Få den rigtige hardware- og software-løsning til din virksomhed

Book et møde med en af vores eksperter

Skal du købe eller leje dit IT-udstyr? Det er der ikke et entydigt svar på. Der er fordele ved begge dele, og derfor afhænger det af din virksomheds IT-behov og jeres ressourcer til at håndtere og vedligeholde dem.

Hos os kan du både købe og leje IT-udstyr. Vi har et bredt udvalg af både hardware og software og vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige IT-løsning til netop din virksomhed. 

Lang erfaring giver bedre løsninger

Flere af vores 13 specialister har over 15 års erfaring i at sammensætte de rigtige kombinationer af hardware og software til krævende forretningers behov.

Vi løser både indkøbet af enkelte enheder og løfter den brede aftale, der gør, at I altid har de computere, telefoner og applikationer, der får jeres forretning til at fungere gnidningsfrit.

Og vi glæder os til også at gøre en forskel for jer.

Hardware-specialister sidder ved et mødebord og lytter til en præsentation

Løsninger frem for produkter

Hardwareprodukter ligner ofte hinanden - og meget software kan umiddelbart løse de samme opgaver. Så hvad er afgørende for, hvad der er det bedste valg for jer? Kan den billigste løsning bedst betale sig? Eller skaber en bredere løsning faktisk mere værdi?

Det vil vi gerne sparre med dig om, og give dig vores erfaringer. Men vi vil altid helst begynde med en snak om dine forretningsbehov.

To mænd står foran en whiteboard tavle, mens den ene skriver på tavlen

IT-udstyr der matcher din forretning

Vores tilgang til IT-udstyr er altid forretning først. Vi forholder os til din virksomheds IT-udstyr ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og ser på, hvad der giver mest værdi for netop din forretning. Derfor anbefaler vi dig ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

En mand forklarer om IT-udstyr og forretning til to tilhørere som ses bagfra i forgrunden af billedet

Spar din virksomhed for fejlkøb

Er du er i tvivl om, hvad der bedst betaler sig for din virksomhed? Hvilken software din virksomhed behøver? Og hvilken hardware du skal vælge? Spørger du os, får du altid ærlige svar. Vi elsker at nørde med IT-udstyr og er på forkant med software- og hardware-udviklingen. Får du brug for hjælp til at implementere og anvende systemerne, hjælper vi dig gerne. Det kan spare dig for fejlkøb og mange timers opsætning af IT.

En hardware-specialist fra IT Relation står ved en storskærm og fortæller om produkter fra Lenovo

Vi dækker bredt

Fra iPhones til møderum

Vi vil altid gerne give dig den rigtige rådgivning eller et særligt tilbud. Og det gælder for en bred vifte af de enheder som dine medarbejdere er afhængige af for at skabe værdi, hver eneste dag.

  • Computere eller tablets
  • Server/storage
  • Netværk
  • Software licensaftaler
  • Telefoner
  • Møderumsfaciliteter
  • Computertilbehør
  • Printere
  • Tilbagekøb af brugt udstyr
  • Finansiering

Webshop

Husk, at du også altid kan besøge vores webshop. Her finder du de nyeste og populære produkter fra alle vores partnere - her kan du også holde dig opdateret omkring aktuelle kampagner og events. 

Læs salgs- og leveringsbetingelser her

Besøg webshoppen

Lad os snakke om, hvilken hardware- og software-løsning, der passer bedst til dig

Skal du købe eller leje dit IT-udstyr? Vi kigger på dine muligheder sammen til en uforpligtende snak.

Claus Hartmann

Key Account Manager

+45 2380 9110

clhar@itrelation.dk clhar@itrelation.dk

Claus Hartmann

 
keyboard_arrow_up