Lad os identificere (og lukke) IT-sikkerhedshuller, inden hackere udnytter dem

Med Cyber Threat & Vulnerability Management kontrollerer og overvåger vi jeres IT-infrastruktur for kendte sårbarheder, så vi kan planlægge, hvordan vi kan lukke hullerne, inden hackerne ser dem.

Hackere finder huller i jeres gamle systemer

Cyberkriminelle leder hele tiden efter de huller, som de kan udnytte til at få adgang til dine forretningssystemer og din data. For der opstår hele tiden nye sårbarheder i gamle systemer, som du er nødt til at forholde dig til.

Men hvis du har nok at gøre med at rulle cloudløsninger ud og konfigurere bærbare computere til nye kolleger, hvornår får du så fulgt op på sårbarhederne i alle de eksisterende platforme?

Med Cyber Threat & Vulnerability Management holder vi øje for dig – så vi kan planlægge, hvordan vi kan lukke hullerne, inden nogen udnytter dem.

To mandlige kolleger sidder ved siden af hinanden ved et mødebord og har en samtale

Forkerte konfigurationer og softwarefejl gør dig sårbar

Sårbarheder opstår ofte som følge af manglende softwareopdateringer, kendte fejl i producenters produkter og forkerte konfigurationer. Det er alt sammen noget, der åbner huller, som kriminelle kan snige sig ind ad.

Cyber Threat & Vulnerability Management scanner dine computere, servere og netværksenheder for at finde tilfælde af kendte sårbarheder. Og når vi identificerer en sårbarhed, kan vi pin-pointe, hvor du er udsat og anbefale den rigtige handling.

Vores Cyber Defence Center står for scanningen af dine enheder og samler resultatet i en månedlig rapportering, der danner grundlag for vores fælles håndtering af sårbarhederne. 

Se hvad Vulnerability Management indeholder

To mandlige kolleger sidder ved siden af hinanden ved et mødebord og har en samtale

Sådan fungerer Cyber Threat and Vulnerability Management

01

Scanning

Dine systemer og webapplikationer scannes for kendte sårbarheder både internt og eksternt.

02

Analyse

Sårbarheder og miskonfiguration analyseres på baggrund af sikkerhedsdatabaser, udbyderdata og ”Threat Intelligence.”

03

Prioritering

Handlingsplan udarbejdes på baggrund af identificerede sårbarheder, og hvor kritiske de er.

04

Udredning

Vores Cyber Defence Center holder løbende status- og sikkerhedsmøder med dig for at nedbringe de identificerede sårbarheder og minimere din virksomheds angrebsflade.

Med Cyber Threat and Vulnerability Management får du

Fordelene ved Cyber Threat and Vulnerability Management er, at du ikke alene får scanning og monitorering. Du får også vores Cyber Defence Center koblet på løsningen, som sikrer løbende overvågning og opfølgning.

Kontrol og overvågning af jeres IT-infrastruktur

Sårbarhedsscanning

Vi scanner din virksomheds systemer og webapplikationer for kendte sårbarheder både internt og eksternt.

Discovery Scan

Vi scanner jeres miljø for at identificere, om der er ubeskyttede eller usikre enheder i jeres virksomed, som bør håndteres.

Prioritering

Vi prioriterer og rådgiver om fundne sårbarheder og miskonfigurationer – og udarbejder desuden en handlingsplan.

Monitorering

Vi overvåger trusselsniveauet og angrebsfladerne for virksomhedens aktiver. 

IT Relation – Cyber Defence Center

Baseline

I samarbejde med dig, definerer vi en sikkerheds-baseline, der matcher din virksomhed samt udarbejder en handlingsplan med prioriterede indsatser, der addresserer jeres sårbarheder.

Status- og sikkerhedsmøder

IT Relations Cyber Defense Center (CDC) holder kvartalsvise status- og sikkerhedsmøder med dig. CDC-teamet forbereder præsentationer med relevante tal, status på trusselsbilledet, risikoudvikling og anbefalinger til indsatsområder.

“Hos IT Relation får I ikke kun de rigtige produkter og services. I får også direkte adgang til vores sikkerhedseksperter, som altid er klar til at hjælpe.”

JOHNNI MELDGÅRD RUDE, SECURITY DIRECTOR

Hvad er prismodellen?

Cyber Threat and Vulnerability Management er en skalerbar service, hvor du betaler en fast pris pr. overvågede enhed pr. måned. Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne enheder for at tilpasse til aktuelle behov.

Skær ned på de samlede udgifter

Udgifterne til sikkerhedsprodukter og det løbende arbejde med at overvåge og håndtere cybertrusler er ofte både dyrt og tidskrævende. Med Cyber Threat and Vulnerability Management kan du ikke alene spare en masse bekymringer, du sparer også hurtigt mange timer.

Dine fordele med Cyber Threat and Vulnerability Management

En af de største fordele med Cyber Threat and Vulnerability Management er, at vi forbedrer din virksomheds sikkerhedsniveau ved at identificere sårbarheder, som hackere potentielt kan udnytte. 

Det gør vi ved at indsamle “Threat Intelligence” (trusselsefterretninger) fra open- og closed-source kilder. Når vi identificerer sårbarheder i disse efterretninger, risikovurderer vi efterfølgende i forhold til virksomhedens infrastruktur. Og endeligt kommer vi med anbefalinger til at igangsætte initiativer.

Hør mere om, hvordan du minimerer risikoen for cyberkriminalitet med Cyber Threat and Vulnerability Management

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Johnni Meldgård Rude

Security Director

+45 3132 9006

jorud@itrelation.dk jorud@itrelation.dk

Johnni Meldgård Rude

 
keyboard_arrow_up