Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Nogle går i priskrig.
Vi kæmper for det rigtige IT-setup

Hardware ligner ofte hinanden, og software kan umiddelbart det samme. Er den billigste løsning så den, der bedst betaler sig? Eller giver en dyrere løsning mere værdi? Det svarer vi dig gerne på, men vi starter altid med en snak om dine forretningbehov.

Ingen pakker. Men det rigtige IT-setup til din forretning

Hvilke typer IT-brugere? Hvilke data er forretningskritiske? Hvilken software og specielle applikationer? Før vi kan anbefale dig det IT-setup, der giver mest værdi, skal vi lære dig og din forretning at kende. Derfor stiller vi mange spørgsmål. Det er den måde, vi sikrer, at du får en løsning, der understøtter din forretning.

Slip for at bøvle med IT-udstyr.
Også når nye kolleger starter.

Arbejdet med at gøre hardware klar, installere, registrere og i det hele taget sørge for, at IT-setuppet kører effektivt i din virksomhed, er tidskrævende. Det ved du. Og du ved også, at sort skærm og ineffektivt IT-udstyr hurtigt koster din forretning mange penge. 

Laver du en aftale med os om din virksomheds IT-setup, behøver du aldrig at bekymre dig om, der står computere klar, når nye medarbejdere starter. Og du skal heller ikke regne på, hvornår det betaler sig at skifte ældre hardware ud. Det er vores ansvar, at du altid har det mest effektive IT-setup.

Hele vejen rundt eller bare lidt af den

Du har måske én leverandør til din virksomheds hardware, én anden til software og én tredje, der hjælper med din virksomheds netværk. Vi tilbyder services hele vejen rundt om din virksomheds IT-infrastruktur. Og vi har kompetencer til at forbinde det hele. Effektivt. 

Vi er rundt regnet 1100 IT-specialister. Derfor kan du nøjes med én leverandør, men det er selvfølgelig helt op til dig? Du er også velkommen til bare at samarbejde med os omkring software og licensstyring. Eller du kan få rådgiving og selv købe den hardware, du har brug for i vores webshop.

Få hjælp til at vælge det rigtige IT-setup

 

 

Vi er rådgivere og sparringspartnere

Vi vil hellere anbefale dig den rigtige løsning end at sælge dig den dyreste. Sådan er vi som mennesker. For os handler det om dine ambitioner og dine forretningsbehov. Derfor spørger vi, indtil vi kender svarene på den løsning, der bedst betaler sig for din virksomhed. 

Det går også den anden vej. Du skal aldrig tøve med at spørge os. Tag os med på råd, hvad end du har brug for sparring om hardware, software, licensstyring, netværk eller noget helt femte.

Kundecitat kundecitat kundecitat kundecitat kundecitat kundecitat kundecitat

— Navn Navnesen, hos Virksomhed

Tre ting du skal tage med i dine overvejelser

Den rigtige løsning, eller ingen løsning

Vi snakker altid om din forretning, før vi snakker om din løsning. Ellers kan vi ikke være sikre på, at vi kan anbefale dig en løsning, der faktisk gør en forskel for din forretning.

Vi bliver kun bedre med tiden

Søger du en samarbejdspartner, der holder i længden? Så er vi et match. Vi tror på, at jo bedre vi lærer hinanden at kende, jo bedre bliver samarbejdet. Du ringer bare, når du er i tvivl. Og vi kender svaret, fordi vi kender din forretning.

Én leverandør, 1100 IT-specialister

Vi er 1100 IT-specialister, så du kan få alle kompetencer ét sted – fra opsætning til bortskaffelse af IT-udstyr. Og du kan få én 360 graders løsning, hvor alle dele er forbundet effektivt til fordel for din forretning.

En webshop til din IT-infrastruktur

Som kunde hos os får du login til vores IT-webshop. Her samler vi IT-udstyr, der understøtter vores kunders forretningsbehov. Vi opdaterer løbende webshoppen, så den altid er aktuel og tilpasset den enkelte virksomheds IT-infrastruktur.

Se webshop

 

 

Er du i tvivl, om du har det rette IT-setup til dine forretningsbehov?

Få en uforpligtende gennemgang af dine aftaler. Vi kigger gerne på dit IT-setup med nye øjne og sparrer med dig om, hvad der er den rigtige løsning for din forretning.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snart.

Lars Christiansen

Sales Manager

+45 2448 3338

lachr@itrelation.dk E-mail

Lars Christiansen

Bliv ringet op 

 
keyboard_arrow_up