Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Få overblik over det nuværende IT-sikkerhedsniveau

Med en IT-sikkerhedsanalyse skabes der et overblik over det nuværende IT-sikkerhedsniveau, samt en række anbefalinger til, hvad der bør ændres for at højne IT-sikkerhed i organisationen.

Få en IT-sikkerhedsanalyse

Få overblik over det nuværende IT-sikkerhedsniveau

Med en IT-sikkerhedsanalyse skabes der et overblik over det nuværende IT-sikkerhedsniveau, samt en række anbefalinger til, hvad der bør ændres for at højne IT-sikkerhed i organisationen.

Få en IT-sikkerhedsanalyse

Hvad får du ud af en IT-sikkerhedsanalyse?

Skræddersyet til dine behov

Gennem en IT-sikkerhedsanalyse bliver der skabt et overblik over den nuværende sikkerhedssituation, som foregår i tæt sparring mellem kunden og IT Relation.

Grundlaget for dette er, at der kan defineres og besluttes, hvilket fremtidigt IT-sikkerhedsniveau der ønskes opnået, og hvilke indsatsområder, der skal fokuseres på for fortsat at sikre et højt niveau.

Alt bliver samlet i en rapport 

Ud fra analysen modtages der en rapport, som er udarbejdet af CIS20-standarden, der er et globalt rammeværktøj for IT-sikkerhed. Indholdet bliver udformet ved hjælp af interviews med de IT-ansvarlige i virksomheden og ved analyse i IT-systemerne.

Undervejs i rapporten vægtes observationer og anbefalinger ud fra en skala, hvor der vurderes om den har høj, mellem eller lav risiko for at blive udnyttet. Her gives der indsigt i eget IT-sikkerhedsniveau, branchens IT-sikkerhedsniveau og dennes begrænsninger, samt hvad der skal til for at begrænse udefrakommende trusler.

Nogle af de aspekter, som vil blive undersøgt i analysen er bl.a.:

Inventory & asset management:

Hvor meget styring har I på jeres enheder? Hvordan sikres data fra enheder, som ikke er en del af virksomheden?

Log Management / SIEM:

Gennemgås log filer forfjendtlige angreb?

E-mail og browser beskyttelse:

Sikres det, at medarbejdere ikke kan tilgå fjendtlige links eller modtage mails med usikre vedhæftninger?

Wi-Fi adgang:

Sikres det, at det kun er virksomhedens enheder, som tilgår det trådløse netværk? Sikres det, at dette er opdateret og tilgængeligt, når det skal bruges?

Penetrationstest:

Sikres virksomheden perimeter, så det udelukkende er brugere med de korrekte rettigheder, der kan tilgå virksomhedens infrastruktur?

En letforståelig rapport med konkrete løsningsforslag

Efter analysen udarbejdes en omfattende og letforståelig rapport, hvor konsulenten belyser forbedringspunkter og samtidig prioriterer disse - alt efter hvor kritiske de er for virksomheden.

Der opstilles løsningsforslag - det kunne f.eks. være, hvordan man bør håndtere de enkelte enheder, eller hvordan man beskytter e-mail og browsere mest optimalt. Rapporten er et stærkt værktøj til at belyse, hvordan man lever op til nutidens krav om IT-sikkerhed til brug både på ledelsesniveau og operationelt for den IT-ansvarlige.

Lad os tage en snak om jeres nuværende IT-sikkerhedsniveau

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up