Med Dell Technologies er din virksomhed klar til fremtiden

Dell er én af de helt store inden for computere. De leverer gang på gang innovative produkter, som sikrer din virksomhed digital og teknologisk succes – både nu og i fremtiden. Som Dell Technologies Gold Partner kan vi rådgive dig til at finde frem til lige netop de produkter og løsninger, der matcher din forretning.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige Dell-løsning

Som Dell Technologies Gold Partner er vi stolte af, at samarbejde med en så stærk og dygtig virksomhed som Dell, der konstant følger med den teknologiske udvikling. 

Vi er Trusted Advisor, og vi har i dagligdagen stor glæde af at sparre med Dells danske organisation. Dette sikrer, at kunderne altid får den rigtige løsning. Om det er hardware, cyberbeskyttelse, cloud-løsninger eller en af Dells mange andre løsninger.

Dell Technologies Gold Partner logo

Nogle af Dells mest populære produkter 

Dell Latitude 5000-serien

Arbejd med ro i sindet, uanset hvor du befinder dig, på verdens sikreste og mest intelligente pc’er.

Arbejd hvor som helst på Dells mest skalerbare og bæredygtige Latitude bærbar. Designet med alsidighed for øje og med intelligent performance, en enestående skærmoplevelse, indbyggede sikkerhedsfunktioner og fremragende batterilevetid, er den opdaterede Latitude 5000-serie fra Dell det ideelle valg til erhverv der kræver høj sikkerhed og skalerbare løsninger til skrivebordsarbejdet, og som samtidig kræver mulighed for effektivt fjernarbejde.

Med Dell Latitude 5000-serien kan du støtte hybridarbejdsstyrken og samtidig opretholde din miljømæssige integritet, da serien har verdens mest innovative brug af bæredygtige materialer i bærbare pc'er til erhvervsbrug.

Dell Latitude bærbar computer

Se hele Dell Latitude-serien

Latitude 3330 eller 2-i-1

13" letvægts bærbar PC eller 2-i-1 til basal ydeevne i virksomheden. Med mekanisk privatlivsafskærmning, FHD IR-kamera (tilvalg) på 2-i-1 samt 11. generations Intel® Core-processorerTM

Se brochure om Latitude-serien

Dell Latitude 3330 eller 2-i-1

Latitude 5330 eller 2-i-1

13,3" bærbar eller 2-i-1-pc designet til skalerbar og sikker ydeevne i virksomheder. Med FHD IT-kamera ComfortView Plus FHD-skærm og 12. generations Intel® Core-processorerTM

Se brochure om Latitude-serien

Dell Latitude 5330 eller 2-i-1

Latitude 7330 eller 2-i-1

13,3" førsteklasses kommerciel bærbar pc eller 2-i-1-pc, der er designet med en fantastisk skærmoplevelse og intelligent ydeevne.


Se brochure om Latitude-serien

Dell Latitude 7330 eller 2-i-1

Latitude 9330 2-i-1

13" førsteklasses bærbar 2-i-1-pc designet med muligheder for tilslutning og samarbejde. Med pegefelt til samarbejde, QHD+-skærm, FHD IR-kamera og 12. generations  Intel® Core-processorerTM

Se brochure om Latitude-serien

Dell Latitude 9330 2-i-1

Dell er mere end bare hardware. Dell er også cyberbeskyttelse, cloud-tjenester, edge computing og meget mere.

Beskyt din virksomheds data med Cyber Recovery

Hvis du gerne vil beskytte din virksomhed, begynder det med at beskytte dine data. Dell PowerProtect Cyber Recovery er et databeskyttelsesprodukt, som beskytter dine mest værdifulde data mod cybertrusler såsom ransomware og avancerede trusler. Med andre ord er det en moderne databeskyttelse, hvor og når du har mest brug for det. Med Dells cyberbeskyttelse kan du gøre din virksomhed datarobust.

Tre hardware-eksperter siddende ved et mødebord

Bring alle dine clouds ind i én Multi Cloud

Det er vigtigt, at alle medarbejdere nemt kan finde alt det, de skal bruge, for at arbejdet kører effektivt og optimalt. Størstedelen af alle virksomheder arbejder i dag med to eller flere clouds. Med Dells multi cloud-løsning kan du fokusere på at drive virksomhed og ikke på at administrere jeres infrastruktur.  

APEX Cloud Services er resultatet af et teknisk samarbejde mellem Dell Technologies og VMware. Cloud-servicen sørger for, at virksomheders multi cloud går fra kaos til kontrol. Cloud-løsningen er nemlig bygget til at klare alle udfordringerne ved multi cloud. Porteføljen omfatter løsninger som beregning, datastorage og databeskyttelse. 

En hardware-ekspert fra IT Relation skriver på en whiteboard-tavle, mens en kollega ser på

Effektiviser jeres arbejde med data med edge computing

Det er svært at tale om digital transformation uden at nævne edge computing. Med Dells edge computing-løsninger kan du arbejde hurtigere med data i realtid. Det betyder, at din virksomhed kan levere den bedst mulige service for dine kunder – hvad enten der er tale om transport, sundhedssektor, detailhandel, produktion eller anden branche. 

Edge computing indsamler, analyserer og omdanner dataene på stedet. Løsningen optimerer eksisterende processer, og sparer dig for både tid og ressourcer.

Edge cloud computing er især en fordel for virksomheder med behov for at:

  • indsamle store mængder data.
  • reducere omkostninger til flytning af data.
  • reducere tiden fra dataanalyse til indsigt til actions.
  • opbevare data lokalt grundet krav om beskyttelse af personfølsomme data.
     

Skal IT Relation og Dell levere din digitale fremtid?

Overvejer du at vælge produkter eller løsninger fra Dell? Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig. Lad os starte med en uforpligtende snak.

 
keyboard_arrow_up