Minimer risikoen for belastningsskader med ergonomisk kontorudstyr fra Contour Design

Vi ved i dag så meget om, hvordan en god kontorarbejdsplads skal indrettes, at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at gøre det. Med Contour Designs ergonomiske produkter får du kontorudstyr, der forebygger belastningsskader og øger effektiviteten. 

Pas på dine medarbejdere - både på kontoret, på farten og derhjemme

Mange moderne specialister døjer med smerter og ubehag efter mange stillesiddende timer foran computeren, og de sparsomt indrettede hjemmearbejdspladser øger bare problemet.  

Gammeldags tilbehør som mus og tastatur er nogle af de væsentligste årsager til smerter og nedslidning. Men der er flere typer ergonomisk tilbehør, der kan gøre din arbejdsdag nemmere - og dine kollegers holdbarhed længere. Det er både en god gerning og en god forretning.

- Lige nu kan du endda prøve Contour Designs ergonomiske tilbehør gratis i 14 dage, og mærke den forskel, det kan gøre for din egen effektivitet.

Bliv kontaktet og aftal prøveperiode

Nogle af Contour Designs mest populære produkter

Unimouse – enhåndsmus

En ergonomisk enhåndsmus, der er skabt til at modvirke muserelaterede smerter i underarmen. Designet er justerbart og lader dig nemt tilpasse og justere musens hældning med tommelfingerstøtte. Musen fås som kablet eller trådløs version og til højre eller venstre hånd.

RollerMouse Pro3 – centreret mus

Et ergonomisk arbejdsredskab, der er udviklet som erstatning til den traditionelle computermus og passer perfekt til full-size tastaturer. Pro3 giver dig en naturlig og balanceret siddestilling. Du hviler hænderne foran kroppen og mindsker belastningen hele vejen fra fingerspidserne og op i skuldre og nakke.

Balance Keyboard + RollerMouse

Balance Keyboard er et komfortabelt tastatur, der er udviklet til brug sammen med den ergonomiske  RollerMouse-serie. Sammen sikrer tastaturet og musen dig en god arbejdsstilling med armene placeret korrekt foran kroppen. Du kan justere hældningen, højden, musens hastighed og mange andre egenskaber alt efter behov.

Prøv produkterne gratis i 14 dage

Oplev Contour Designs ergonomiske fordele på egen krop og mærk, hvordan du får mere komfort og mindre ubehag og smerte. Du har mulighed for at prøve Contour Designs ergonomiske mus og tastaturer i 14 dage, før du beslutter dig for, om det er noget for dig og dine kolleger.

Bliv kontaktet og aftal prøveperiode

Contour Design er markedsleder
inden for ergonomiske computermus 

I mere end 25 år har Contour Design forsket, udviklet og designet ergonomiske computermus og kontortilbehør. Det giver en stor knowhow, som i dag gør Contour Design til markedsleder. Gennem årene har Contour Design flyttet opfattelsen af ergonomiske mus og fået verden til at forstå, hvor vigtigt et redskab det er for at forebygge skader som følge af arbejde foran computeren. 

Forebyg sygefravær på arbejdspladsen

Set med en arbejdsgivers øjne kan ergonomisk kontorudstyr også være en god investering for virksomheden. Sygefravær koster dyrt på bundlinjen. Meget sygefravær kan undgås, hvis du arbejder med forebyggende tiltag som for eksempel ergonomiske arbejdspladser. Der er ingen tvivl om, at ergonomi er et lønsomt område.

Udstyret til det hybride kontor

Der er ikke længere tale om enten eller, når det kommer til at arbejde på kontoret eller hjemmefra. Medarbejderne efterspørger hybride arbejdspladser, hvor der både er mulighed for at arbejde hjemme og på kontoret. 

Desværre forårsager remote work ofte belastningsskader, da mange af os ikke har en ordentlig hjemmearbejdsplads. Derfor anbefaler vi dig at kigge på de fysiske rammer på hjemmekontorerne, hvor du kan overveje ergonomisk udstyr fra Contour Design. 

Computerudstyr til det mobile kontor

Er dine medarbejdere ofte på farten og arbejder skiftende steder fra, kan det være en fordel at kigge på ergonomisk udstyr, der er skabt til at tage med på farten. Her har Contour Design blandt andet udviklet et ergonomisk travel kit, der er lige til at tage under armen.

Computertilbehør, der øger komforten

Minimer spændinger i nakke, ryg, arme og håndled med ergonomisk computertilbehør fra Contour Design, der automatisk giver dig bedre og mere ergonomiske arbejdsstillinger.

Contour Laptop Riser

Hæv din computer og hvil din nakke
Laptop Riser er et bærbar computerstativ og en god tilføjelse til din ergonomiske arbejdsstation – hvad enten du er hjemme eller på kontoret.

Balance Keyboard Wrist Rest

Optimal komfort og bedre støtte til dine håndled 
Med Balance Keyboard Wrist Rest placeret foran dit tastatur får du mere komfort med god støtte til hænder og håndled og en mere ergonomisk arbejdsstilling.

RollerWave3

Større komfort og ekstra underarmsstøtte
Udvidet håndflade- og håndledsstøtte, der giver dig endnu større komfort og ekstra underarmsstøtte, mens du arbejder. Den passer til RollerMouse Pro3.

Se her, hvordan du optimerer arbejdsrutiner 
med Contour Designs ergonomiske produkter

 

Skal vi snakke om, hvordan du kan skabe bedre fysiske arbejdspladser?

Vores eksperter er klar til at fortælle mere om, hvordan du og dine kolleger kan reducere belastningsskader og arbejde mere effektivt med ergonomisk kontorudstyr.

 
keyboard_arrow_up