Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Sikker e-mail kommunikation

Landets mest benyttede Sikker Mail-løsning

Over
1000000
daglige mails

En helt almindelig e-mailkonto er i dag ikke en sikker transportform, når det handler om at sende eller modtage personfølsomme eller fortrolige informationer (jf. den nye persondatalov).

Det koster ikke alene din virksomheds omdømme dyrt, hvis personfølsomme data slipper ud på grund af en usikker mail. Nu kan det også koste dig bøder på op til 4 % af din virksomheds globale omsætning.

Send sikre e-mails

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvilke data dine medarbejdere e-mailer, hvis du du vælger den løsning, vi kalder SEPO - Sikker Mail.

Overhold alle lovkrav om Sikker Mail

SEPO er Danmarks førende og mest velafprøvede Sikker Mail-løsning til afsendelse og modtagelse af sikre e-mails. Der er godt 350.000 brugere af løsningen inden for både offentlige og private virksomheder. Og dagligt ryger mere end 1 mio. mails igennem på den hostede version af løsningen. SEPO kan også leveres som en inhouse-løsning.

Med SEPO kan du nemt kryptere og signere alle din virksomheds e-mails i overensstemmelse med dansk lovgivning og reglerne for den nye EU-persondatalov (som du senest skal have implementeret i maj 2018). 

Se et lille udpluk af vores Sikker Mail-kunder:

Send og modtag sikre e-mails – som du plejer

SEPO - Sikker Mail-kommunikation gør det let for dig og dine medarbejdere at sende og modtage sikker post fra den nuværende e-mailkonto (fx Outlook). Løsningen krypterer og dekrypterer automatisk alle din virksomheds e-mails, uden at den enkelte medarbejder skal gøre noget. Med et brugervenligt plugin kan I ved hjælp af farveangivelser (grøn og rød) se, om det er muligt at sende sikkert til modtagerne.

Flere fordele ved at lade os levere en Sikker Mail-løsning til din virksomhed

Fra ti til tusindvis af brugere

SEPO er relevant for din virksomhed eller organisation, hvad enten I er få eller mange. Løsningen er skalérbar – moduler og brugere kan føjes til eller fra efter behov. Så du kommer aldrig til at betale for funktioner og brugere, der ikke er nødvendige.

Fast all inclusive-prisstruktur 

Du betaler en fast lav pris pr. bruger, uanset hvor mange eller få e-mails, I sender og modtager. Prisen er inklusiv alt – også support, hvis du eller dine medarbejdere får brug for hjælp undervejs.

Nemt at bruge for alle

SEPO kræver ikke uddannelse af hverken dig eller dine medarbejdere. Det eneste, I skal gøre er at bruge en ekstra knap ”Send Sikkert”, som automatisk bliver tilføjet jeres mailprogram. Knappen bruger I, når en mail skal sendes som sikker email.

 

Dine fordele ved at vælge SEPO - Sikker Mail

  • check Kan enten leveres som en hosted service (hvor vi tager os af alt) eller implementeres direkte i din virksomheds egen infrastruktur
  • check Bygger på standardteknologi, og er en gennemprøvet løsning på markedet
  • check Fungerer uafhængigt af din virksomheds spam- og antivirusprogrammer
  • check Fungerer sammen med Office 365 og egen Exchange og kan håndtere digital post
  • check Brugervenlig løsning, hvor det er nemt at se, om du sender en sikker mail sikker eller ikke.
  • check Få support af kompetente medarbejdere
  • check Gør det muligt at samarbejde med offentlige instanser, fordi løsningen opfylder alle de krav, som de offentlige myndigheder stiller til sikker e-post

ISAE 3000 Certificering

Vores Sikker Mail (SEPO) og Sikker Adgang løsninger er certificeret efter ISAE 3000. Erklæringen er din sikkerhed for, at vi har procedurer for overholdelse af reglerne om beskyttelse af personoplysninger. Læs erklæringen her.

Start småt og udvid med moduler i takt med behov og budget

Vores Sikker Mail-løsning kan suppleres med en række tilkøbsmoduler, som gør din mailkommunikation mere sikker.

Tunnelkryptering

Dette fjerner risikoen for at en medarbejder skulle ”glemme” at ”sende sikkert”.

Send sikkert

Send Sikkert er en Outlook-komponent, der gør det muligt, på en sikker og overskuelig måde, at sende sikre emails til andre virksomheder og myndigheder.

Send digitalt

Gør det muligt at sende og modtage digital post til/fra borgere og virksomheder via E-Boks.

Mailfordeler

Modulet fordeler indkommende mails fra Digital Post. Du sparer dermed administration af adskillige postkasser.

Digital Post REST Gateway

Giver mulighed for at modtage og afsende store meddelelser fra/til Digital Post.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomheds e-mails

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til Jesper Henriksen, Solution Manager

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up