Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

Vil du være én af Hverdagens IT Superhelte?

700+

IT Superhelte

325 %

Flere ansatte fra
2010 til 2018 

11

lokationer

1

Kapow Academy

Ledige jobs

Vil du være én af Hverdagens IT Superhelte? Så tag et kig på vores jobopslag, og mærk om arbejdsglæden lynhurtigt spreder sig. Gør den det? Søg med det samme.

© e-Recruitment by HR-Skyen

Du er rigtig vigtig for os

Vi samler på knalddygtige medarbejdere, der kan juble af arbejdsglæde og begejstres af kundernes succeser. Vores vigtigste opgave er at skabe forretning for vores kunder. Og det sikrer vi blandt andet ved at ansætte dig, der har evnerne til at koble IT med forretning.

Du kan blive elev hos os

Hos IT Relation har du mulighed for at få en spændende elevuddannelse inden for IT, der giver dig alle de vigtigste redskaber til et fremtidigt job som f.eks. IT-supporter, IT-konsulent eller IT-driftsansvarlig.

Du bliver en del af et intenst forløb med flere andre elever, hvor du både lærer i praksis og på skolebænken. Du får bl.a. træning i IT-systemer, virksomhedskultur, kundeindblik og ikke mindst værdifuld kundeservice på vores eget interne KAPOW Academy.

Få et indtryk af vores ledige stillinger her, samt information om, hvordan du kan sende os en uopfordret ansøgning.

Send uopfordret ansøgning

Hør mere om vores elevforløb

 

At være elev hos IT Relation betyder ikke alene, at du bliver fagligt udfordret. Du får også hurtigt skabt nogle gode venskaber. Der foregår nemlig meget uden for arbejdet – og her kommer du nemt i snak med kollegaer, du ikke arbejder sammen med til dagligt. Det styrker arbejdsmoralen, at du også møder ind for at arbejde sammen med mennesker, du faktisk har det sjovt sammen med.

– Simon Lund Hougesen
Support Specialist elev

Hos IT Relation har jeg muligheden for at specialisere mig med lige præcis dét jeg har lyst til, og det har været en rigtig vigtig faktor for min professionelle udvikling. Jeg er rigtig glad for, at det ikke er en elevtid som foregår som på et samlebånd, men en skræddersyet uddannelse som kigger på mine kompetencer, og at vi sammen lægger den bedste plan for lige netop mig.

– Jens Martin Havn
Cloud Infrastrutcure Specialist elev

Hver dag står på nye udfordringer, hvor man virkelig kan udvikle sig. Man er aldrig nervøs for at kaste sig ud i en ny opgave, fordi der altid er en kollega klar til at hjælpe – også selvom der godt kan være fart på, og man skal holde flere bolde i luften.

IT Relation er fyldt med fælles arrangementer, der blender afdelingerne sammen, så man ikke føler sig fremmed i virksomheden. Det giver et fantastisk sammenhold.

– Martin Darc Sandberg
Operation Specialist elev


Indtil videre har 90% af alle elever fortsat deres karriere i IT Relation efter endt uddannelse

— Kristine Brødsgaard Axelsen, Recruitment

 

KAPOW Academy

Vitaminer til hjernen

Vi tanker ofte op med ny viden og videreuddannelse. På vores (inhouse) KAPOW Academy bliver du trænet – både af interne og eksterne undervisere. Her har du blandt andet mulighed for at specialisere dig i IT-produkter og nye teknologier.

KAPOW Academy

Liv og glade dage

Vi bruger også vores KAPOW Academy som samlingssted for foredrag og aktiviteter med sociale formål som fx kost og livsstil. Som medarbejder vil du opleve, at vi værner om din sundhed og arbejdsglæde.

I tvivl om det skal være os?

Fortæl os om dine overvejelser. Vi vil elske at snakke jobmuligheder med dig.

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up