Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Optimér IT-udstyret med en Hardware as-a-Service (HaaS) løsning

I dag har mange virksomheder fået øjnene op for, at der er store fordele ved at anskaffe IT-udstyr på en ”as-a-service” løsning. Dette har de bl.a. fordi de har indset, at værdien kommer ved at bruge udstyret – ikke ved at eje det.

Vores HaaS-løsning

I samarbejde med vores partner tilbyder vi en HaaS (Hardware-as-a-Service) løsning med en fast månedlig ydelse. Løsningen afhjælper også registreringen af udstyret i aftaleperioden og håndtering af udstyret, når perioden udløber. Det indebærer således både finansiering, Asset Management og remarketing.

Få et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber IT-udstyr til din virksomhed i vores 30 minutters webinar.

Fordele ved at vælge en HaaS-løsning

Fordelen ved at betale IT-udstyret over faste månedlige ydelser er blandt andet, at brugsværdien og besparelsen følger omkostningen. På den måde, får man en meget hurtig Return On Investment (ROI). I får stillet en rammeaftale til rådighed og kan anskaffe udstyret løbende. Betaling igangsættes med aftalte intervaller, og leverancegodkendelsen kan foregå elektronisk. 

Undervejs i aftaleperioden kan I løbende følge udstyret og fordele det korrekt på kostcentre i Asset Management systemet. I kan også trække nødvendige tekniske og finansielle rapporter til regnskab og administration. Der er ingen risiko på værdiforringelsen af udstyret. Man binder ikke sin likviditet i en IT-løsning (hverken software eller hardware). Den forventede gensalgsværdi på udstyret er indregnet up-front, hvilket giver en lavere månedlig ydelse i brugsperioden. Vi sørger desuden altid for datasletning af udstyr, der returneres.

Forsikring

Udstyret skal være forsikret og den nødvendige forsikring tilbydes som en integreret del af aftalen. I kan også vælge at benytte jeres egen forsikring. I dette tilfælde skal der blot underskrives en deklaration af jer og jeres forsikringsselskab.

Når aftalen udløber kan I:

  • check Returnere udstyret til os
  • check Forlænge aftaleperioden
  • check Købe udstyret til markedsværdi

Beregn din pris

Udregn den pris du skal betale for at lease diverse produkter.

24 måneder

Smartphone
kr.
Tablet
kr.

36 måneder

Laptop
kr.
Desktop
kr.
Monitor
kr.
Totalpris
0
kr. pr. måned

* Ovennævnte er udregnet på baggrund af en årlig omsætning på +250.000 DKK. Der tages forbehold for positiv kreditgodkendelse og den endelige sammensætning af it-løsningen, hvilket kan have betydning for finansieringsvilkårene.

Vil du høre mere om HaaS?

Søren Nielsen

Product Manager

smartphone+45 2929 0517

sorni@itrelation.dk mailE-mail

Søren Nielsen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up