Smartere teknologi til alle gennem produkter og løsninger fra Lenovo

Hos IT Relation er vi eksperter i Lenovos brede og alsidige produktportefølje. Som Platinum Partner kan vi rådgive dig til at finde frem til netop de løsninger, der bedst matcher dit forretningsbehov.

Lenovo og IT Relation

IT Relation er Lenovo Platinum Partner og sammen har vi løst mange virksomheders problemer og forløst nye muligheder. 

Som Platinum Partner kan vi sammensætte løsninger med en bred vifte af Lenovos produkter. Fra ThinkPad laptops og ThinkSmart møderumsprodukter, til server, storage og andre enterprise-løsninger.

Lenovo Platinum Partner logo

Lenovo nyhedspræsentation

Få den nyeste viden om Lenovos populære produkter

Torsdag den 20. april 2023 kl. 9.00-10.00 afholder IT Relation og Lenovo et webinar, hvor du får nyheder om opdaterede udgaver af Lenovos populære produkter, som annonceres til april og maj med forventet levering 2. halvår 2023.

På webinaret modtager du den nyeste viden om bl.a. Lenovos populære ThinkPads og ThinkBooks samt indblik i Lenovos trendanalyse inden for miljø, sikkerhed, teknologi og markedet generelt. 

Det hele præsenteres af Flemming Märtens, Senior Product Manager (Lenovo) og Lars Christiansen, Director of Product Sales (IT Relation).

Tilmeld dig her!

Dell Latitude bærbar computer

Nogle af Lenovos mest populære produkter 

Favorit - særtilbud på Lenovo T14

T14 – ikonisk og innovativ

Lenovos T-serie og ikke mindst klassikeren T14 står for mange som billedet på den optimale laptop. Nu har Lenovo gjort den lettere, mere lækker og tilføjet en masse features. Vægten er reduceret markant, og selv med det store batteri på 52Wh vejer den mindre end den hidtil letteste T14-model.

Vi er begejstrede for at have fået fingre i et parti af Lenovos populære flagship-model T14 - konfigureret til den professionelle og krævende bruger. Og vi kan tilbyde den til en helt særlig pris – til omgående levering. 

Du kan læse mere om maskinen her

Lenovo T14 laptop

ThinkPad

Tyndere. Lettere. Og meget stærkere.

Lenovos ThinkPad-laptops er blevet den moderne arbejdsplads mest betroede værktøj. Og det er der en god grund til. For kravene til fleksibilitet, batterilevetid og ydelse flytter sig hele tiden. Uanset om du sidder ved hæve/sænkebordet eller køkkenbordet, skal du kunne løfte dine opgaver uden forhindringer.

1/3 af ansatte mener ikke, at de har de rigtige værktøjer til at løse deres opgaver. Det får de med ThinkPad-serien af bærbare computere, der kan give alle dine specialister den kombination af ydelse og mobilitet, som de behøver for at forblive effektive og skabe værdi for dine kunder. Fra X1-seriens banebrydende ultrabooks, til E Seriens omkostningseffektive arbejdshest har Lenovo løsninger til alle typer arbejdsopgaver. 

 

Lenovo ThinkPad laptop

Dockingstationer

Flot. Funktionelt. Fornuftigt

I en verden med remote work er dockingstationen et yderst nyttigt redskab for mange mennesker. Lenovo har i mange år ligget forrest i feltet med højtydende dockingstationer, der har gjort det muligt – hurtigt og nemt – at koble sin laptop til arbejdspladsens og/eller hjemmekontorets netværk, tastatur, skærm, printer og så videre. 

Det gælder blandt andet ThinkPad USB C-docken, der kan klare 3 skærme i fuld HD eller 2 skærme i 4K-opløsning, eller ThinkPad Hybrid-docken, der kan klare 2 skærme i 4K-opløsning.

Den mest avancerede dockingstation er Lenovo ThinkPad Thunderbolt 4 Dock, som kan klare hele 4 skærme i 4K-opløsning. Vælger du en Smart-model, kan du opdatere og overvåge dockingstationen (eller dockingstationerne, hvis du har flere) uden at der er koblet en computer til.

Hvis du går efter den mest æstetiske løsning, kan du vælge en Lenovo-skærm med indbygget dockingstation. Vi har et bredt udvalg – bare sig til.

Lenovo ThinkPad dockingstation

Lenovo er også digitale løsninger med fokus på optimal funktionalitet og sikkerhed

ThinkSmart

Tag kontrollen over de virtuelle møder tilbage

En gruppe specialister behøver ikke længere mødes fysisk for at arbejde sammen. Det har virtuelle møder sørget for. Men det stiller til gengæld nye krav til de digitale løsninger og forbindelser, der gør de virtuelle møder effektive. 

Hver dag spilder travle medarbejdere mange timer i mødelokaler, der ikke virker efter hensigten, mens de venter på opkald til deres teams, der aldrig bliver forbundet. ThinkSmart fra Lenovo giver dig kontrollen over de virtuelle møder tilbage! ThinkSmart er en suite af smarte enheder til dine mødelokaler, som optimerer de virtuelle møder, strømliner mødeoplevelsen og giver brugerne en meget bedre og intuitiv mødeoplevelse.

 

Mødelokale, hvor ThinkSmart fra Lenovo bidrager til at optimere de virtuelle møder

ThinkShield

Beskyt din virksomheds data og brugere

Hvert andet sekund bliver en online identitet stjålet. Og det rammer ikke bare enkelte personer, det rammer også virksomheder. Så hvordan bygger man en sikker og beskyttet online identitet? Man begynder med verdens sikreste computere og hardware. 

ThinkShield fra Lenovo er den mest omfattende end-to-end sikkerhedsløsning til virksomheder. ThinkShield kan beskytte alle enheder, data, services og brugere i din virksomhed og er skalerbar nok til at passe til jeres særlige behov. ThinkShield beskytter forretningen hele vejen fra mobile enheder til Cloud.

Rismark set fra oven

Eksperter i Lenovo Workstations fra IT Relation står ved en whiteboardtavle

Vi er eksperter i workstations

Det har vi Lenovos ord på. Og det fortæller vores certifikat. Hvert år gennemgår vores eksperter omfattende træning indenfor de nyeste trends, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning og hjælp til at vælge den rette workstation-løsning.  

Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at vælge forkert. Om det er computeren, der ikke køler godt nok til at nå den rette performance, så du kan blive nødsaget til at købe nyt. Eller om du betaler for meget for et grafikkort, som du slet ikke får brugt til fulde. 

Der findes mange scenarier, og vi har været igennem de fleste. Derudover har vi også alle Lenovos workstations klar til udlån, så du kan afprøve mulighederne, inden du beslutter dig.

Et bidrag til en mere bæredygtig fremtid

Lenovo er forpligtet til løbende at forbedre sine produkter og indpakning, herunder med brug af bæredygtig emballage, for at reducere CO2-fodaftrykket fra ny teknologi.

Med Lenovos CO2 Service kan du også bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved køb af dit næste Lenovo produkt. CO2 Service medfølger på størstedelen af Lenovos produkter, om det er til møderummet, serveren eller computeren.

Marker i grønne og hvide nuancer set fra oven

Med CO2 Service har Lenovo beregnet den CO2-udledning, der er forbundet med udvalgte enheder i løbet af deres gennemsnitlige levetid på op til 5 år. Udligningen af den CO2-udledning kan du lade indgå i din hardwarekonfiguration.

Helt praktisk køber Lenovo CO2-kvoter, som kompenserer for det CO2-forbrug, det har kostet at producere, transportere og bruge produktet. Det gøres på serienummerniveau, så hver enheds serienummer er knyttet til det miljøprojekt, den støtter ved købet. 

Når du køber dit næste Lenovo produkt kan du med CO2 Service altså samtidig hjælpe med at forbedre den vedvarende energi eller reducere luftforureningen.

Spørg os i IT Relation næste gang du skal købe udstyr fra Lenovo. Måske får mulighed for selv at vælge, hvilket projekt du vil støtte med dit køb.

Bæredygtighedssymbol placeret ovenpå en væg af grønne blade

Skalering følger med som standard

Når du bygger og udvikler din forretning, skal IT-infrastrukturen og datacenteret følge med. Det gør den med Lenovos pålidelige server-serier og datacenter-produkter, der er bygget til at vokse sammen med din forretning.

For nyligt opnåede Lenovos ThinkSystem-servere for ottende år i træk den højeste pålidelighed og oppetid blandt alle intel x86-baserede platforme i ITICs Global Server Hardware-undersøgelse. ThinkSystem giver dig Lenovos enestående stabilitet, uanset om du behøver enkelte tower-servere til at hoste bestemte applikationer eller blade-servere til at løfte stigende krav og belastning af infrastrukturen.

Spørg os om den bedste Lenovo-løsning

Vores infrastruktur-team er eksperter i Lenovos datacenter-services, så ræk endelig ud til en af os for at få et godt råd om den bedste løsning til netop jeres behov. 

Husk at det også er muligt at teste Lenovoprodukterne, så du kan få en fornemmelse af den forskel, den rigtige infrastruktur-løsning kan gøre for driften af din forretning. Sammen med Lenovo forbereder vi jeres forretning på at møde fremtidens krav, så I kan skalere it-platformen når forretningen kræver det.

Tre personer fra IT Relations infrastruktur-team, som er eksperter i Lenovos datacenter-services

Skal vi snakke om, hvad Lenovo og IT Relation kan gøre for dig?

Vores eksperter er klar til at tage en snak om, hvilke af Lenovos produkter, der kan løse dine udfordringer og forløse nye muligheder for din forretning. 

 
keyboard_arrow_up