Som Hewlett Packard Enterprise Business Partner skaber vi edge-to-cloud platforme

Vi tilbyder i samarbejde med HPE en bred vifte af produkter og services, herunder servere, storage-løsninger, netværk og sikkerhedsprodukter samt software og services til cloud computing og kunstig intelligens.

Hør mere om HPE

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige HPE-løsning

HPE´s løsninger er designet med fokus på at øge effektiviteten, sikkerheden og fleksibiliteten for kunderne samtidig med at de opfylder de krav og udfordringer som mange virkersomheder står overfor i dag.

Hør mere om, hvad HPE og IT Relation kan gøre for dig

Dell Technologies Gold Partner logo

HPE Alletra

HPE Alletra er en cloudbaseret datainfrastruktur-platform, der udgør et paradigmeskifte for storage. 

HPE Alletra lader dig arbejde kompromisløst direkte i clouden, ligesom den eliminerer kompleksiteten ved traditionel storage. Den sætter din storage på autopilot med AIOps til infrastruktur og transformerer supportoplevelsen og sikrer, at dine applikationer altid kører optimalt.

Den giver dig også mulighed for ikke længere at skulle administrere infrastruktur og i stedet begynde at bruge den som en service efter behov.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

HPE Alletra er designet til at levere den optimale cloud-oplevelse

Uanset hvor din data lever er HPE Alletra bygget med følgende kerneinnovationer:

AI-drevet

Gennem cloud-baseret machine learning giver HPE Alletra en forudsigelig model for support og management, der forudsiger og forhindrer problemer – fra storage til virtuelle maskiner. Derudover forbedrer AI-drevne anbefalinger ydeevnen, øger tilgængeligheden og optimerer ressourceudnyttelsen og planlægningen.

Udviklet til skyen

HPE Alletra er konstrueret til at være tæt forbundet med HPE GreenLake platform. Dette muliggør en fælles cloud-driftsoplevelse på tværs af workload-optimerede systemer lokalt og i skyen.

As-a-service

Med HPE GreenLake kan du forbruge HPE Alletra som en pay-per-use service, og få frihed til selv at justere op og ned, eller du kan købe det som en as-a-service løsning og få det administreret for dig.

Tre hardware-eksperter siddende ved et mødebord

Løsninger og produkter

HPE Alletra udbydes i tre forskellige produktlinjer, der leverer agilitet og enkelhed til enhver applikation fra edge to cloud:

  • HPE Alletra 9000 er ideel til missionkritiske workloads med ekstrem latensfølsomhed og tilgængelighedskrav.
  • HPE Alletra 6000 er ideel til dine forretningskritiske workloads med strenge SLA'er for tilgængelighed og ydeevne.
  • HPE Alletra 5000 er bygget ud fra DNA'et fra HPE Nimble Storage Adaptive Flash Array og leverer enkel, pålidelig og omkostningseffektiv cloud-native datainfrastruktur, der er tilpasset til både blandede primære og sekundære workloads.

En hardware-ekspert fra IT Relation skriver på en whiteboard-tavle, mens en kollega ser på

Skal IT Relation og HPE levere din digitale fremtid?

Overvejer du at vælge produkter eller løsninger fra HPE? Så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig. Lad os starte med en uforpligtende snak.

 
keyboard_arrow_up