Licenser – køb dem her, eller lad os styre dem for dig

Licenser kan være en jungle at finde rundt i. Men det hjælper vi dig med, så du altid har de rigtige (og opdaterede) licenser – hverken for mange eller for få. Det kan være lidt en jungle at finde rundt i de mange forskellige licenser. Lad os guide dig gennem den, så du hverken bruger for mange eller få penge licenser.

Licensstyring på den nemme måde

Lad os stå for dine licenser. Så får du lidt færre ting at bekymre dig om, og mere tid til de opgaver, der skaber værdi for din forretning. Vi tager ansvar for, at du altid har det rette antal licenser, så du hverken kommer til at betale for meget eller for lidt. Alt sammen til en fast månedlig ydelse, der gør det nemmere at se præcis, hvor mange penge du bruger på licenser.

Vær sikker på, at du køber de helt rigtige Microsoft licenser

For rigtig mange virksomheder er software fra Microsoft en helt uundværlig del af hverdagen. Windows, Office-programmerne og Azure bliver flittigt brugt hver dag på computere rundt i hele verden. Derfor tilbyder Microsoft også mange forskellige licensmuligheder til forskellige behov.

Men med så stort et udbud kan det også nogle gange være svært at gennemskue, hvilken licens, der passer til lige præcis din forretning. Vælger du den forkerte, kan du risikere at betale unødigt meget. Men du kan også risikere at betale for lidt og risikere en (stor) ekstraregning ved en licenskontrol. Derfor har vi hjulpet mange virksomheder med at svare på, hvilken licens, der passer til dem. Skal vi også hjælpe dig?

Vi kan også hjælpe med licenser til Adobe, Citrix, VMware mv.

Selvom Microsoft er store når det kommer til software til virksomheder, så findes der jo også mange andre gode udbydere derude. Derfor er Microsoft licenser heller ikke de eneste vi kan hjælpe dig med. Har du brug for en eller flere licenser til f.eks. Adobe, Citrix eller VMware, så siger du bare til.

Du kan også købe licenser direkte i vores webshop

Vil du hellere selv stå for jeres licensstyring? Det er helt ok med os. I vores webshop kan du nemt og bekvemt købe licenser fra flere softwareudbydere på én gang. Der finder du en one-stop shop, så du slipper for at springe fra site til site med hver sin indkøbskurv. I stedet får du én samlet regning for det hele.

Køb licenser i webshoppen

Vælger du os til at stå for din licensstyring, så får du også rådgivning fra vores eksperter med i købet. Vi analyserer dit setup og sørger selvfølgelig for, at du ikke betaler for meget (eller for lidt) for dine licenser. Men vi tjekker også, om din licensstyring kan gøres smartere og måske spare dig penge uden at det betyder færre licenser. Målet er altid en effektiv og optimeret licensstyring, der passer til dine behov.

Betal ikke for licenser, du alligevel ikke bruger

Bliver alle dine licenser egentlig brugt? Eller betaler du for noget, som ingen rent faktisk bruger? Det kan vi hjælpe dig med at svare på ved at gennemgå dine licenser. Måske er der penge at spare. F.eks. har vi mulighed i Office 365 decideret mulighed for at gå ind og se om alle brugere er aktive. Finder vi inaktive brugere, kan vi lukke dem ned, så du ikke skal betale for noget, der alligevel ikke bliver brugt.

Vi hjælper også gerne med at kortlægge dit IT-behov, så du undgår at leje for meget eller for lidt. I stedet får du et IT-setup, der passer præcist til dine behov.

Gør udgifterne til licenser (meget) mere gennemskuelige

Nogle licenser kan du betale på månedlig basis, andre en gang om året og nogle betaler du måske for flere år frem i tiden. Det kan hurtigt blive til mange betalingsfrister, du skal holde styr på. Især fordi de ikke alle nødvendigvis falder på samme dag. Det kan gøre det svære at få et præcist overblik over, hvor mange penge, du egentlig bruger på licenser. Men vælger du os til at stå for dine licenser, skal du kun forholde dig til ét beløb. En fast månedlig ydelse. Nemt og overskueligt.

Outsourcer du din IT står vi også for licensstyringen

Det er ikke kun dine licenser, vi kan holde styr på for dig. Faktisk kan du outsource hele din IT-afdeling til os. På den måde tager vi hånde om hele dit IT-setup og kigger på alt fra effektivitet, sikkerhed og selvfølgelig licenser. Til gengæld får du frigjort tid og ressourcer til andre opgaver og skal aldrig tænke på IT-problemer igen.

Læs mere om IT-outsourcing

Hold dig gode venner med Microsoft og de andre licensudbydere

Fordi licensjunglen nogle gange kan være svær at finde rundt i, så kan du også (ret nemt) komme til at købe for få eller de forkerte licenser. Derfor laver Microsoft og andre store udbydere også regelmæssigt licenskontroller – også kaldet licens audits – og tjekker om deres kunder betaler det rigtige beløb for deres licenser. Gør de ikke det, kan det resultere i store ekstraregninger. Står vi for dine licenser, så tager vi selvfølgelig ansvar og sørger for, at du ikke havner i den uheldige situation.

Giv os ansvaret for dine licenser, så sikrer vi en optimeret løsning

Uanset om du lægger hele eller dele af din IT-drift hos os, så garanter vi dig en compliant og optimeret licensstyring. Skaber det værdi for din forretning eller ej? Det spørger vi altid om, når vi hjælper vores kunder – og det gælder også licensstyring og -køb. Og står vi f.eks. for din hosting eller hele din IT-drift, så har vi selvsagt også en stor interesse i, at det hele spiller, er optimeret og ikke mindst compliant.

Overvejer du om din licensstyring kan optimeres?

Lad os snakke om, hvordan licensstyring kan skabe værdi for din forretning

Claus Hartmann

Key Account Manager

+45 2380 9110

clhar@itrelation.dk clhar@itrelation.dk

Claus Hartmann

 
keyboard_arrow_up