Lej hardware til din virksomhed hos IT Relation

Hos IT Relation kan du leje al den hardware, du skal bruge til din virksomhed og få et mere agilt IT-setup, du nemt og hurtigt kan skrue op og ned for

Leje af hardware – derfor er det en god ide

Betal kun for den IT, du har brug for – hverken mere eller mindre. Og skaler nemt op eller ned, hvis dit behov ændrer sig.

Lej dit IT-udstyr og gør det nemmere at skalere

Vælger du at leje dit IT-udstyr frem for at købe det, kan du nemt og hurtigt skrue både op og ned for jeres IT-setup. I gode tider, kan du trykke på speederen og nemt få adgang til alt det IT-udstyr, du har brug for. Men får du brug for at trykke på bremsen, kan du også hurtigt gøre det, uden at du så brænder inde med en masse gamle computere og telefoner. Du får et fleksibelt IT-setup uden risiko.

Vær altid up-to-date på den nyeste hardware

Lejer du dit IT-udstyr, kan du hurtigt og nemt opdatere til den senest nye version. Det giver jer ikke bare hurtig hardware i dagligdagen, men også muligheden for at udnytte forretningsmæssige potentialer i nye teknologier.

Betal kun for det, du har brug for, når du lejer IT-udstyr

Ved du helt præcist, hvad dit IT-behov er? Og er det det samme om 1-2 måneder? Og hvad med næste år? Køber du dit IT, kan det være svært altid at matche det præcis til virksomhedens behov. Især hvis I i en periode har mindre behov. Men lejer du dit IT-udstyr hos os, kan du på månedsbasis tilpasse mængden af jeres udstyr – og vi hjælper gerne med kortlægningen af præcis, hvor meget (eller lidt) hardware, du reelt har brug for.

Lad os kigge på dit IT-behov

Samme faste lave pris på hardware – hver måned

Slip for store – og måske nogle gange uforudsete – udgifter til IT. Lejer du i stedet din hardware, kan du sprede dine udgifter ud på hver måned. På den måde undgår du pludselig at stå overfor en stor udskrivning til nyt IT-udstyr. Vores priser tager altid højde for den forventede gensalgsværdi, så du er sikret en lav månedlig ydelse.

Lej al den hardware, du har brug for

Uanset om du ønsker at leje hele eller dele af hardwaren i dit IT-setup, så kan vi hjælpe dig. Vi har alt, hvad du skal bruge i løbet af en arbejdsdag – og lidt til.

Du kan f.eks. leje: 

 • Servere
 • PC, Bærbare og Tablets for IT-udstyr
 • Skærme
 • Printere og forbrugsstoffer
 • Netværksudstyr
 • Mobiltelefoner og headsets
 • TV
 • Digitalkameraer

Vi hjælper også gerne med at kortlægge dit IT-behov, så du undgår at leje for meget eller for lidt. I stedet får du et IT-setup, der passer præcist til dine behov.

Slip for at tænke på opsætning, garantier og reparationer

Når du lejer hos din hardware hos os sørger vi altid for, at det spiller, når du får det i hænderne. Vi kan klare opsætningen for dig, så du er klar til at arbejde allerede første gang du tænder din computer eller telefon. Og er du uheldig at opleve problemer med udstyret, så kan vi hjælpe med alt fra garanti til reparationer, så du kan komme tilbage til arbejdet hurtigst muligt.

Lej din hardware og få bedre overblik over virksomhedens IT-økonomi

Computere, telefoner og andet IT-udstyr er uundværligt i en moderne virksomhed. Men det er også noget af det, der hurtigt kan blive forældet og miste værdi. Køber du din IT, kan det være svært at vide præcist, hvor meget et stykke hardware reelt koster virksomheden gennem dets levetid. Men lejer du din hardware, skal du kun forholde dig til det samme faste beløb hver måned. Det gør det langt nemmere at få et billede af den samlede IT-økonomi.

Få en kompetent sparringspartner på din virksomheds IT

Vi lejer udelukkende IT-udstyr til virksomheder. Derfor kender vi også mange af de udfordringer, som virksomhederne står med, når det kommer til IT. Vælger du at leje din hardware hos os får du ikke bare hardwaren i hånden. Vi hjælper også gerne med at afdække dine IT-behov helt præcis, så du hverken bruger for mange eller for få penge på din IT.

Hardware der passer til din virksomhed

Når vi snakker IT-udstyr er det altid med fokus på din forretning først. Vi kigger på din virksomheds IT-udstyr ud fra et forretningsmæssigt perspektiv og finder det, der giver mest værdi for netop din forretning. Vi anbefaler dig ikke den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

Du kan også kalde det Hardware-as-a-Service (HaaS)

Du er nok stødt på begrebet HaaS før. Egentlig er det blot en anden måde at snakke om leje af hardware på. Med Hardware-as-a-Service kan vi tage hånd om hele din virksomheds hardware – også alt hvad, der hedder registrering, finansiering og Asset Management. Du skal blot betale de faste månedlige ydelser.

Gode grunde til at vælge en HaaS-løsning

Også med en HaaS-løsningen er du altid sikker på, at dine udgifter til IT-udstyr altid svarer til den reelle brugsværdi. Og udgifterne bliver fordelt løbende ud over månederne i stedet for at hobe sig op til store enkeltstående udskrivninger. Med en HaaS-løsning får du en rammeaftale, og du kan anskaffe udstyret løbende, som behovet melder sig. Du slipper altså helt for at binde likviditet i hardware og undgår dermed også risikoen for værdiforringelse af IT-udstyret. Samtidig får du nem adgang til det nyeste hardware, så I altid kan være med helt fremme, når det kommer til at udnytte nye teknologier.

Læs mere om HaaS

Men hvad med forsikring af hardwaren?

Uanset hvilket og hvor meget IT-udstyr, du lejer hos os, så skal det forsikres – både for din og vores skyld. Derfor tilbyder vi altid forsikring som en integreret del af lejeaftalen, men du kan også vælge at benytte jeres egen forsikring.

Hvad sker der, når lejeaftalen udløber?

Ja, det er sådan set helt op til dig. Vi tilbyder dig tre forskellige muligheder, når lejeaftalen udløber.

I kan vælge at:

 • Returnere hardwaren til os
 • Forlænge lejeaftalen
 • Eller købe hardwaren til markedsværdien

Vil du høre mere om mulighederne for leje af hardware?

Thomas Juul Jespersen

Key Account Manager

+45 4024 6960

thjje@itrelation.dk thjje@itrelation.dk

Thomas Juul Jespersen

 
keyboard_arrow_up