Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT-udstyr til din virksomhed

Skal du købe eller leje dit IT-udstyr? Det er der ikke et entydigt svar på. Der er fordele ved begge dele, og derfor afhænger det af din virksomheds IT-behov og jeres ressourcer til at håndtere og vedligeholde dem. Hos os kan du både købe og leje IT-udstyr. Vi har et bredt udvalg af både hardware og software og vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige IT-løsning til netop din virksomhed. Få den rigtige hardware- og software-løsning til din virksomhed 

Spar din virksomhed for fejlkøb

Er du er i tvivl om, hvad der bedst betaler sig for din virksomhed? Hvilken software din virksomhed behøver? Og hvilken hardware du skal vælge? Spørger du os, får du altid ærlige svar. Vi elsker at nørde med IT-udstyr og er på forkant med software- og hardware-udviklingen. Får du brug for hjælp til at implementere og anvende systemerne, hjælper vi dig gerne. Det kan spare dig for fejlkøb og mange timers opsætning af IT.

IT-udstyr der matcher din forretning

Vores tilgang til IT-udstyr er altid forretning først. Vi forholder os til din virksomheds IT-udstyr ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og ser på, hvad der giver mest værdi for netop din forretning. Derfor anbefaler vi dig ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

IT-udstyr som en service

Flere og flere virksomheder køber ind i konceptet: ”IT-udstyr as-a-service”. Fordelen ved konceptet er, at du ofte opnår store besparelser ved at leje IT-udstyret frem for at eje det. 

HaaS (Hardware as-a-Service)

HaaS er en hardware-løsning, hvor vi håndterer hele din virksomheds hardware inkl. registrering, finansiering og Asset Management. Du betaler faste månedlige ydelser, hvor fordelen er, at brugsværdien og besparelsen følger omkostningen.
Mere om HaaS

WaaS (Workspace as a Service)

WaaS er en komplet end-to-end-løsning, hvor vi står for at udstyre din virksomhed med de nødvendige devices og alt andet IT-udstyr. Du skal blot betale en månedlig ydelse, så tager vi os af alt det andet.
Mere om WaaS 

Webshop der matcher din IT-infrastruktur

Du har adgang til en IT-webshop, hvor produkterne er tilpasset vores kunders behov. Her finder du kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt i tæt samarbejde med nogle af branchens skarpeste leverandører. Vores eksistensberettigelse er at imødekomme vores kunders indkøbsstrategi og IT-infrastruktur.

Gå til IT-udstyr webshop

Finansiering af IT-udstyr

Kniber det med konstant at være opdateret på hardware- og software-løsninger? Det kan koste konkurrenceevne ikke at følge med udviklingen. Omvendt kan det være dyrt, hvis din virksomhed skal binde kapital i nyt IT-udstyr hver gang, der kommer nye løsninger til. Derfor tilbyder vi dig en række fordelagtige finansieringsløsninger – blandt andet leasing af dit IT-udstyr via et leasingselskab.

 

Det skal du være opmærksom på, når du vælger IT-løsning

Om din virksomhed bør købe eller leje jeres IT-udstyr kommer an på flere ting, som f.eks. økonomien og eventuelle planer om vækst. Ofte er en leasing en god ide ved udstyr, der skal opdateres med jævne mellemrum, som f.eks. mobiltelefoner og computere. Er det IT-udstyr, der skal bruges i mange år, kan der også være fordele ved at købe det en gang for alle. 

 

Fordele ved at leje IT-udstyr

  • check Du kan nemt opgradere til nyeste version uden, at det koster mange penge
  • check Du får en agil løsning, der løbende kan tilpasses din virksomheds behov for IT-udstyr
  • check Du slipper for at tænke på opdateringer og vedligehold – den klarer vi

Fordele ved at købe IT-udstyr

  • check Kan du bruge IT-udstyret i mange år, kan det i længden være billigere at købe det
  • check Du ejer IT-udstyret og kan sælge det igen, når du ikke har brug for det længere
  • check Du skal betale en højere anskaffelsespris, til gengæld er det et engangsbeløb

Brug for hjælp til at finde (det rigtige) IT-udstyr til din virksomhed?

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til IT-udstyr. Men det langtfra det hele, der passer til din virksomhed. Noget vil være for billigt og ude af stand til at løse de opgaver, du skal have løst. Omvendt kan du også risikere at skyde over målet og købe IT-udstyr, der er alt for dyrt til din virksomheds behov.

Vi har mere end 27 års erfaring med at finde IT-udstyr, både hardware og software, der passer til virksomheders behov. Vi kender både de tekniske muligheder, men også de udfordringer, der skal løses i en virksomhed. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde en IT-løsning, der passer til din virksomheds behov – og du undgår at bruge for lidt eller for mange penge på IT-udstyr.

Har du overvejet IT-outsourcing?

Når det kommer til IT-udstyr, så går det ikke bare stærkt med udviklingen – det går rigtig stærkt. På både hardware- og software-delen kommer der hele tiden nye og bedre løsninger. Men også IT-sikkerheden skal du huske altid at have et vågent øje på og opdatere løbende, hvis du vil undgå sikkerhedsbrud.

Det kan med andre ord være lidt af en mundfuld selv at håndtere og opdatere IT-udstyret – både for små og store virksomheder. Derfor tilbyder vi IT-outsourcing. En agil IT-løsning, der sikrer dig, at dit IT-setup altid passer til virksomheden – og som kan skrues op og ned efter behov. Til en fast lav månedlig udgift lader du vores mere end 500 IT-eksperter stå for dit IT-udstyr og sikkerhed. Og opstår der udfordringer er vores support åben 24/7.

Se alle fordelene ved IT-outsourcing

Lad os tage en uforpligtende snak

Tag os med på råd, hvad end det handler om IT-infrastruktur, licensstyring eller noget helt tredje.

Søren Nielsen

Product Manager

smartphone+45 2929 0517

Søren Nielsen

Bliv ringet op

 
keyboard_arrow_up