Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Optimér IT-udstyret med en Hardware as-a-Service (HaaS) løsning

I dag har mange virksomheder fået øjnene op for, at der er store fordele ved at anskaffe IT-udstyr på en ”as-a-service” løsning. Dette har de bl.a. fordi de har indset, at værdien kommer ved at bruge udstyret – ikke ved at eje det.

Vores HaaS-løsning

I samarbejde med vores partner tilbyder vi en HaaS (Hardware-as-a-Service) løsning med en fast månedlig ydelse. Løsningen afhjælper også registreringen af udstyret i aftaleperioden og håndtering af udstyret, når perioden udløber. Det indebærer således både finansiering, Asset Management og remarketing.

Fordele ved at vælge en HaaS-løsning

Fordelen ved at betale IT-udstyret over faste månedlige ydelser er blandt andet, at brugsværdien og besparelsen følger omkostningen. På den måde, får man en meget hurtig Return On Investment (ROI). I får stillet en rammeaftale til rådighed og kan anskaffe udstyret løbende. Betaling igangsættes med aftalte intervaller, og leverancegodkendelsen kan foregå elektronisk. 

Undervejs i aftaleperioden kan I løbende følge udstyret og fordele det korrekt på kostcentre i Asset Management systemet. I kan også trække nødvendige tekniske og finansielle rapporter til regnskab og administration. Der er ingen risiko på værdiforringelsen af udstyret. Man binder ikke sin likviditet i en IT-løsning (hverken software eller hardware). Den forventede gensalgsværdi på udstyret er indregnet up-front, hvilket giver en lavere månedlig ydelse i brugsperioden. Vi sørger desuden altid for datasletning af udstyr, der returneres.

Forsikring

Udstyret skal være forsikret og den nødvendige forsikring tilbydes som en integreret del af aftalen. I kan også vælge at benytte jeres egen forsikring. I dette tilfælde skal der blot underskrives en deklaration af jer og jeres forsikringsselskab.

Når aftalen udløber kan I:

  • check Returnere udstyret til os
  • check Forlænge aftaleperioden
  • check Købe udstyret til markedsværdi

Regneeksempel

1 stk. smartphone 5.000 kr. - 235 kr. pr. md. i 24 md.
1 stk. PC/laptop 7.500 kr. - 250 kr. pr. md. i 36 md.

Vil du høre mere om HaaS?

Søren Nielsen

Product Manager

smartphone+45 2929 0517

sorni@itrelation.dk mailE-mail

Søren Nielsen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up