Beskyt virksomhedens data med en F-Secure antivirus-løsning

Med en F-Secure antivirus-løsning får I en komplet beskyttelse mod virus, spyware og spam samt firewall, applikationskontrol og browsingbeskyttelse. F-Secures prisbelønnede DeepGuard cloud-teknologi sikrer, at IT-sikkerheden er i top, uanset hvor I befinder jer.

IT-sikkerhed leveret som en service

Ved at vælge IT-sikkerhed som en service, undgår I at bekymre jer om tidskrævende administration og vedligeholdelse. F-Secure er en komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder, så I trygt kan læne jer tilbage og koncentrere jer om det, I er bedst til.

F-secure Protection Service for Business

Med F-Secures Protection Service for Business (PSB) sikres I mod alle former for malware, virus, spyware og spam. F-Secures prisbelønnede DeepGuard-teknologi beskytter jeres enheder, uanset om I er på internt netværk eller på farten.

Løsningen tilbyder også sikkerhedstjenester, som automatisk opdaterer jeres software med de nyeste sikkerhedsrettelser og holder ondsindet software ude. Med ét enkelt klik kan brugerne dele filer, sætte udløbsdatoer, spore downloads, få notifikationer og sende beskeder.

Fordele ved en F-Secure antivirus-løsning

  • IT-sikkerhedseksperter håndterer jeres sikkerhed, så I i stedet kan fokusere på forretningen
  • Automatiske opdateringer sikrer, at jeres software og sikkerhed altid er up-to-date
  • I får en brugervenlig administrationsportal, som sikrer et hurtigt overblik

Lyst til en uforpligtende snak?

Jan Stig Jørgensen

Sales Manager

+45 2182 7072

jajor@itrelation.dk jajor@itrelation.dk

Jan Stig Jørgensen

 
keyboard_arrow_up