Giv jeres Office 365 det nødvendige lag af sikkerhed med Keepit Office 365 backup

En samlet løsning som Office 365 er et fantastisk værktøj til enhver organisation, men samtidig udgør det en risiko at gemme al virksomhedens data ét sted. Mange tror fejlagtigt at Cloud-tjenester er ensbetydende med backup - men i virkeligheden har de brug for støtte. Ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag fra en uafhængig backup-løsning løftes sikkerhedsniveauet, og I opnår en uvurderlig beskyttelse af jeres vitale data.

Hvad er Office 365 backup fra Keepit?

Keepit er en uafhængig backup- og restore-løsning, som giver et ekstra lag af sikkerhed til virksomhedens Office 365. Løsningen gør det muligt at sikre al virksomhedens data - uanset om der er tale om data i skyen eller fra en fysisk enhed. Løsningen sikrer jeres Office 365 med Continuous Data Protection, der tager backup 24/7 og giver jer et værdifuldt overblik over hele jeres backup-sæt.

Hvilken værdi giver det jer?

En ekstern sikring af virksomhedens vigtige data giver jer ro til at fokusere på forretningen. Hvis uheldet er ude, kan I til enhver tid gendanne data og hurtigt forsætte arbejdet, som om intet var sket. Med Keepit kan I gendanne en enkelt e-mail, fil, mappe, udvalgte brugere eller grupper - eller hente real-time versioner af filer. Herudover bestemmer I helt selv, hvor længe jeres data skal opbevares.

’Set and forget’

Løsningen er nem at sætte op, og sikringen sker mellem Microsoft og Keepit, så I ikke forstyrres. Keepit er enkelt at implementere og administrere, og det er kompatibelt med alle Office 365 tjenester såsom Outlook, opgaver, kalender, kontakter, OneDrive og SharePoint.

Fordele ved at anvende Office 365 backup fra Keepit:

  • Virksomhedens vitale data sikres og gemmes ikke kun ét sted
  • Gendan data og tidligere versioner hurtigt og let
  • Download hurtigt en kopi af udvalgte data lokalt
  • Mulighed for ubegrænset opbevaringsperiode
  • Data er placeret redundant i to danske hostingcentre
  • Kompatibelt med alle Office-programmer

Lyst til en uforpligtende snak?

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up