IT-sikkerhedsanalyse

Har du overblik over din virksomheds IT-sikkerhed?

Den løbende udvikling af IT indenfor bl.a. cloud computing, fjernarbejde, virtualisering og outsourcing har omdefineret og sløret kanterne for sikkerheden omkring virksomheders IT-infrastruktur. Men hvad betyder det egentlig for din virksomheds IT-sikkerhed? Det giver en IT-sikkerhedsanalyse dig svar på.

Hvorfor få lavet en IT-sikkerheds­analyse?

Du ved, at din virksomhed skal forsvare sig mod cybertrusler. Hvad du sjældent ved er, om du er beskyttet godt nok. Nye teknologier kommer til, og nye måder at arbejde på opstår samtidig med, at trusselsbilledet løbende udvikler sig.

IT Relation leverer CIS-sikkerhedsrådgivning til kunder, der ønsker at imødegå den udvikling ved at implementere en cybersikkerhedsramme som en del af en effektiv cybersikkerhedsstrategi.

Med en IT-sikkerhedsanalyse baseret på det anerkendte CIS-rammeværktøj hjælper vi dig med at forstå de nyeste sikkerhedskrav. Vi kortlægger din virksomheds nuværende sikkerhedssituation, og sammen definerer vi vejen til at nå til det ønskede niveau. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan håndtere de identificerede sårbarheder, og hvordan du fokuserer indsatsen på de områder, som giver størst mulig værdi for din virksomhed.

3 niveauer af IT-sikkerhed: IG1, IG2 og IG3

Den seneste CIS version gør, som tidligere versioner, brug af tre implementeringsgrupper kendt som IG1, IG2 og IG3 som svarer til organisationer med lavere, mellemstor og højere risiko. Det gør det lettere for sikkerhedschefer at fokusere på de kontroller, der er mest relevante for deres organisations risikoprofil.

IG1

IG1 er IT-sikkerhedsfundament og en minimumsanbefaling for alle virksomheder. IG1 hjælper helt basalt virksomheder med at modvirke ikke-målrettede angreb.

IG2

IG2 er for virksomheder, der administrerer IT-infrastruktur i flere afdelinger med forskellige risikoprofiler. IG2 har til formål sikkerhedsmæssigt at imødekomme øget operationel kompleksitet.

IG3

IG3 er for virksomheder med egne IT-sikkerhedsekspert(er), og er udarbejdet som en hjælp til at sikre følsomme og fortrolige data. IG3 har til formål at forhindre og/eller mindske risikoen for sofistikerede angreb.

CIS Version 8 - Kontrolområder

Den seneste CIS version 8 består af 18 kontrolområder, der alle har til formål at forbedre sikkerheden og mindske sårbarheder. Det giver en praktisk ramme til at identificere de rigtige sikkerhedskontroller, der passer til jeres aktuelle sikkerhedssituation.

De 18 kontrolområder afspejler de typer angreb og angribere, som organisationer i alle størrelser aktuelt står over for, og de danner en guide, som organisationer kan følge baseret på deres risikoprofil.  

Hvordan foregår en IT-sikkerheds­analyse?

En IT-sikkerhedsanalyse foregår i et samarbejde med de(n) IT-ansvarlige i din virksomhed. Vores IT-sikkerhedseksperter kommer ud til jer og laver interviews, analyserer jeres IT-systemer og sikkerhedsprocedurer. Derefter bliver indsamlede informationer og data gennemgået, og der bliver udarbejdet en rapport baseret på jeres aktuelle situation.

Alt bliver samlet i en rapport 

Efter vores analysearbejde udarbejder vi en rapport til din virksomhed ud fra CIS Controls Version 8. Rapporten er et effektivt redskab til at belyse, hvad din virksomhed gør godt – og hvad I kan gøre bedre i forhold til det aktuelle trusselsbillede. 

Rapporten giver konkret viden, I kan reagere på, og stærke argumenter for at prioritere IT-sikkerheden. Du kan med fordel bruge rapporten både på ledelsesniveau og operationelt.

Sammen gennemgår vi rapporten

Når vi er i mål med sikkerhedsrapporten, kommer vi ud og præsenterer vores findings. Her har du mulighed for at spørge ind, og vi snakker om, hvordan du prioriterer dit sikkerhedsarbejde ud fra din virksomheds risici.

Sikkerhedsgennemgangen fra IT Relation benytter sig af en pragmatisk risikobaseret tilgang til IT-sikkerhed for at sikre, at indsatsen fokuseres på de områder, som giver størst mulig værdi for virksomheden.

Det får du med en sikkerhedsgennemgang

01

En vurdering

baseret på et uvildigt IT-rammeværktøj (CIS Version 8).

02

Et overblik

over din virksomheds IT-sikkerhedsniveau.

03

En prioritering

af din virksomheds fremtidige sikkerhedsindsatser.

 

04

Stærke argumenter

til ledelsen for at prioritere IT-sikkerhedsindsatsen.

05

En benchmark

af din sikkerhedsindsats i forhold til andre i branchen.

Er du klar til at få overblikket over din virksomheds IT-sikkerhed?

Lad os starte med en uforpligtende snak om sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up