Serversikkerhed

I langt de fleste virksomheder afhænger det daglige arbejde af adgangen til serverne. Her findes der masser af informationer om både din egen virksomhed, kunderne og samarbejdspartnere, som uvedkommende ikke må få adgang til.

Undgå nedetid og utilfredse samarbejdspartnere

Et brud på serversikkerheden kan ende med at koste din virksomhed dyrt i både nedetid og manglende tiltro fra samarbejdspartnere. For en IT-kriminel er adgangen til dine servere en mulighed for at finde interessante informationer og sælge computerkraften til andre.

Lad os hjælpe dig med at få styr på serversikkerheden i 5 faser

Når det kommer til serversikkerhed er det vigtigt ikke kun at beskytte dig mod angreb, men også tage højde for situationer, hvor uheldet er ude. Du kan aldrig være sikker på at undgå at blive offer for IT-kriminalitet, men du kan gøre dit til at minimere eventuelle skaderne.

Serversikkerhedspakken består af en række ydelser, der understøtter din IT-sikkerhed både før og efter et eventuelt sikkerhedsbrud.

Læs mere om de enkelte ydelser i vores sikkerhedskatalog

01

Beskyttelse

Beskyttelsen af dine servere sker på flere forskellige måder. Der er den klassiske antivirus/malware-beskyttels, som skærmer dig mod uautoriserede programmer generelt. Automatisk opdatering af software og vedligeholdelse af firewall er også en del af beskyttelsen. Det samme er et redskab til ekstra password-sikring.

Vi tilbyder:

Antivirus/malware-beskyttelse

 • Patch management
 • Firewall
 • Advanced malware protection
 • Multifaktor autentificering
 • Reset password
 • DNS-filtrering

02

Overvågning

De beskyttelsesprodukter vi anvender, indeholder næsten alle et kontrolværktøj. Ved at overvåge alle produkterne samlet, kan vi opdage angreb og uhensigtsmæssigheder så tidligt som muligt. Den samlede overvågning er en klar fordel sammenlignet med en overvågning af produkterne enkeltvis, da det ikke giver det samlede billede.

Vi tilbyder:

 • Overvågning
 • Eskalering
 • ​Option: Intrusion detection/prevention i servernetværk

03

Beredskab

Hvis et angreb bryder gennem alle de barrierer, du har stillet op, er det vigtigt, at du har forholdt dig til, hvordan du vil håndtere situationen. Ofte bruges beredskabet kun til at afklare mindre sikkerhedsmæssige spørgsmål, men i værste fald kan der være behov for et beredskab af eksperter, der kan træde til i en krisesituation døgnet rundt.

Vi tilbyder:

 • Sikkerhedshotline
 • Beredskab til geninstallation

04

Genskabelse

Hvis du efter et sikkerhedsangreb får behov for at reetablere servere og data, vil vi bistå i arbejdet uden yderligere beregning.

Vi tilbyder:

 • Geninstallation af angrebne servere

05

Opfølgning

Hvis du bliver udsat for et brud på IT-sikkerheden, er det vigtigt at lære af processen, så gentagelser kan undgås i fremtiden. Sammen laver vi et ekstra review, hvor vi går forløbet igennem og kommer med forslag til forbedringer.

Vi tilbyder:

 • Ekstra review

Skal vi hjælpe dig med IT-sikkerheden?

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få styr på din virksomheds IT-sikkerhed. Eller kontakt os direkte:

Jan Stig Jørgensen

Sales Manager

+45 2182 7072

jajor@itrelation.dk jajor@itrelation.dk

Jan Stig Jørgensen

 
keyboard_arrow_up