Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT-udstyr til din virksomhed

Få den rigtige hardware- og software-løsning til din virksomhed

Spar din virksomhed for fejlkøb

Er du er i tvivl om, hvad der bedst betaler sig for din virksomhed? Hvilken software din virksomhed behøver? Og hvilken hardware du skal vælge? Spørger du os, får du altid ærlige svar. Vi elsker at nørde med IT-udstyr og er på forkant med software- og hardware-udviklingen. Får du brug for hjælp til at implementere og anvende systemerne, hjælper vi dig gerne. Det kan spare dig for fejlkøb og mange timers opsætning af IT.

IT-udstyr der matcher din forretning

Vores tilgang til IT-udstyr er altid forretning først. Vi forholder os til din virksomheds IT-udstyr ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og ser på, hvad der giver mest værdi for netop din forretning. Derfor anbefaler vi dig ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

IT-udstyr som en service

Flere og flere virksomheder køber ind i konceptet: ”IT-udstyr as-a-service”. Fordelen ved konceptet er, at du ofte opnår store besparelser ved at leje IT-udstyret frem for at eje det. 

HaaS (Hardware as-a-Service)

HaaS er en hardware-løsning, hvor vi håndterer hele din virksomheds hardware inkl. registrering, finansiering og Asset Management. Du betaler faste månedlige ydelser, hvor fordelen er, at brugsværdien og besparelsen følger omkostningen.
Mere om HaaS

WaaS (Workspace as a Service)

WaaS er en komplet end-to-end-løsning, hvor vi står for at udstyre din virksomhed med de nødvendige devices og alt andet IT-udstyr. Du skal blot betale en månedlig ydelse, så tager vi os af alt det andet.
Mere om WaaS 

Webshop der matcher din IT-infrastruktur

Du har adgang til en IT-webshop, hvor produkterne er tilpasset vores kunders behov. Her finder du kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt i tæt samarbejde med nogle af branchens skarpeste leverandører. Vores eksistensberettigelse er at imødekomme vores kunders indkøbsstrategi og IT-infrastruktur.

Gå til IT-udstyr webshop

Alt hvad du behøver af software og hardware

Du kan købe alle din virksomheds daglige IT-produkter i vores webshop og samtidig få rådgivning og undervisning med i købet. Vi hjælper med alt lige fra komplekse problemstillinger i forhold til 
din virksomheds infrastruktur til licensstyring og skalérbare løsninger. I samarbejde med en række af de førende producenter af IT-udstyr, tilbyder vi et bredt udvalg af produkter. 

Hardware

 • check Servere
 • check PC, Bærbare og Tablets
 • check Skærme
 • check Printere og forbrugsstoffer
 • check Netværksudstyr
 • check Mobiltelefoner og headsets
 • check Tv
 • check Digitalkameraer

Software

 • check Vi tilbyder softwareprodukter fra anerkendte leverandører
 • check Vi rådgiver om (ofte) komplicerede regler, som softwareleverandørerne udstikker i forhold til licenser
 • check Vi er certificeret af Microsoft, Adobe m.fl.

Finansiering af IT-udstyr

Kniber det med konstant at være opdateret på hardware- og software-løsninger? Det kan koste konkurrenceevne ikke at følge med udviklingen. Omvendt kan det være dyrt, hvis din virksomhed skal binde kapital i nyt IT-udstyr hver gang, der kommer nye løsninger til. Derfor tilbyder vi dig en række fordelagtige finansieringsløsninger – blandt andet leasing af dit IT-udstyr via et leasingselskab.

Lad os tage en uforpligtende snak

Tag os med på råd, hvad end det handler om IT-infrastruktur, licensstyring eller noget helt tredje.

Søren Nielsen

Product Manager

smartphone+45 2929 0517

sorni@itrelation.dk mailE-mail

Søren Nielsen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up