Smartere teknologi til alle gennem produkter og løsninger fra Lenovo

Hos IT Relation er vi eksperter i Lenovos brede og alsidige produktportefølje. Som Platinum Partner kan vi rådgive dig til at finde frem til netop de løsninger, der bedst matcher dit forretningsbehov.

Lenovo og IT Relation

IT Relation er Lenovo Platinum Partner og sammen har vi løst mange virksomheders problemer og forløst nye muligheder. 

Som Platinum Partner kan vi sammensætte løsninger med en bred vifte af Lenovos produkter. Fra ThinkPad laptops og ThinkSmart møderumsprodukter, til server, storage og andre enterprise-løsninger.

 

Nogle af Lenovos mest populære produkter

ThinkSmart

Tag kontrollen over de virtuelle møder tilbage

En gruppe specialister behøver ikke længere mødes fysisk for at arbejde sammen. Det har virtuelle møder sørget for. Men det stiller til gengæld nye krav til de digitale løsninger og forbindelser, der gør de virtuelle møder effektive. 

Hver dag spilder travle medarbejdere mange timer i mødelokaler, der ikke virker efter hensigten, mens de venter på opkald til deres teams, der aldrig bliver forbundet. ThinkSmart fra Lenovo giver dig kontrollen over de virtuelle møder tilbage! ThinkSmart er en suite af smarte enheder til dine mødelokaler, som optimerer de virtuelle møder, strømliner mødeoplevelsen og giver brugerne en meget bedre og intuitiv mødeoplevelse.

 

ThinkShield

Pas på alle forretningens data

Hvert andet sekund bliver en online identitet stjålet. Og det rammer ikke bare enkelte personer, det rammer din virksomheds sikkerhed. Så hvordan bygger man en sikker og beskyttet virksomhed? Man begynder med verdens sikreste computere og hardware.

ThinkShield fra Lenovo er den mest omfattende end-to-end sikkerhedsløsning til virksomheder. Sikker nok til at rumme alle de enheder, data og services din forretning behøver. Skalerbar nok til at passe til jeres særlige behov. ThinkShield beskytter forretningen hele vejen fra laptop til mødelokalerne.

 

ThinkPad

Tyndere. Lettere. Og meget stærkere.

Lenovos ThinkPad-laptops er blevet den moderne arbejdsplads mest betroede værktøj. Og det er der en god grund til. For kravene til fleksibilitet, batterilevetid og ydelse flytter sig hele tiden. Uanset om du sidder ved hæve/sænkebordet eller køkkenbordet, skal du kunne løfte dine opgaver uden forhindringer.

1/3 af ansatte mener ikke, at de har de rigtige værktøjer til at løse deres opgaver. Det får de med ThinkPad-serien af bærbare computere, der kan give alle dine specialister den kombination af ydelse og mobilitet, som de behøver for at forblive effektive og skabe værdi for dine kunder. Fra X1-seriens banebrydende ultrabooks, til E Seriens omkostningseffektive arbejdshest har Lenovo løsninger til alle typer arbejdsopgaver. 

 

Et bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Lenovo er forpligtet til løbende at forbedre sine produkter og indpakning, herunder med brug af bæredygtig emballage, for at reducere CO2-fodaftrykket fra ny teknologi.

Med Lenovos CO2 Service kan du også bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved køb af dit næste Lenovo produkt. CO2 Service medfølger på størstedelen af Lenovos produkter, om det er til møderummet, serveren eller computeren.

Med CO2 Service har Lenovo beregnet den CO2-udledning, der er forbundet med udvalgte enheder i løbet af deres gennemsnitlige levetid på op til 5 år. Udligningen af den CO2-udledning kan du lade indgå i din hardwarekonfiguration.

Helt praktisk køber Lenovo CO2-kvoter, som kompenserer for det CO2-forbrug, det har kostet at producere, transportere og bruge produktet. Det gøres på serienummerniveau, så hver enheds serienummer er knyttet til det miljøprojekt, den støtter ved købet. 

Når du køber dit næste Lenovo produkt kan du med CO2 Service altså samtidig hjælpe med at forbedre den vedvarende energi eller reducere luftforureningen. Spørg os i IT Relation næste gang du skal købe udstyr fra Lenovo. Måske får mulighed for selv at vælge, hvilket projekt du vil støtte med dit køb.

Skal vi snakke om, hvad Lenovo og IT Relation kan gøre for dig?

Vores eksperter er klar til at tage en snak om, hvilke af Lenovos produkter, der kan løse dine udfordringer og forløse nye muligheder for din forretning. 

 
keyboard_arrow_up