkt anvendes til at håndtere medarbejdernes identitet og deres adgang til virksomhedens forskellige systemer. Samtidig håndterer det adgang til applikationer on-premise og i skyen baseret på én identitet. Med produktet muliggøres også multifaktor-godkendelse, så sikkerhedsniveauet højnes. Det indeholder også mulighed for en sikkerhedsrapportering baseret på machine learning, som giver indsigt i virksomhedens trusselsniveau.  

02

Microsoft Intune

Intune anvendes til at håndtere applikationer på tværs af enheder. Produktet understøttes af iOS, Android, Windows- og Windows Phone-enheder. Intune indeholder også en selektiv fjernelse af apps og data, hvilket medfører en større sikkerhed.

03

Azure Right Management

Azure Right Management beskæftiger sig med styring af brugerrettigheder. Formålet er at øge sikkerheden med styring af adgangen til fortrolige data ved hjælp af kryptering, adgangspolitikker og identitetsstyring. 

Nogle af fordelene ved Microsofts EMS-løsninger:

  • Sikker administration af mobile enheder
  • Nem publicering af interne applikationer
  • Kontrol med brugerkonti
  • Nem og sikker måde at dele filer med eksterne samarbejdspartnere
  • Øget sikkerhed imod uønsket indtrængen
  • Nem og hurtig adgang til virksomhedsdata

Kom godt i gang Enterprise Mobility + Security

Hos IT Relation er vi eksperter i EMS-løsninger og i at synliggøre de fordele, virksomheder kan opnå ved produkterne. Skal vi hjælpe dig godt i gang med at anvende EMS, eller har du blot brug for et par gode råd? Vi står altid til rådighed til at hjælpe dig. 

Lad os tage en uforpligtende snak om EMS

Vil du høre mere om Microsofts EMS-løsninger? Få gode råd og svar på dine spørgsmål.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up