EMM – Enterprise Mobility Management

Sæt turbo på effektiviteten uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mobility handler i dag ikke kun om MDM (Mobile Device Management). Det handler om at give brugerne adgang til at arbejde når som helst og hvor som helst. Det handler om at give brugerne adgang til jeres intranet, SharePoint-site eller netværksdrev. Men på en sikker og kontrolleret måde. 

I dag skal I som virksomhed kunne:

  • Håndtere de mange forskellige mobile devices der findes på markedet
  • Håndtere forskellige mobile operativsystemer, som f.eks. iOS, Android og Windows Phone
  • Overholde interne sikkerhedspolitikker
  • Overholde lovgivningskrav
  • Sikre virksomhedens data

Men I skal samtidigt:

  • Sørge for at jeres brugere kan tilgå data og arbejde, uanset tid og sted.
  • Effektivisere jeres brugere

Vi står klar med en EMM-løsning, som hjælper jeres virksomhed med at få kontrol over jeres mobile devices, men samtidigt sikrer, at jeres brugere har adgang til sine data uanset hvor og hvornår.

EMM indeholder blandt andet:

MDM - Mobile Device Management
Med MDM kan I administrere jeres devices over-the-air i forhold til udrulning af applikationer, data og konfigurationer - med tæt integration til jeres nuværende IT-infrastruktur.
Mere om Mobile Device Management

MAM - Mobile Application Management
Med MAM kan I provisionere og kontrollere adgangen til internt udviklede og kommercielt tilgængelige apps, både på BYOD-, CYOD-, COBE- og COPE-devices.

MCM - Mobile Content Management
Med MCM kan I tilbyde jeres brugere sikker adgang til virksomhedens data, hvad enten det er netværksdrev, intranet, SharePoint-site eller Cloud-drev, og uanset hvor og hvornår.

IAM - Identity and Access Management
Med IAM kan I understøtte single sign-on (SSO) godkendelse, hvilket gør det nemt for jeres brugere at logge ind én gang, og dermed få adgang til data og apps uden at skulle indtaste yderligere legitimationsoplysninger. 

Med en EMM-løsning kan I håndtere følgende device-scenarier:

COPE - Corporate Owned Personally Enabled
Med COPE tilbyder I jeres brugere et device, som betales af virksomheden, og som skal benyttes til erhvervsmæssig brug. Det kan dog også anvendes til privat brug uden at gå på kompromis med sikkerheden.

COBE - Corporate Owned Business Only
Med COBE tilbyder I jeres brugere et device, valgt og betalt af virksomheden, som udelukkende kan bruges til erhvervsmæssig brug.

CYOD - Choose Your Own Device
Med CYOD tilbyder I jeres brugere at vælge imellem et udvalg af virksomhedsspecifikke godkendte devices, som kan være ejet af brugeren, eller hvor brugeren betaler en andel.

BYOD - Bring Your Own Device
Med BYOD tilbyder I jeres brugere, at de kan benytte deres private, personlige device i virksomheden og tilgå data og applikationer uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Før I låser jer fast på ét eller flere scenarier, anbefaler vi at begynde med en workshop, hvor vi i fællesskab identificerer den rigtige strategi og scenarier for netop jeres virksomhed.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vil du høre mere om Enterprise Mobility Management? Få gode råd og svar på dine spørgsmål.

Jan Stig Jørgensen

Sales Manager

+45 2182 7072

jajor@itrelation.dk jajor@itrelation.dk

Jan Stig Jørgensen

 
keyboard_arrow_up