Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Vil du være én af Hverdagens IT Superhelte?

500+

IT Superhelte

325 %

Flere ansatte fra
2010 til 2018 

9

lokationer

1

Kapow Academy

4 stærke argumenter for, at du skal søge job hos os:

 

Ledige jobs

Vil du være én af Hverdagens IT Superhelte? Så tag et kig på vores jobopslag, og mærk om arbejdsglæden lynhurtigt spreder sig. Gør den det? Søg med det samme.

© e-Recruitment by HR-Skyen

Vi bliver flere. Og flere …

Siden 2010 har vi firdoblet antallet af Hverdagens IT Superhelte. Skal du være den næste?

Du er rigtig vigtig for os

Vi samler på knalddygtige medarbejdere, der kan juble af arbejdsglæde og begejstres af kundernes succeser. Vores vigtigste opgave er at skabe forretning for vores kunder. Og det sikrer vi blandt andet ved at ansætte dig, der har evnerne til at koble IT med forretning.

Du kan blive elev hos os

Hos IT Relation har du mulighed for at få en spændende elevuddannelse inden for IT, der giver dig alle de vigtigste redskaber til et fremtidigt job som f.eks. IT-supporter, IT-konsulent eller IT-driftsansvarlig.

Du bliver en del af et intenst forløb med flere andre elever, hvor du både lærer i praksis og på skolebænken. Du får bl.a. træning i IT-systemer, virksomhedskultur, kundeindblik og ikke mindst værdifuld kundeservice på vores eget interne KAPOW Academy.

Få et indtryk af vores ledige stillinger her, samt information om, hvordan du kan sende os en uopfordret ansøgning.

Send uopfordret ansøgning

Tillid er en af de ting, jeg sætter mest pris på hos IT Relation. Med en god support i ryggen er jeg blevet kastet ud i opgaverne – og jeg har frie tøjler til selv at løse udfordringerne. Jeg får lov til at håndtere mange forskellige typer af opgaver. Det betyder, at der er en god adspredelse i hverdagen. 

– Thor Bertelsen
Support Specialist elev, Service Desk

At være elev hos IT Relation betyder ikke alene, at du bliver fagligt udfordret. Du får også hurtigt skabt nogle gode venskaber. Der foregår nemlig meget uden for arbejdet – og her kommer du nemt i snak med kollegaer, du ikke arbejder sammen med til dagligt. Det styrker arbejdsmoralen, at du også møder ind for at arbejde sammen med mennesker, du faktisk har det sjovt sammen med.

– Simon Lund Hougesen
Support Specialist elev, Service Desk

KAPOW Academy er givende, når du er elev. Dét at gennemgå et forløb med andre elever er guld værd. Muligheden for at sparre med hinanden frem for at sidde med det hele selv - det giver bedre læring. Ud over faglighed, får du også et kammeratskab med de andre elever i KAPOW Academy.

– Peder Agerbo Frederiksen
Support Specialist elev, Service Desk

Indtil videre er alle elever blevet tilbudt et job i virksomheden

— Kristine Brødsgaard Axelsen, Recruitment

 

KAPOW Academy

Vitaminer til hjernen

Vi tanker ofte op med ny viden og videreuddannelse. På vores (inhouse) KAPOW Academy bliver du trænet – både af interne og eksterne undervisere. Her har du blandt andet mulighed for at specialisere dig i IT-produkter og nye teknologier.

KAPOW Academy

Liv og glade dage

Vi bruger også vores KAPOW Academy som samlingssted for foredrag og aktiviteter med sociale formål som fx kost og livsstil. Som medarbejder vil du opleve, at vi værner om din sundhed og arbejdsglæde.

I tvivl om det skal være os?

Fortæl os om dine overvejelser. Vi vil elske at snakke jobmuligheder med dig.

Kontakt os

Kristine Brødsgaard Axelsen

Recruitment

smartphone+45 6047 4781

krbax@itrelation.dk mailE-mail

Kristine Brødsgaard Axelsen

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up