Gør hybridarbejde lettere med Jabra

Arbejd på kontoret, hjemmefra, på caféen eller et helt fjerde sted. Hybridarbejde er en del af hverdagen. Det understøtter Jabra med professionelle headset og lydenheder, der gør det lettere at arbejde hvor som helst.

Jabra har lyttet til den hybride medarbejder

Måden vi arbejder på, udvikler sig hele tiden. Særligt inden for de seneste år er det gået stærkt. I dag arbejder flere medarbejdere end nogensinde før forskellige steder fra i løbet af en arbejdsuge. Ifølge en undersøgelse, som Jabra står bag, siger 63 % af medarbejderne globalt set, at de deler deres arbejdstid mellem flere lokationer: derhjemme, på kontoret og alt derimellem.

For at få mest muligt ud af det hybride arbejdsliv, har vi brug for nye værktøjer. 85 % af de adspurgte medarbejdere i undersøgelsen mener nemlig, at teknologi er afgørende for at kunne arbejde hvor som helst*. Og det har Jabra i den grad lyttet til i produktudviklingen. Her sætter de hele tiden nye standarder for innovative headset og lydenheder, der er skabt med øje for at gøre online samarbejde og møder på farten til bedre digitale oplevelser.

*Jabra Hybrid Ways of Working 2022 Global Report.

Hybride møder i bedste kvalitet

Du kender sikkert bedst Jabra for deres populære headsets, men vidste du, at de også producerer komplette møderumsløsninger? 

Det kan være en udfordring at forene de fysisk tilstedeværende og onlinedeltagere på et fælles møde, så alle kan deltage på lige fod, men med Jabras PanaCast 50 minimeres udfordringerne, og det hybride arbejdsmiljø kan udnyttes optimalt. 

Med i alt tre 13-megapixel kameraer og den patenterede video stitching-teknologi sikrer PanaCast 50 væg til væg-dækning af lokalet i en knivskarp kvalitet og høj opløsning.

Du kan nu helt gratis og uforpligtende låne en PanaCast 50 og prøve produktet i praksis. Jabra-specialister vil demonstrere fordelene og hjælpe dig godt i gang.

Hør mere om Jabra møderumsløsninger og book prøvepriode 

Fem personer sidder omkring et mødebord og er vendt mod en computerskærm der hænger på væggen

Jabra PanaCast 50

Designet til at være den første intelligente videobar til det nye normal

  • Imponerende lyd fra verdens førende inden for professionel lyd
  • Unikt 180° synsfelt sørger for, at alle er inden for billedrammen
  • Plug-and-play giver hurtig opsætning og maksimal brugervenlighed
  • Optimeret til alle førende UC-platforme som fx Teams og Zoom

Jabra Evolve2 30

Jabra Speak2

Den nye generation af professionelle højttalertelefoner, udviklet til hybridarbejde

  • Superbredbåndslyd fanger mere tale end nogensinde før
  • Opgraderet mikrofonteknologi filtrerer effektivt tale fra støj
  • Avanceret Full Duplex lydsystem
  • Udviklet med den nyeste Voice Level Normalization-teknologi. 

Jabra Speak2

En ny standard for hybridarbejde – Jabra Evolve2

Jabra har designet en ny headsetserie til at imødekomme nogle af de udfordringer, som den hybride arbejdsplads fører med sig, som baggrundsstøj fra møder på farten og sniksnak fra det åbne kontorlandskab.

Serien består af forskellige typer af headset, der er skabt med øje for at øge produktiviteten og koncentrationen – uanset hvor du arbejder.

Hør mere om Jabra headset

To personer støder knytnæverne sammen

Jabra Evolve2 30

Designet til maksimal produktivitet. Let, bærbart, pålideligt og komfortabelt

Microsoft Surface Laptop 4

Jabra Evolve2 40

Exeptionel lyd, fremragende støjdæmpning og overlegen komfort

Microsoft Surface Laptop 4

Jabra Evolve2 65

Arbejd alle steder med overlegen trådløs lyd

Microsoft Surface Laptop 4

Jabra Evolve2 75

Lydteknologi i verdensklasse giver opkald i brancheførende kvalitet

Microsoft Surface Laptop 4

Jabra Evolve2 85

Det bedste headset til koncentration og samarbejde™

Microsoft Surface Laptop 4

“Hybridarbejde har lavet om på, hvor og hvordan vi arbejder. Kravene til at kunne besvare opkald og koble sig på videomøder fra forskellige steder, uden at samtalekvaliteten påvirkes, er udgangspunktet for det nye headset Evolve2 75. Med bl.a. aktiv støjreduktion samt forbedret batterilevetid og komfort sætter vi en helt ny standard for hybridarbejde.”

Holger Reisinger, Senior Vice President for Enterprise Solutions hos Jabra

Tre IT-kolleger siddende med laptops ved mødebord

Få det rigtige værktøj til Teams-møder

Platforme som Microsoft Teams og Zoom er de seneste år blevet populære til samarbejde og mødeaktivitet på tværs af lokationer. Det skyldes ikke mindst platformenes høje standarder inden for lyd- og brugeroplevelser. Standarder, som Jabras enheder er certificeret til at leve op til af blandt andet Microsoft Teams. Faktisk er Jabra anerkendt af Microsoft for at levere de bedste oplevelser, hvad angår koncentration, samarbejde og fleksibilitet. Så måske skal du overveje at lytte til anbefalingen?

Minimer støj og afbrydelser med UC-certificeret headset

Støj og afbrydelser er nogle af de største hindringer for at være produktiv, hvis du spørger medarbejderne. Derfor siger det næsten sig selv, at det betaler sig at udstyre dine medarbejdere med et professionelt headset.

Når du vælger et Jabra headset, er du sikker på, at du får et UC-certificeret headset, hvor blandt andet mikrofon med støjreduktion og integreret opkaldskontrol er testet for at sikre, at det fungerer optimalt til arbejde i støjende miljøer.

Hør mere om Jabra headset

Tre mænd sidder ved et mødebord og lytter til en præsentation

Tænk også på medarbejdernes ve og vel

Medarbejdernes sundhed er en tanke værd i et hybridt arbejdsliv. Det handler ikke alene om, hvordan du sikrer kollegaskab og tilhørsforhold. Men også om, hvordan du skaber sunde arbejdsmiljøer. Her kan du med fordel tænke Jabras produkter ind, som giver dig:

  • Brancheførende beskyttelse af hørelsen, der sikrer det højest mulige niveau af høresikkerhed og velvære for brugere af headset.
  • Innovativ lyd- og videoteknologi, der giver en mere naturlig oplevelse og reducerer virtuel fatigue.

Kvinde og mand går hinanden i møde, mens de high-fiver

Derfor er Jabra det professionelle valg

Der er masser af gode grunde til, at Jabra er et af verdens førende brands inden for lyd-, video- og samarbejdsløsninger til professionelle. Her får du fire af de vigtigste.

Trådløst og lang batterilevetid

Bærbare løsninger, der trådløst dækker afstande op til 30 meter. Og med en brancheførende batterilevetid, der giver dine kunder frihed til at ændre deres tidsplan, hvor som helst og når som helst.

Certificeret til UC-platforme

Uanset hvilke Jabra-enheder du vælger, kan du være sikre på, at du kan bruge dem sammen med din yndlingsplatform. Jabra-enhederne er kompatible med alle UC-certificerede platforme som f.eks. Microsoft Teams og Zoom.

Arbejd hvor som helst

Den professionelle produktpalette er udviklet til, at dine medarbejdere nemt kan arbejde hvor som helst. Med trådløs teknologi, nem tilslutning og komfortable, bærbare designs er det nemt at arbejde hjemme, på kontoret og alt derimellem.

Afprøvet og testet i branchen

Det er nemt at påstå, at Jabra er det professionelle valg til hybridarbejde. Men enhederne er afprøvet og testet af brancheledere, der står inde for, at de er blandt de bedste på markedet. Så dine kolleger kan være sikre på en professionel oplevelse hver gang.

Jabra og IT Relation

IT Relation er Jabra erhvervspartner, og vi er trænet i at kunne rådgive kompetent om den rette headsetløsning til din virksomhed. Jabras produktpalette dækker over state of the art-headset, der er udviklet med brancheførende lydteknologi. Vi står gerne på mål for Jabras headset-løsninger og hjælper med at finde den rette løsning til din virksomheds behov.

To kvinder og en mand står ved et bord med hver sin laptop

Lad os tage en uforpligtende snak

Tag os med på råd, hvis du overvejer at prøve Jabras professionelle headset. Vi er klar til at hjælpe dig på bedste vis.

 
keyboard_arrow_up