IT-virksomheder i Danmark

Vi har rigtig mange IT-virksomheder i Danmark, og det er især boomet de seneste par år. De fleste kender nok til de helt store IT-firmaer, men der er også mange små, der er mere specialiserede. Det, der kendetegner IT-virksomheder er, at de udvikler og producerer computerhardware- og software og laver serviceydelser hertil som f.eks. IT-rådgivning, IT-konsulentydelser og specialudviklede programmer (IT-løsninger).

Find en IT-virksomhed, der passer til dine behov

Hvilken type IT-virksomhed du skal bruge, er op til dig. Det kommer rigtig meget an på dine konkrete IT-behov og økonomi. Men også, hvor meget tid du selv kan bruge på IT i forhold til din kerneforretning. Der er jo både muligheden for, at du selv har og håndterer jeres IT on-premise, eller du kan outsource hele eller dele af din virksomheds IT til et IT-firma.

IT-virksomhed med respekt og effekt for din forretning

IT Relation er en landsdækkende IT-virksomhed, der løser dine IT-problemer og forbedrer din bundlinje. Omdrejningspunktet for vores arbejde er, hvordan vi kan optimere din forretning med IT. Derfor starter vi altid med at identificere de områder, hvor IT kan understøtte dit vækstpotentiale, før vi udvikler en løsning. Så helt kort fortalt er vi et IT-firma, der er her for at skabe værdi. For dig og din forretning.

Det får du, når du bruger os som IT-virksomhed

Du kan ikke klare alt selv - og det bør du heller ikke. Vi hjælper dig hellere end gerne, så du kan bruge tid på andre vigtige opgaver i din virksomhed. Med os som sparringspartner kan du sætte flueben ved:

Stærk samarbejdsorganisation

Vi spiller dig og dit team stærkest, hvor I har kompetencer og ressourcer. Og sætter ind med sparring og specialister, hvor vi kan tilføre værdi. Altid med en klar ansvarsfordeling.

Handlekraftig Client Manager

Du og dit team får en fast Client Manager, der arbejder proaktiv på jeres vegne. I kan altid ringe. Og I mødes og drøfter sager og forbedringstiltag.

Dedikeret leveranceteam

Vi sætter et hold af dedikerede IT-specialister, der alle får dyb forretningsindsigt. Du får adgang til faste kontaktpersoner i IT-drift og Service Desk 24/7.

Compliance og certificeringer

Vi stiller høje krav til arbejdsprocesser og certificeringer, der sikrer, at alt i et IT-partnerskab med os udføres i overensstemmelse med compliance-krav.

Kvalitetssikring og rapportering

Dokumentation og afrapportering er afgørende for at kvalitetssikre vores indsatser. Du kan følge med løbende og får ugentlig status.

Vi kan hjælpe dig med alle dine IT-behov

Hos IT Relation kan vi løse alle dine IT-behov. Uanset om du har brug for hjælp til:

outsourcing 
af hele eller dele af din IT

Lær os bedre at kende

Dyk mere ned i, hvad vi kan tilbyde dig som din IT-leverandør eller læs om vores vision og værdier.

Én IT-virksomhed med det bedste fra alle verdener

IT Relation er ét IT-firma i Danmark, der er på 6 lokationer i hele landet. Vi har afdelinger i Herning, Aarhus, Aalborg, København og Kolding. Så vi er tæt på dig - også geografisk. Vi er +500 medarbejdere, som vi kalder for vores IT Superhelte. Vi er store nok til at være blandt de allerskarpeste. Og små nok til at være nærværende. Det er vigtigt, når du vælger en IT-virksomhed.

Synes du alligevel ikke, at IT Relation lyder som det rette match for dig og din virksomhed, så er en af vores søsterselskaber, SOTEA, Mentor IT og Miracle42 måske et bedre valg?

De er en del af IT Relation-familien, men med hver deres særegne set up. Tilsammen kan IT Relation-familien imødekomme stort set alle IT-behov og tilføre værdi til din virksomhed. Og så agerer vi i 55 lande, hvor vi er vant til at arbejde på tværs af tidszoner og med virksomheder, der har afdelinger over hele verden.

Uanset hvem af vores familiemedlemmer, der er det rigtige for dig, er der altid mulighed for at trække på kompetencer på tværs af IT Relation og vores søsterselskaber. På den måde er du sikret en IT-virksomhed med det bedste fra alle verdener. Helt konkret har vi i over 25 år løst IT-udfordringer for mere end 75.000 brugere, og den erfaring trækker vi selvfølgelig på.

Skal vi hjælpe dig med din IT?

Vi kan mødes hos dig eller os. Eller vi kan give dig et kald.
Udfyld formularen, så finder vi ud af hvor og hvornår.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up