Smartere teknologi til alle gennem produkter og løsninger fra Lenovo

Hos IT Relation er vi eksperter i Lenovos brede og alsidige produktportefølje. Som Platinum Partner kan vi rådgive dig til at finde frem til netop de løsninger, der bedst matcher dit forretningsbehov.

Lenovo og IT Relation

IT Relation er Lenovo Platinum Partner og sammen har vi løst mange virksomheders problemer og forløst nye muligheder. 

Som Platinum Partner kan vi sammensætte løsninger med en bred vifte af Lenovos produkter. Fra ThinkPad laptops og ThinkSmart møderumsprodukter, til server, storage og andre enterprise-løsninger.

Lenovo Platinum Partner logo

Nogle af Lenovos mest populære produkter 

ThinkPad

Tyndere. Lettere. Og meget stærkere.

Lenovos ThinkPad-laptops har i en årrække været et velkendt arbejdsredskab i rigtig mange virksomheder. Og det er ikke uden grund. ThinkPads er et fantastisk og effektivt værktøj, og hvert år forbedres produktet inden for sikkerhed, miljø og kvalitet – alle tre aspekter, som vi i IT Relation vægter højt.

Vidste du, at Lenovo har deres egen produktion i Europa? Dette er bare et af deres mange gode tiltag, som Lenovo har iværksat de seneste år.

1/3 ansatte mener ikke, at de har de rigtige værktøjer til at løse deres daglige arbejdsopgaver. Med den store ThinkPad familie, som indeholder mange forskellige modeller, kan man vælge det vi kalder for ”Mix n' Match”, som sikrer, at maskinen matcher netop det behov, som din medarbejder har. 

 

Lenovo ThinkPad laptop

Dockingstationer

Flot. Funktionelt. Fornuftigt

I en verden med remote work er dockingstationen et yderst nyttigt redskab for mange mennesker. Lenovo har i mange år ligget forrest i feltet med højtydende dockingstationer, der har gjort det muligt – hurtigt og nemt – at koble sin laptop til arbejdspladsens og/eller hjemmekontorets netværk, tastatur, skærm, printer og så videre. 

Det gælder blandt andet ThinkPad USB C-docken, der kan klare 3 skærme i fuld HD eller 2 skærme i 4K-opløsning, eller ThinkPad Hybrid-docken, der kan klare 2 skærme i 4K-opløsning.

Den mest avancerede dockingstation er Lenovo ThinkPad Thunderbolt 4 Dock, som kan klare hele 4 skærme i 4K-opløsning. Vælger du en Smart-model, kan du opdatere og overvåge dockingstationen (eller dockingstationerne, hvis du har flere) uden at der er koblet en computer til.

Hvis du går efter den mest æstetiske løsning, kan du vælge en Lenovo-skærm med indbygget dockingstation. Vi har et bredt udvalg – bare sig til.

Lenovo ThinkPad dockingstation

Lenovo er også digitale løsninger med fokus på optimal funktionalitet og sikkerhed

ThinkSmart

Tag kontrollen over de virtuelle møder tilbage

En gruppe specialister behøver ikke længere mødes fysisk for at arbejde sammen. Det har virtuelle møder sørget for. Men det stiller til gengæld nye krav til de digitale løsninger og forbindelser, der gør de virtuelle møder effektive. 

Hver dag spilder travle medarbejdere mange timer i mødelokaler, der ikke virker efter hensigten, mens de venter på opkald til deres teams, der aldrig bliver forbundet. ThinkSmart fra Lenovo giver dig kontrollen over de virtuelle møder tilbage! ThinkSmart er en suite af smarte enheder til dine mødelokaler, som optimerer de virtuelle møder, strømliner mødeoplevelsen og giver brugerne en meget bedre og intuitiv mødeoplevelse.

 

Mødelokale, hvor ThinkSmart fra Lenovo bidrager til at optimere de virtuelle møder

ThinkShield

Beskyt din virksomheds data og brugere

Hvert andet sekund bliver en online identitet stjålet. Og det rammer ikke bare enkelte personer, det rammer også virksomheder. Så hvordan bygger man en sikker og beskyttet online identitet? Man begynder med verdens sikreste computere og hardware. 

ThinkShield fra Lenovo er den mest omfattende end-to-end sikkerhedsløsning til virksomheder. ThinkShield kan beskytte alle enheder, data, services og brugere i din virksomhed og er skalerbar nok til at passe til jeres særlige behov. ThinkShield beskytter forretningen hele vejen fra mobile enheder til Cloud.

Rismark set fra oven

Eksperter i Lenovo Workstations fra IT Relation står ved en whiteboardtavle

Vi er eksperter i workstations

Det har vi Lenovos ord på igen i år. For andet år i træk har vores eksperter bestået omfattende træning indenfor de nyeste trends og teknologier, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning og hjælp til at vælge den rette workstation-løsning. 

Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at vælge forkert. Om det er computeren, der ikke køler godt nok til at nå den rette performance, så du kan blive nødsaget til at købe nyt. Eller om du betaler for meget for et grafikkort, som du slet ikke får brugt til fulde. 

Der findes mange scenarier, og vi har været igennem de fleste. Derudover har vi også alle Lenovos workstations klar til udlån, så du kan afprøve mulighederne, inden du beslutter dig.

Et bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Lenovo er forpligtet til løbende at forbedre sine produkter og indpakning, herunder brug af bæredygtig emballage, for at reducere CO2-fodaftrykket på produkterne.

Med Lenovos CO2 Service kan du også bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved køb af dit næste Lenovo produkt. CO2 Service medfølger på størstedelen af Lenovos produkter, hvad end det drejer sig om en ny skærm, server eller computer.

Idag illustrerer mange virksomheder dette bæredygtige bidrag i deres CSR-rapporter - vi viser jer gerne, hvordan I kan gøre det samme.

Marker i grønne og hvide nuancer set fra oven

Med CO2 Service har Lenovo beregnet den CO2-udledning, der er forbundet med enheden i løbet af en levetid på 5 år.

Helt praktisk køber Lenovo CO2-kvoter, som kompenserer for det CO2-forbrug, det har kostet at producere, transportere og bruge produktet. Det registreres på serienummerniveau, så hvert serienummer er knyttet til det miljøprojekt det støtter ved købet.

Spørg os i IT Relation næste gang du skal købe udstyr fra Lenovo. Måske får du mulighed for selv at vælge, hvilket projekt du vil støtte med dit køb.

Bæredygtighedssymbol placeret ovenpå en væg af grønne blade

Skalering følger med som standard

Når du bygger og udvikler din forretning, skal IT-infrastrukturen og datacenteret følge med. Det gør den med Lenovos pålidelige server-serier og datacenter-produkter, der er bygget til at vokse sammen med din forretning.

For nyligt opnåede Lenovos ThinkSystem-servere for ottende år i træk den højeste pålidelighed og oppetid blandt alle intel x86-baserede platforme i ITICs Global Server Hardware-undersøgelse. ThinkSystem giver dig Lenovos enestående stabilitet, uanset om du behøver enkelte tower-servere til at hoste bestemte applikationer eller blade-servere til at løfte stigende krav og belastning af infrastrukturen.

Spørg os om den bedste Lenovo-løsning

Vores infrastruktur-team er eksperter i Lenovos datacenter-services, så ræk endelig ud til en af os for at få et godt råd om den bedste løsning til netop jeres behov. 

Husk at det også er muligt at teste Lenovoprodukterne, så du kan få en fornemmelse af den forskel, den rigtige infrastruktur-løsning kan gøre for driften af din forretning. Sammen med Lenovo forbereder vi jeres forretning på at møde fremtidens krav, så I kan skalere it-platformen når forretningen kræver det.

Tre personer fra IT Relations infrastruktur-team, som er eksperter i Lenovos datacenter-services

Skal vi snakke om, hvad Lenovo og IT Relation kan gøre for dig?

Vores eksperter er klar til at tage en snak om, hvilke af Lenovos produkter, der kan løse dine udfordringer og forløse nye muligheder for din forretning. 

 
keyboard_arrow_up