Logitech hjælper i hverdagen

Arbejdsformen har ændret sig, og det er altid muligt at gøre arbejdet endnu smartere og med bedre muligheder for teamsamarbejde. Giv teamet de nødvendige værktøjer til mere produktivt og effektivt samarbejde og gør samtidig arbejdsdagen lettere og sjovere for alle.

Logitech og IT Relation

Som Logitech Business Partner kan vi rådgive dig til at finde frem til lige netop de produkter og løsninger, der bedst dækker dine behov.

Logitech for Business logo

Møderumsløsninger til alle slags rum

Logitechs intuitive møderumsløsninger hjælper med at skabe bedre rammer for samarbejde, mangfoldighed og arbejdskultur på hjemmearbejdspladsen, kontoret eller i en kombination af begge.

Uanset, om det er hjemmekontoret eller bestyrelseslokalet, og om du bruger Teams eller Zoom, kan du med Logitech altid vælge den rigtige løsning til videosamarbejde.

 

Visualisering af møderum med konferencebord og væghængte computerskærme

Rally Bar

  • Førsteklasses alt-i-en videobar til hybride møder.
  • Fås i forskellige varianter tilpasset møderummets størrelse.
  • Udvid din løsning med Tap Scheduler, Scribe og et komplet udvalg af monterings- og kabelføringsmuligheder for at få en endnu bedre og fuldkommen oplevelse.

 

Find Logitech Rally Bar i vores webshop

Logitech Rally Bar - videobar til hybride møder

Kompromisløs hjemmearbejdsplads

Du skal ikke gå på kompromis, når du skal arbejde hjemmefra. Logi Dock er en alt-i-en dockingstation, som gør det nemmere at opsætte din hjemmearbejdsplads, reducerer rod på skrivebordet og hjælper fjernarbejdere med at føle sig mere produktive.

Logi Dock er certificeret til førende videokonferenceplatforme og nem at installere, og med Logi Dock tilsluttes alt i en ryddelig enhed, der erstatter behovet for ekstra tilbehør og fjerner et net af kabler og ledninger.

Skrivebord med computerskærm, tastatur og Logitech Rally Bar set fra oven

Logi Dock

  • Alt-i-en dockingstation med knapper til mødestyring og højttalertelefon.
  • Indbygget højttaler og mikrofon.
  • Giver strøm til op til fem USB-enheder og to skærme.

 

Find Logi Dock i vores webshop

Logi Dock alt-i-én dockingstation

Arbejd mere effektivt

Logitech har udover møderumsløsninger og dockingstationer også stort fokus på mus og tastaturer, og de har med MX Master-serien skabt produkter specifikt målrettet professionelle specialister.

MX-serien er perfekt til specialiserede workflows behov såsom kodning og kreativt arbejde. MX-seriens produkter er bygget til at holde længe. Fremstillet med solide kvalitetsmaterialer og designet til at inspirere til selvtillid og skærpe fokus på arbejdet.

Computerskærm med billede af computermus på skærmen

MX Master 3S

  • Højtydende trådløs mus.

MX Master 3S højtydende trådløs mus fra Logitech

MX Keys

  • Designet til kreative og konstrueret til kodere.

 

Find Logitech i vores webshop

MX Keys tastatur fra Logitech

Forpligtet til bæredygtighed

Logitech tager sit sociale ansvar på sig og forpligter sig bl.a. til FN’s Global Compact om menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption samt Responsible Business Alliance’s adfærdskodeks. 

Logitech lover at være klimapositive i 2030, og de vil altså fjerne mere kulstof fra atmosfæren end de tilfører. De vil gå ud over en reduktion på 50% i det totale CO2-aftryk for at levere et 100% skift til vedvarende elektricitet og adressere balancen i deres klimaaftryk med certificerede offsets af høj kvalitet og CO2-fjernelse. 

Hos IT Relation og resten af itm8 deler vi ambitionen om en grønnere fremtid. Læs mere om vores initiativer her.

Gennemsigtigt kryds på grøn skovbaggrund

Skal vi snakke om, hvad Logitech og IT Relation kan gøre for dig?

Vores eksperter er klar til at tage en snak om, hvilke af Logitechs produkter, der kan hjælpe jer til et mere produktivt og effektivt samarbejde i hverdagen.

 
keyboard_arrow_up