Optimér IT-sikkerheden med SMS Passcode

Et password er ikke længere nok til at validere brugernes identitet, da et password kan gættes, phishes eller købes online. Virksomheder i alle størrelser bliver ramt af netværksindbrud og ofte uden at opdage det. Med SMS Passcode opnår I effektiv brugervalidering og dermed høj beskyttelse af jeres data.

Derfor skal I anvende SMS Passcode

SMS Passcode validerer brugeren ved hjælp af mobiltelefonen. I praksis fungerer løsningen på den måde, at når brugeren har indtastet et korrekt password, så sendes der en engangskode til brugerens mobiltelefon (typisk via SMS), som også skal indtastes. Dette ekstra lag af beskyttelse på jeres hosting-løsning øger sikkerheden betragteligt. Danske SMS Passcode er markedets førende teknologi indenfor multi-faktor validering.

Kompromisløs beskyttelse af jeres data

SMS Passcode beskytter mod real time phishing angreb, eftersom koden er sessionsbundet og kun kan anvendes til den oprindelige session. Via vores Geo fencing kan vi gøre brugeren opmærksom på, hvor de logger på fra, og dermed synliggøre mulige angreb.

Intelligent sikkerhed og maksimal brugervenlighed

Løsningen benytter en lang række faktorer til at validere brugeren ved hvert login. Fx kan systemet konfigureres til at justere valideringsbehovet dynamisk. Hvis brugeren fx logger på fra en IP-adresse, som SMS Passcode har tillid til (eksempelvis jeres kontor, hvor brugeren har logget på et antal gange før), så kan engangskoden fravælges.

Uovertruffen pålidelighed

  • SMS Passcodes mobilbaserede platform indeholder en række forsendelsesmetoder samt en sofistikeret og automatisk failover
  • Platformen sikrer, at du altid kan logge ind, uanset om du er i Hong Kong eller Hobro

Vil du vide mere om IT-sikkerhed?

Har du spørgsmål til IT og sikkerhed i din virksomhed? Vil du høre mere om vores IT-sikkerhedsløsninger? Vi har meget på hjerte, når det handler om IT-sikkerhed. Læs mere om IT-sikkerhed og vores løsning Sikker Mail.

Lyst til en uforpligtende snak?

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up