Få maksimal værdi af Microsoft 365 med Microsoft Surface

Surface er Microsofts serie af laptops og tablets til den kvalitetsbevidste bruger, der ikke vil gå på kompromis med brugervenlighed og effektivitet. Enhederne er særligt relevante for dig, der arbejder med Microsoft 365. Surface Laptop 5 og nyt tilbehør giver dig helt nye muligheder for den ultimative mødeoplevelse – også når du arbejder hjemmefra.

Den moderne arbejdsplads er skabt til Microsoft Surface

Det seneste år har stillet nye og markant anderledes krav til måden, virksomheder organiserer sig på. Og til måden, medarbejdere i mange brancher arbejder på. Arbejdsdagen er for mange langt mere fragmenteret end tidligere, og fleksibilitet er ikke noget, man vælger. At være fleksibel er bare noget, man er – ellers kan tingene ikke hænge sammen. 

Det stiller nye krav til måden, vi arbejder på, og Microsoft Surface tager højde for disse krav. I samspil med Microsoft 365 gør Surface-laptops og -tablets det let at være produktiv alene på farten og i samspil med kollegaer – uden at gå på kompromis med IT-sikkerheden.

Surface – fordi din hardware skal forløse softwarens muligheder

Her er en åbenlys sandhed: Din hardware og software skal tale sammen. Desværre sker det ikke altid. 

Det er eksempelvis virkelig ærgerligt at gå glip af fordelene ved touch-funktionen i Microsoft 365, blot fordi du arbejder på en enhed uden touch-skærm.

Med Surface laptops eller tablets får du maksimal værdi af din Microsoft 365-licens. Software og hardware er udviklet med øje for hinanden, hvilket skaber synlig synergieffekt og værdi for dig og dine kollegaer. 

To knyttede hænder oven på hinanden

Nogle af Microsoft Surfaces mest populære produkter

Surface Laptop 5

Stil, hurtighed og ydeevne

Microsoft Surface Laptop 4

Surface Laptop Studio

Kraftfuld og fleksibel

Microsoft Surface Laptop Win10

Surface Pro 9

Den mest kraftfulde Pro

Microsoft Surface Pro 8

Surface Go 3

Ultralet og mobil til alle typer opgaver

Microsoft Surface Go 3 matsort

Kampagnetilbud

Lige nu kører vi en række unikke kampagnetilbud, hvor du kan spare op til 15% på udvalgte Microsoft Surface-modeller.

Tilbuddene gælder fra den 14. august til henholdsvis den 8., 15. og 22. september 2023.

Se tilbud på Surface GO 3

Se tilbud på Surface Laptop 5

Se tilbud på Surface Pro 9

 

Gå til webshoppen

 

To knyttede hænder oven på hinanden

Få enderne til at mødes

Kombiner Microsoft 365 med Microsoft Surface-produkter

Mand siddende ved mødebord peger mod højre med løftet arm

Surface Laptop 5 – optimering af den ultimative mødeoplevelse

Med Surface Laptop 5 og en række nyt, spændende tilbehør tager Microsoft et kvantespring ind i den næste generation af IT-udstyr til kontoret – og ikke mindst hjemmekontoret.

Surface Laptop 5 er den ultimative kombination af ydeevne og design. Nogen vil hæfte sig ved den imponerende touch-evne, andre ved den høje videokvalitet, og andre igen vil dvæle ved app-kompatibiliteten, du kan regne med.

Men det er ikke kun værd at dvæle ved det nye HD-frontkamera, der blandt andet imponerer i lav belysning, de indbyggede mikrofoner i studiekvalitet, der sikrer, at du altid går klart igennem, de skræddersyede silicium-batterier, som forbedrer både ydeevne og levetid, eller de indbyggede Dolby(R) Atmos(tm) Omnisonic-højtalere, der giver dig en biograflignende oplevelse. Oplevelsen ved den nye Surface Laptop 5 bliver forstærket af det opdaterede udvalg af high-end lydtilbehør og et nyt eksternt kamera.

I den senere tid har Microsoft udviklet Surface Headphones 2 og Surface Earbuds, som begge er kendetegnet ved høj akustisk kvalitet, komfort og funktionalitet og naturligvis pakket ind i de ikoniske designprincipper, du kender fra Surface.

Senest har Microsoft udviklet Headphones 2+, som har alle de features, du kan forvente af udstyr til professionelt brug – og dertil er Headphones 2+ certificeret til Teams og sikrer dermed en endnu stærkere mødeoplevelse med on-ear Teams-kontrol og forbedret opkaldskvalitet.

På hylden med udstyr til Surface Laptop 5 finder du også Microsoft Modern USB & Wireless Headsets, Microsoft Moders USB-C Speaker og Microsoft Modern Webcam, som alt sammen kan være med til at hæve mødeoplevelsen op på det niveau, der gør al snakken om en hybrid arbejdsplads til en reel mulighed.

Derfor skal du vælge Surface

Det er let nok at sige, at det ene produkt er bedre end det andet. Noget andet er at vise det. Forrester, det ledende internationale analyseinstitut, har undersøgt effekten af at arbejde med Surface-enheder i samspil med Microsoft 365. Og lad os bare være ærlige: tallene er tankevækkende.

Tjent ind på 14 måneder

En Surface-enhed har en højere indkøbspris end mange konkurrerende produkter. Men takket være de mange fordele og effektiviseringer viser undersøgelsen dog, at investeringen hurtigt tjener sig ind.

Spar to timer om dagen

Brugere arbejder mere effektivt takket være synergien mellem hardware og software. Eksempelvis bliver effekten af cloud storage og samarbejdsværktøjer i Microsoft 365 maksimeret med Surface.

Tjent ind på 14 måneder

En Surface-enhed har en højere indkøbspris end mange konkurrerende produkter. Men takket være de mange fordele og effektiviseringer viser undersøgelsen dog, at investeringen hurtigt tjener sig ind.

ROI på 171 %

At investere i IT-udstyr handler ikke om at lave en stor udskrivning. Nej, det handler om at investere i sine egne muligheder for at imødekomme de stigende krav. Du kommer ikke langt med et gammelt hakkebræt i dag – derfor betaler det sig at købe de rigtige devices.

Man skal ikke vælge Surface for at spare penge … på den korte bane.

Hvad skal et device kunne i dag? Her er et godt bud

I dag har du og dine kollegaer høje krav til IT-udstyr. Med god grund. For I bruger mere tid sammen med jeres laptop eller tablet end med jeres familie og venner. Av. 

Surface kommer med features, der matcher nutidens behov: et kompakt device med lang batterilevetid, god lyd og et super kamera. På den måde kan du arbejde på farten og altid stå knivskarpt i onlinemøder.

  • God lyd 
  • Krystalklart kamera
  • Lang batterilevetid

Fire hardware-eksperter sidder med laptops langs den ene side af et mødebord

Premium-produkter har en højere residualværdi

Der er mange overvejelser, når du skal investere i nyt hardware. Nogle er åbenlyse, andre kan let blive glemt i farten. I den sidste gruppe finder vi gensalgsværdien af dit hardware. 

Microsoft Surface er i kategorien premium-produkter. Det betyder, at dine købte laptops eller tablets har en højere værdi efter to, tre eller fire år sammenlignet med konkurrerende produkter. Det er ikke rocket science, men værd at tage med, når du investerer.

To mænd klædt i jakkesæt set bagfra - den ene med en sort lædertaske over skulderen

Gode kandidater ønsker godt udstyr

‘Man må aldrig gå ned på godt udstyr’ er en velkendt sandhed – og den gælder også for IT-udstyr. Din laptop eller tablet er måske dit vigtigste arbejdsredskab i dag, og derfor skal den fungere. 

Desværre ser vi ofte, at medarbejdere ikke bruger det IT-udstyr, de får udleveret af deres arbejdsgiver. Hvorfor? Fordi kvaliteten er for dårlig, så man vil hellere bruge sit eget. Det er ekstremt uhensigtsmæssigt, da privat IT-udstyr ikke har tilstrækkelig sikkerhedskontrol, og jeres digitale hoveddør derfor bliver åbnet for ubudne gæster. 

Apropos hoveddør: Alle virksomheder vil gerne tiltrække dygtige medarbejdere. Din virksomheds tiltrækningskraft afhænger af en lang række åbenlyse elementer, eksempelvis løn, ansvar, udviklingsmuligheder. Men en attraktiv IT-udstyrspakke er også ofte attraktivt for både eksisterende og kommende ansatte.

 

Vælg en grøn løsning

Vi har alle et ansvar for at leve og handle mere bæredygtigt. Det gælder også vores forbrug af IT-udstyr.

Microsoft har med Surface-serien introduceret en lang række initiativer, der skal reducere produkternes miljømæssige aftryk. For det gør en forskel, om din hardware eksempelvis kan genanvendes efter endt brug, om der bliver anvendt plastic-indpakning, og om den sluger strøm.

Ingen plastic i produktindpakning

99 % af dit device kan blive genanvendt

ENERGY STAR ordningen er udgangspunkt for beregninger af energiforbrug

Lad os tage en uforpligtende snak

Tag os med på råd, hvis du overvejer at prøve Microsoft Surface. Vi er klar til at hjælpe dig på bedste vis.

 
keyboard_arrow_up