IT-sikkerhedsanalyse – CIS Controls version 8

Er din virksomhed opdateret på hackernes nye cyber­tricks?

Du opdaterer dine systemer og dine enheder. Men hvad med din sikkerhedsløsning? Er den up to date i forhold til din virksomheds nye Cloud-løsninger og til nye remote måder at arbejde på? Få svarene med en IT-sikkerhedsanalyse, der er baseret på en opdateret version af det anerkendte CIS-rammeværktøj.

Hvorfor få lavet en IT-sikkerheds­analyse?

Du ved, at din virksomhed skal forsvare sig mod cybertrusler. Hvad du sjældent ved er, om du er beskyttet godt nok. Nye teknologier kommer til og nye måder at arbejde på opstår. Men hvad betyder det egentlig for din virksomheds IT-sikkerhed? Det giver en opdateret IT-sikkerhedsanalyse dig svar på.

3 niveauer af IT-sikkerhed: IG1, IG2 og IG3

Behovet for IT-sikkerhed er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. For at få dækket din virksomheds fundamentale IT-sikkerhed, bør du dog som minimum implementere alle kontroller og sikkerheds­foranstaltninger i IG1. Herfra kan du bygge ovenpå med IG2 og IG3, som er mere omfattende sikkerheds­foranstaltninger.

IG1

IG1 er IT-sikkerhedsfundament og en minimumsanbefaling for alle virksomheder. IG1 hjælper helt basalt virksomheder med at modvirke ikke-målrettede angreb.

IG2

IG2 er for virksomheder, der administrerer IT-infrastruktur i flere afdelinger med forskellige risikoprofiler. IG2 har til formål sikkerhedsmæssigt at imødekomme øget operationel kompleksitet.

IG3

IG3 er for virksomheder med egne IT-sikkerhedsekspert(er), og er udarbejdet som en hjælp til at sikre følsomme og fortrolige data. IG3 har til formål at forhindre og/eller mindske risikoen for sofistikerede angreb.

CIS Version 8 - Control Areas

Hvordan foregår en IT-sikkerheds­analyse?

Det foregår i et samarbejde med dig og de(n) IT-ansvarlige i din virksomhed. Vores IT-sikkerhedseksperter kommer ud til jer og laver interviews, analyserer jeres IT-systemer og sikkerhedsprocedurer. Det tager typisk 1-3 dage afhængigt af, hvilket niveau du får udarbejdet IT-sikkerhedsanalysen på.

Alt bliver samlet i en rapport 

Efter vores analysearbejde udarbejder vi en rapport til din virksomhed ud fra CIS Controls Version 8 (internationalt rammeværktøj for IT-sikkerhed). Rapporten er et effektivt redskab til at belyse, hvad din virksomhed gør godt – og hvad I kan gøre bedre i forhold til det aktuelle trusselsbillede. 

Du kan med fordel bruge rapporten både på ledelsesniveau og operationelt i forhold til din IT-afdeling.

Det får du med en sikkerheds­rapport

01

Overblik

Overblik over din virksomhed IT-sikkerhedsniveau ud fra skalaen: høj, mellem eller lav risiko for at blive udnyttet.

02

Indsigt

En benchmark mod din branches IT-sikkerhedsniveau.

03

Anbefalinger

Anbefalinger til, hvordan du kan minimere udefrakommende trusler.

 

04

Ledelsesresume

Et ledelsesresume med anbefalinger og konklusioner f.eks. til direktionen. 

Få en gennem­gang af rapporten

Når vi er i mål med sikkerhedsrapporten kommer vi ud og præsenterer dig og dit team for vores findings. Her har du mulighed for at spørge ind, og vi snakker om, hvordan du prioriterer dit sikkerhedsarbejde ud fra din virksomheds risici.

 

Hvorfor er det nu, vi anbefaler en IT-sikkerheds analyse?

  • Fordi du får en vurdering ud fra et uvildigt IT-rammeværktøj (CIS Controls Version 8)
  • Fordi du får overblik over din virksomheds IT-sikkerhedsniveau
  • Fordi du får en prioritering af dine fremtidige sikkerhedsindsatser
  • Fordi du står med stærke sikkerhedsargumenter over for ledelsen
  • Fordi du får en benchmark af din sikkerhedsindsats i forhold til dine konkurrenter

Er du klar til at få overblikket over din virksomheds IT-sikkerhed?

Lad os starte med en uforpligtende snak om sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Johnni Meldgård Rude

Chief Security Advisor

+45 3132 9006

jorud@itrelation.dk jorud@itrelation.dk

Johnni Meldgård Rude

 
keyboard_arrow_up