Minimer risikoen for belastningsskader med ergonomisk kontorudstyr fra Contour Design

Vi ved i dag så meget om, hvordan en god kontorarbejdsplads skal indrettes, at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at gøre det. Med Contour Designs ergonomiske produkter får du kontorudstyr, der forebygger belastningsskader og øger effektiviteten. 

Tilbyd dine medarbejdere ergonomiske produkter i verdensklasse

IT Relation er Contour Business Partner. Sammen med Contour sikrer vi medarbejderes velvære på kontoret med ergonomiske produkter i verdensklasse. 

Som Contour Business Partner har vi alle muligheder for at sammensætte en ergonomisk og sikker løsning, der giver maksimal komfort og velvære hos medarbejderne - fra UniMouse til Balance Keyboard.

Produkterne fra Contour er af høj kvalitet og du vil hurtigt opleve, at de gør en mærkbar forskel for dig og dine medarbejdere. 

Contour Business Partner logo

Nye medlemmer i Contour-familien

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er de nyeste tilføjelser til Contour-serien. De to modeller er designet og udviklet i Skandinavien og tilbyder to nye alternativer på en centreret mus, hvor funktion, design og bæredygtighed er i højsædet.  

Når du bruger en centreret mus, er dine arme placeret i en naturlig position foran din krop. Det minimerer spændinger i dine skuldre, arme og albuer, hvilket giver en mere behagelig og ergonomisk arbejdsstilling. 

Kombiner design og funktionalitet for ergonomisk effekt

Med en RollerMouse Pro har du kontrol over alt; både markørnavigation, programmerbare knapper og et stort scrollhjul er centreret lige foran dig. På SliderMouse Pro styrer du markøren med den integrerede Navigationsbar, som gør, at du kan hvile dine hænder på hele musens bredde. Begge mus er designet på den måde for at forhindre, at du skal strække, vride eller på anden måde overanstrenge dig. 

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro fås begge med magnetiske håndledsstøtter i forskellige størrelser, farver og materialer, som nemt kan udskiftes og tilpasses dine personlige præferencer. 

Skriv dig allerede nu op til udlån, når produkterne inden længe lander i Danmark. 

Contour Design Redplus TravelKit

Pas på dine medarbejdere - både på kontoret, på farten og derhjemme

Mange moderne specialister døjer med smerter og ubehag efter mange stillesiddende timer foran computeren, og de sparsomt indrettede hjemmearbejdspladser øger bare problemet.  

Gammeldags tilbehør som mus og tastatur er nogle af de væsentligste årsager til smerter og nedslidning. Men der er flere typer ergonomisk tilbehør, der kan gøre din arbejdsdag nemmere - og dine kollegers holdbarhed længere. Det er både en god gerning og en god forretning.

- Lige nu kan du endda prøve Contour Designs ergonomiske tilbehør gratis i 14 dage, og mærke den forskel, det kan gøre for din egen effektivitet.

Bliv kontaktet og aftal prøveperiode

Tre IT-kolleger samlet til uformelt møde omkring et bord, hvor de står med hver sin laptop

Nogle af Contour Designs mest populære produkter

Unimouse – enhåndsmus

En ergonomisk enhåndsmus, der er skabt til at modvirke muserelaterede smerter i underarmen. Designet er justerbart og lader dig nemt tilpasse og justere musens hældning med tommelfingerstøtte. Musen fås som kablet eller trådløs version og til højre eller venstre hånd.

Contour Design Unimouse

SliderMousePro

En centreret mus, der gør det muligt at udføre skrivebordsarbejde i komfortabe, ergonomiske stillinger - uden at du skal strække, vride eller overanstrenge dig. Du styrer markøren med den intuitive Navigationsbar, som er integreret, så dine hænder kan hvile på hele musens bredde. Tilpas nemt musens design med de magnetiske håndledsstøtter, der fås i forskellige størrelser og materialer. 

Contour Design RollerMouse Pro3

RollerMousePro

Kombinér design og funktionalitet for ergonomisk effekt. Med en RollerMouse Pro har du kontrol over alt; både markørnavigation, programmerbare knapper og et stort scrollhjul er centreret lige foran dig. Det er nemt at tilpasse musen til dine personlige præferencer med de magnetiske håndledsstøtter, der kommer i forskellige størrelser og materialer. 

Contour Design Balance Keyboard + RollerMouse

Prøv produkterne gratis i 14 dage

Oplev Contour Designs ergonomiske fordele på egen krop og mærk, hvordan du får mere komfort og mindre ubehag og smerte. Du har mulighed for at prøve Contour Designs ergonomiske mus og tastaturer i 14 dage, før du beslutter dig for, om det er noget for dig og dine kolleger.

Bliv kontaktet og aftal prøveperiode

Contour Design er markedsleder
inden for ergonomiske computermus 

I mere end 25 år har Contour Design forsket, udviklet og designet ergonomiske computermus og kontortilbehør. Det giver en stor knowhow, som i dag gør Contour Design til markedsleder. Gennem årene har Contour Design flyttet opfattelsen af ergonomiske mus og fået verden til at forstå, hvor vigtigt et redskab det er for at forebygge skader som følge af arbejde foran computeren. 

Forebyg sygefravær på arbejdspladsen

Set med en arbejdsgivers øjne kan ergonomisk kontorudstyr også være en god investering for virksomheden. Sygefravær koster dyrt på bundlinjen. Meget sygefravær kan undgås, hvis du arbejder med forebyggende tiltag som for eksempel ergonomiske arbejdspladser. Der er ingen tvivl om, at ergonomi er et lønsomt område.

Mand i ternet jakke og mand i hvid skjorte i samtale ved mødebord

Udstyret til det hybride kontor

Der er ikke længere tale om enten eller, når det kommer til at arbejde på kontoret eller hjemmefra. Medarbejderne efterspørger hybride arbejdspladser, hvor der både er mulighed for at arbejde hjemme og på kontoret. 

Desværre forårsager remote work ofte belastningsskader, da mange af os ikke har en ordentlig hjemmearbejdsplads. Derfor anbefaler vi dig at kigge på de fysiske rammer på hjemmekontorerne, hvor du kan overveje ergonomisk udstyr fra Contour Design. 

Computerudstyr til det mobile kontor

Er dine medarbejdere ofte på farten og arbejder skiftende steder fra, kan det være en fordel at kigge på ergonomisk udstyr, der er skabt til at tage med på farten. Her har Contour Design blandt andet udviklet et ergonomisk travel kit, der er lige til at tage under armen.

Contour Design Redplus TravelKit

Computertilbehør, der øger komforten

Minimer spændinger i nakke, ryg, arme og håndled med ergonomisk computertilbehør fra Contour Design, der automatisk giver dig bedre og mere ergonomiske arbejdsstillinger.

Contour Laptop Riser

Hæv din computer og hvil din nakke
Laptop Riser er et bærbar computerstativ og en god tilføjelse til din ergonomiske arbejdsstation – hvad enten du er hjemme eller på kontoret.

Contour Design Laptop Riser

Wristrest Roller/slidermouse Pro Regular

”Regular” håndledsstøtten er skabt til mellemstore til store hænder (17-19+ cm i længden). Det minimalistiske, skandinaviske design og den klassiske lysegrå farve passer perfekt i hjemmet og på kontoret. ”Regular” håndledsstøtten passer til alle SliderMouse Pro og RollerMouse Pro modeller.

Contour Wristrest Roller/slidermouse Pro Regular LIght Grey

Wristrest Rollermouse Pro Extended Light Grey

”Extended” håndledsstøtten er skabt til et full-size tastatur. Det minimalistiske, skandinaviske design og den klassiske lysegrå farve passer perfekt i hjemmet og på kontoret. ”Extended” håndledsstøtten passer til RollerMouse Pro.

Contour Wristrest Rollermouse Pro Extended Light Grey

Se her, hvordan du optimerer arbejdsrutiner 
med Contour Designs ergonomiske produkter

 

Skal vi snakke om, hvordan du kan skabe bedre fysiske arbejdspladser?

Vores eksperter er klar til at fortælle mere om, hvordan du og dine kolleger kan reducere belastningsskader og arbejde mere effektivt med ergonomisk kontorudstyr.

 
keyboard_arrow_up