Vælg en spændende Karriere hvor du gør en forskel for mennesker

Lise Kvistgaard Bloch

HR Business Partner, IT Relation

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager, IT Relation

Vi sværger til stærke relationer. Til vores kunder, men i dén grad også til vores kolleger. Det er den gode arbejdsplads med de tætte relationer, der skaber fundamentet for de gode løsninger. Vi har folk siddende på 8 lokationer. Måske er der også en stol til dig?

Store ambitioner – også for dig

Vi har en ambition om at være den bedste IT-leverandør, man kan lande hos – både som kunde og som medarbejder. Og vil vil gerne have dig med om bord i den proces. Uanset, om du er helt grøn eller har det sorte bælte i digitale projekter. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at bygge bro og knytte tætte bånd til vores kunder.

Du er vigtig for os

Vi samler på medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde. Mennesker, som har den grundindstilling, at det skal være fedt at møde ind og gøre en forskel. For kunderne, for kollegerne og for sig selv. Har du, hvad der skal til?

Vil du være med på holdet?

Har du lyst til at komme så tæt på vores kunder, at du kan matche deres behov for de IT-platforme, der kan transformere deres forretning? Se, hvilke jobs vi har på hylden lige nu, og mærk efter, om det kunne være noget for dig. Vi kan altid bruge den rigtige person – hvis begge parter føler, at der er den rigtige relation.

© e-Recruitment by HR-Skyen

Skab en relation mellem dine interesser og din karriere – bliv elev

Hos IT Relation har du mulighed for at få en spændende elevuddannelse inden for IT, som giver dig alle de vigtigste redskaber til et fremtidigt job som eksempelvis IT-supporter, IT-konsulent eller IT-driftsansvarlig.

Du bliver en del af et intenst forløb på vores interne akademi med andre elever. Her lærer I både i praksis og på skolebænken. På akademiet får du blandt andet træning i IT-systemer, virksomhedskultur, kundeindblik og ikke mindst værdifuld kundeservice, hvor du bliver trænet i at opbygge gode relationer.

Vil du være med på holdet?

Hør mere om vores elevforløb

“At være elev hos IT Relation betyder ikke alene, at du bliver fagligt udfordret. Du får også hurtigt skabt nogle gode venskaber. Der foregår nemlig meget uden for arbejdet – og her kommer du nemt i snak med kolleger, du ikke arbejder sammen med til daglig. Det styrker arbejdsmoralen, at du også møder ind for at arbejde sammen med mennesker, du faktisk har det sjovt sammen med.”

Simon Lund Hougesen,
Support Specialist-elev

“Hos IT Relation har jeg mulighed for at specialisere mig i lige præcis dét, jeg har lyst til, og det har været en rigtig vigtig faktor for min professionelle udvikling. Jeg er rigtig glad for, at det ikke er en elevtid, der foregår som på et samlebånd, men en skræddersyet uddannelse, som kigger på mine kompetencer – og at vi sammen lægger den bedste plan for lige netop mig.”

Jens Martin Havn,
Cloud Infrastrutcure Specialist-elev

“Hver dag byder på nye udfordringer, hvor man virkelig kan udvikle sig. Man er aldrig nervøs for at kaste sig ud i en ny opgave, fordi der altid er en kollega klar til at hjælpe – også selvom der godt kan være fart på, og man skal holde flere bolde i luften.

IT Relation er fyldt med fællesarrangementer, der blender afdelingerne sammen, så man ikke føler sig fremmed i virksomheden. Det giver et fantastisk sammenhold.”

Martin Darc Sandberg,
Operation Specialist-elev

“Indtil videre har 90 % af alle elever fortsat deres karriere i IT Relation efter endt uddannelse”

Kristine Brødsgaard Axelsen, Recruitment

Acquisitions Manager Kasper Veng fortæller om sine muligheder for udvikling i IT Relation

“Jeg begyndte i 2007 på en elevuddannelse i IT Relation, og efter endt uddannelse varetog jeg forskellige jobfunktioner som konsulent, som kundeansvarlig og i vores implementering. Fra 2015 arbejdede jeg som Service Desk Team leader og Academy Responsible.

I 2017 blev jeg fristet af at prøve et nyt job udenfor IT Relation. Det var en spændende tid, men efter to år havde jeg dog lyst til at vende tilbage. Her startede jeg i M&A teamet som Acquisitions Manager, hvor jeg er den dag i dag.

Jeg valgte at vende tilbage til IT Relation, fordi jeg savnede alle mine gamle kolleger, og samtidig fik jeg en mulighed, jeg ikke kunne takke nej til. Et spændende og udfordrende job, hvor jeg kan være med til at sætte mit eget præg på den videre rejse for IT Relation. Samtidig kan jeg være helt tæt på strategi og akkvisitioner.

Det, man siger, med at græsset ikke altid er grønnere hos naboen, passer ret godt i min situation. Ikke fordi det var en dårlig oplevelse, men jeg kunne bare mærke, at man har det ret godt hos IT Relation. Samtidig er IT Relation en virksomhed i konstant udvikling, som aldrig giver en statisk hverdag, og det synes jeg er fedt – det holder dig i gang.

Mens jeg var væk fra IT Relation, savnede jeg mine kollegaer, sammenholdet og det familiære, vi altid har haft. Herudover også de mange muligheder for at udvikle mig selv og andre og konstant se nye og gamle medarbejdere få chancen for at opnå nye højder og ambitioner i deres karriere.”

Vitaminer til hjernen

Vi tanker ofte op med ny viden og videreuddannelse. På vores eget akademi bliver du trænet af både interne og eksterne undervisere. Her har du mulighed for at specialisere dig i IT-produkter og nye teknologier.

Liv og glade dage

IT Relations akademi er et naturligt samlingssted for foredrag og sociale aktiviteter, der blandt andet kan handle om kost og livsstil. Som medarbejder vil du opleve, at vi værner om din sundhed. Vi tror nemlig på en stærk relation mellem din velvære og din arbejdsglæde.

Er du interesseret i at få en Relation til os?

Jytte Vesterby Damm

Client Manager, IT Relation

Jeppe Kruse Jørgensen

Client Manager, IT Relation

keyboard_arrow_up